#Bahşiş alacağım derken canından olacaktı

Başkan ve Yardımcısı - Bu Yaptığınız İnsanlığa Sığar mı? 02:54

Başkan ve Yardımcısı - Bu Yaptığınız İnsanlığa Sığar mı?

Hayatın türlü sıkıntısı içerisinde ''çocuk'' olmak isteriz ya. Deriz ya; çocuk olsam da hiçbir şeyi takmasam, üstümü kirletsem, amaçsızca koşuştursam, tüketsem, döksem, kırsam, gülsem, istediğim olmayınca ağlasam ve heme..

  • JET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşenur Yaylalı Gözlük Kullananlar İçin Şal Eşarp Yapımı 06:52

Ayşenur Yaylalı Gözlük Kullananlar İçin Şal Eşarp Yapımı

Merhabalar bu videoda gözlük kullananlar için bir takım detaylardan bahsettim.Bundan sonraki stil videolarım da daha detaylı bir şekilde bu konuyu tekrar ele alacağım:) Umarım keyifle izleyeceğiniz bir video olur..

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Lusnika 03:29

Salih Yılmaz-Lusnika

Salih Yılmaz - Lusnika - Dolunay Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Hemşince Meg ağçikme hazai Kiçme darin bidziga Arçiu haz ağadzes Himi marğan onuşa Lusnikan lusazcuni Lerine oğnuknive Baç enelu ge..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden 08:01

Ouz-Han Ft Fundyy - Kopardılar Seni Benden

Fundyy Kalmak Zordu Gitmek Haince Olan Sen Bilmezsin Acın Bedeni Sarar Masalardan Topladım Gönlümü Bu Sabah Mezesi Acı Şarabı Sevda Yok Yine Yok Suretin Nerde Gülüşün Bana Küsmü Sence ? Elimde Resmin Donuk ..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak 04:46

Hande Yener Yine Uslu Durmadı Rakiplerini Kızdıracak

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam katıldığı bir radyo programı sonrası görüntülendi. Yener, rakiplerini kızdıracak açıklamalarda bulundu. Dünyaya açılma hedefleri olan Hande Yener, önceki akşam objektiflere yansıdı...

  • BETA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar 04:45

Serdar Ortaç Benim Hanım Bugün Peki Der Ertesi Gün Ağzıma Sıçar

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni şarkısı için çalışmalara başladı. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Ortaç, samimi açıklamalarda bulundu. Serdar Ortaç önceki akşam aranjör arkadaşı Tarık’la beraber yemek çıkışı görü..

  • BETA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semercioğlu İle Sabah Sohbeti 01:19

Yağmur Aşık'ın Çocukları Elinden Alındı Şok Görüntüler - Cengiz Semerc

Yağmur Aşık ağladı, Cengiz Semercioğlu'nu da ağlattı. Yağmur Aşık, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk oldu. Çocukları elinden alınan Yağmur Aşık, tv100 canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı. Cengiz Semercioğ..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Zebra Aslana Meydan Okudu 01:26

Zebra Aslana Meydan Okudu

ahşi doğa fotoğrafçısı Andy Rouse, zebranın av olduğu aslana meydan okudu. ir yanda avına ansızın yaklaşmakta olan tehlikeli mi tehlikeli bir dişi aslan, bir yanda sürüden ayrılmış tek başına kalmış orta boylarda bir ze..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiralık Aşk Yeniden Başlasaydı 02:02

Kiralık Aşk Yeniden Başlasaydı

Reytinglerde birinci sıradan düşmeyen Kiralık Aşk eğer Yeniden Başlayacak olsaydı neler olacaktı. Sizler İçin Hazırladık. İyi Seyirler.....

  • GülRa tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türklerin Drone İle İmtihanı 00:45

Türklerin Drone İle İmtihanı

Ah bu Türkler drone ile neler yapmadı ki? Dronenun Türklerle İmtihanı olacaktı aslında...

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Vize Hikâyesi 05:47

Bir Vize Hikâyesi

Dokuz yıl kadar önceydi. ABD'de Ortadoğu ile alakalı bir yüksek lisans programına kaydolmaya karar vermiştim. Böylece hem İngilizcemi akademik düzeyde ilerletmiş olacak, hem de bölgeye dışarıdan bakarak farklı bir perspe..

Tülinden Canere Haber Geldi: Canere Hakkım Helal Olsun 03:30

Tülinden Canere Haber Geldi: Canere Hakkım Helal Olsun

Caner Toygar'ın Keşke zamanında Tülin ile evlenseydim. Şimdi 15 yaşında çocuğumuz olacaktı itirafına Tülin Koca'dan cevap geldi...

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayta İsmail'de Rezillik Diz Boyu 30'unda Olsaydı Göğüsleri Sarkmış Olurdu 02:15

Hayta İsmail'de Rezillik Diz Boyu 30'unda Olsaydı Göğüsleri Sarkmış Ol

Kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenen Ahmet Arıman, skandal sözlere imza attı. Ahmet Arıman, verdiği röportajda 30'larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı dedi...

  • BETA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dolu Anları 00:28

Karşıdan Karşıya Geçmek İçin Araçların Arasına Dalan Kadının Korku Dol

Karşıdan karşıya geçerken araçları düşünmeden yola atlayan kadın az kalsın korkunç bir kazaya neden olacaktı. Araçların ani manevraları sayesinde kaza yaşanmazken o korku dolu anlar kameraya böle yansıdı.....

  • JET TV tarafından
  • 1.413 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye sanat güneşini andı 01:47

Türkiye sanat güneşini andı

BUGÜN TÜRK SANAT MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ SESİ, SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜREN'İN DOĞUM GÜNÜ. 24 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILMASA 89 YAŞINDA OLACAKTI. TÜRKİYE PAŞASINI YİNE ŞARKILARLA, ŞİİRLERLE, ALKIŞLARLA ANDI.....

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü 02:24

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü

28 YAŞINDA, 230 KİLOYDU. BİRKAÇ AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI. ZAYIFLAMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI. ANCAK İDDİAYA GÖRE MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI GEÇİRDİKTEN 2 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ. ONDAN GERİYE GERÇEKLEŞEMEYEN HAYALLERİ, ..

Tavan alçıları yatağa düştü! 01:56

Tavan alçıları yatağa düştü!

ANKARA SİNCAN'DAKİ BİR APARTMANIN ÇÖKEN TAVAN ALÇILARI FACİYA NEDEN OLACAKTI. DEHŞETE UYKUDA YAKLANAN, ANNE VE BEŞ YAŞINDAKİ KIZI, CANLARINI KIL PAYI KURTARDI...