#Bahşiş alacağım derken canından olacaktı

Gösteriş Yapayım Derken Lamborghini'nin Camını Kıran Adam 00:19

Gösteriş Yapayım Derken Lamborghini'nin Camını Kıran Adam

Lamborghini Huracan sahibi adam kalabalığın ortasında aracın üstüne çıkıp gösterişli şekilde fotoğraf çektirmek istemiş. Çektirdi ama ön cama da veda etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Köpekten kaçayım derken aşağı düştü 02:16

Köpekten kaçayım derken aşağı düştü

İSTANBUL GÖKTÜRK'TE ARKADAŞIYLA YOLDA YÜRÜYEN 15 YAŞINDA BİR ÇOCUK ÜZERİNE DOĞRU KOŞAN KÖPEKLERİ GÖRÜNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. O PANİKLE 6 METRE YÜKSEKLİKTEN AŞAĞI DÜŞTÜ. MAHALLE SAKİNLERİ SAHİPSİZ KÖPEKLERİN TEDAVİLERİ..

Hava Yapayım Derken iPhone'dan Olmak 00:25

Hava Yapayım Derken iPhone'dan Olmak

Elindeki iPhone marka telefon ile cesaret kokan hareketler yapan genç , son hamlede telefonun düşmesiyle hüsrana uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yardım edelim derken yem oluyorlardı! 01:30

Yardım edelim derken yem oluyorlardı!

RİZE'DE BİR GRUP ARKADAŞ ORMANDA YÜRÜYÜŞE ÇIKTI, AYAĞI TELE DOLANAN AYIYI GÖRÜP YARDIM ETMEK İSTEDİLER, AMA HİÇ BEKLEMEDİKLERİ BİR ŞEY OLDU, DEV BOZ AYI TELDEN KURTULDU; BU SEFER DE ONLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ....

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası 07:04

Aziz Baytemür - Pancar Çorbası

Pançar Çorbası şarkı sözleri ile Tarladanmı topladın pancarın püskülünü tarladanmı topladın pancarın püskülünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın türküsünü söyle azizzim söyle pancarın türküsünü pancarın tü..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Sertab Erener - Bu Böyle 04:30

Sertab Erener - Bu Böyle

O zor günler, solan güller eskidendi geçti O zaman aşık olduğum rüzgârlar esti esti geçti (x2) Aşk seni bulabilir de Uzakta durabilir de Samimi oluyor derken Mesafe koyabilir de Bu böyle vurabilir de İlgisiz dura..

Zeki Muren - Simdi Uzaklardasin 03:14

Zeki Muren - Simdi Uzaklardasin

Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal oldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal oldu Sevda bahcelerinin Çicekleri hep soldu cicekleri hep sol..

İntizar - Sensiz Olamam 04:58

İntizar - Sensiz Olamam

HER ASK KENDI MASALINI YARATTI SENI PERILERE BENI KAFDAGIN ARDINA ATTI ÜC GÜNDÜR EVDEN CIKMADIM TELEFONLARINI ACMADIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM SENI ÜZEYIM DERKEN GITGIDE SANA BAGLANDIM YANI KENDI K..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Arif Susam  Nikah Memuru 05:10

Arif Susam Nikah Memuru

Birazdan gelecek o gelin varya Araya aşk diye koydu gururu Bir imzayla bitbez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Bir imzayla bimez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Ona bir iki söz diyeceği var Maziden..

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günlerdir kayıptı 02:27

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günler

Antalya'da yaşayan #AzraGülendamHaytaoğlu koronavirüse yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız ablasına Bir abiyle kalacağım dedi ve izini kaybe..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

15 Temmuzda Darbe Olsaydı 03:38

15 Temmuzda Darbe Olsaydı

15 Temmuzda Darbe olsaydı neler olacaktı? O gece yani 15 temmuzu 16 temmuza bağlayan gece sahnelenen oyun başarılı olsaydı Türkiye nin karşılaşacağı manzara belki de bu videodaki gibi olacaktı...

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İşte Şebnem Özinal'in Son Hali 00:59

İşte Şebnem Özinal'in Son Hali

Şebnem Özinal, bir dönemin en güzel ve en yetenekli oyuncularından biriydi. 'Böyle mi Olacaktı' adlı dizinin kötü karakteriydi... İşte Özinal'in son hali. Şebnem Özinal uzun zamandır ekranlarda görülmüyor. Tiyatroya 1991..

  • ANKA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Canını hiçe saydı 01:27

Canını hiçe saydı

NURULLAH ÇERKEZOĞLU ARNAVUTKÖY'DE ARACIYLA YOLDA KALDI. SATMAK İSTEDİĞİ OTOMOBİLİNİN ZARAR GÖRMESİNDEN KORKAN ADAM ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ NEREDEYSE CANINDAN OLACAKTI...

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu 02:20

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu

İSTANBUL'DA BİR KASİYER... MARKETE GİRİP HIRSIZLIK YAPAN KADINI YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN AZ KALSIN CANINDAN OLACAKTI... KADIN HIRSIZIN SUÇ ORTAKLARI, BAKIN O KASİYERE NELER YAPTI.....

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve  uçması gibi. 00:45

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve uçması gibi. 20 Ocak 1974 tarihinde, General Dynamics şirketi o zamanlar ismi YF-16 olan yeni savaş uçağının, pistte..

  • PengoTV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kobra Yılanlarıyla Gösteri Yapan Çılgın Adam 02:19

Kobra Yılanlarıyla Gösteri Yapan Çılgın Adam

Zehirli kobra yılanlarıyla gösteri yapana çılgın adam bir saniye daha geç kalsa canından oluyordu! Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bergen  Onuda Yak Tanrım 05:10

Bergen Onuda Yak Tanrım

Ben böyle perişan böyle dertliyken Onun gururuna gülüşüne bak Bu aşkın suçlusu yanlız benmiyim Onuda yak tanrım ateşlerde yak Ben nasıl çektimse onada çektir Ben gibi onuda canından bezdir Öğrensin sevmenin bedeli..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..

Aydilge - Hayat Şaşırtır 03:39

Aydilge - Hayat Şaşırtır

Şarkı Sözleri: Yanlışları seçtim, doğrum nerede? Kaybettim kendimi, dengem nerede? Bazen düşer insan, yardım nerede? Kalkmam için yerden, sebebim nerede? Bitti derken, her şey elden gitti derken, sabrettim ben Tam o an..

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.602 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle 04:23

Sadri Alışık Ah Müjgan Ah Şiiri Dinle

sadri babanın filmde söylediği muhteşem şarkının sözleri şöyledir: semtimizin bir tanesiydi müjgan. saçları sırtına kadar sırma sırma dökülür elleri ufacık, gözleri dört defa lacivertti. ve de her ne hikmetse o da bana..

  • Tv Series tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Misin Şaka Yapan 00:06

Sen Misin Şaka Yapan

Şaka yapım derken canından olan arkadaşımız.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce