#Bahşiş alacağım derken canından olacaktı

Otobüsün Çarptığı Yaya Metrelerce Uçtu 00:34

Otobüsün Çarptığı Yaya Metrelerce Uçtu

Dikkatsizlik az kalsın canından ediyordu.Trafiği hiç önemsemeden sağına ve soluna bakmadan yolun karşısına geçmeye çalışan gence, aşırı süratle seyreden otobüs çarptı. Yaya geçidine rağmen fren de yapmayan sürücünün çarp..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt’ta binlerce liralık elektronik eşya hırsızlığı kamerada 02:25

Esenyurt’ta binlerce liralık elektronik eşya hırsızlığı kamerada

Esenyurt’ta iddiaya göre elektronik mağazalara dadanan hırsızlık şebekesi, esnafı canından bezdirdi. Binlerce liralık soygun yapan silahlı hırsızların o anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi...

Sakarya Nehri’ne akan kimyasal atık nehri siyaha bürüdü 04:57

Sakarya Nehri’ne akan kimyasal atık nehri siyaha bürüdü

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinden geçen Sakarya Nehri’ne bırakılan kimyasal atıklar nedeniyle bir kısmı siyaha bürünen nehrin kokusu vatandaşları canından bezdirdi. Mahalle sakinlerinden Erdem Küksal, “Hemen hemen artık bu ..

Engelli Kedisiyle Aşk Yaşayan Osman Kaplan'dan İçinizi Isıtacak Görüntüler 00:44

Engelli Kedisiyle Aşk Yaşayan Osman Kaplan'dan İçinizi Isıtacak Görünt

Mutluluğun resmini çizemem ama videosunu çekebilirim diyen Osman Kaplan, engelli kedisini canından çok seviyor. Muhteşem bir bağ oluşan ikilinin arasındaki anları izlerken gözlerinizden kalp fışkıracak...

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köprünün Açılış Çizgisine Düşen Bisikletli 26:27

Köprünün Açılış Çizgisine Düşen Bisikletli

Uyarı ışıkları ve uyarı kapılarına rağmen geçmek isteyen bisikletli köprünün açılış çizgisine düşerek az kalsın canından oluyordu....

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Direksiyon Başında Zil Takıp Oynayan Otobüsü Şoförü 01:15

Direksiyon Başında Zil Takıp Oynayan Otobüsü Şoförü

Bir çok kişinin canından sorumlu ama kendisi sorumsuz otobüs şoförü rahatlıkta zirve yapıp direksiyon başında zil takıp oynamış..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşlı Adamı Yutan Rögar 00:15

Yaşlı Adamı Yutan Rögar

Tıkanan rögarı düzenlemek için çalışma yapan belediye işçileri gerekli önlemi almayınca, neredeyse yaşlı amcayı canından ediyorlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 137 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadın Yayanın Ayaklarını Yerden Kesen Motosikletli 00:30

Kadın Yayanın Ayaklarını Yerden Kesen Motosikletli

Dikkatsiz bir şekilde yolun karşısına geçmek isteyen kadın neredeyse canından oluyormuş. Motosikletli kadını fark etse de duramamış ve kadına vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'daki lüks sitenin sakinlerinden -ceza- isyanı 01:43

İstanbul'daki lüks sitenin sakinlerinden -ceza- isyanı

İstanbul'da 250 dairelik bir sitede yaşayanlar, 3 aydır yönetimin uyguladığı cezalar nedeniyle canından bezdi. İddiaya göre site yönetimi, yetkisi olmadığı halde ceza kesiyor, ödemeyenlerin de site imkanlarından faydalan..

Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

Mahallelinin komşu isyanı! 02:04

Mahallelinin komşu isyanı!

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BALKONA ÇIKIP BAĞIRAN, ÇEVREDEKİ EVLERE TAŞ ATAN, İDDİA O Kİ ŞİZOFRENİ HASTASI OLAN KADINDAN KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ. ÇOCUKLARININ CANINDAN ENDİŞE EDEN VE ARTIK KÜFÜRLERDEN , BAĞRIŞLARDAN BIKAN MAHALLELİ,..

Patikadan beter çarşı yolu! 02:19

Patikadan beter çarşı yolu!

BALIKÇILAR ÇARŞISI, İSTANBUL ÜSKÜDAR'IN EN KALABALIK YERLERİNDEN... AMA BUGÜNLERDE O ÇARŞIYA GİDEN BİN PİŞMAN... TÜMSEKLER, SU DOLU ÇUKURLAR, ETRAFA SAÇILMIŞ KOCA TAŞLAR ESNAFI DA MÜŞTERİYİ DE CANINDAN BEZDİRİYOR... O YO..

Hırsız kargocu çıktı! 02:35

Hırsız kargocu çıktı!

BU DA OLDU... İSTANBUL'DA LÜKS SİTEYE DADANAN HIRSIZ, HERKESİ CANINDAN BEZDİRMİŞT Kİ SUÇÜSTÜNDE YAKALANDI. VE O HIRSIZ BİR KARGO FİRMASININ ELEMANI ÇIKTI...

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ! 02:11

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ!

Sarıyer'de, 4 Şubat'ta boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden 14 yaşındaki Dilan Tekel'in yok yere canından olduğu belirlendi...

Pandemiyi Bahane Etti Alkolmetreye Üflemedi 01:33

Pandemiyi Bahane Etti Alkolmetreye Üflemedi

ŞANLIURFA'DA ALKOLLÜ OLDUĞU ŞÜPHESİYLE DURDURULAN SÜRÜCÜ ALKOLMETREYE ÜFLEMEMEK İÇİN DİRENDİ. TÜRLÜ BAHANELERLE POLİSİ CANINDAN BEZDİRDİ...

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Çapkınlık Yaparken Basılmak 00:27

Çapkınlık Yaparken Basılmak

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Bahadır Tatlıöz -  Beni Yak 04:43

Bahadır Tatlıöz - Beni Yak

Bir Tek Sen Ağlarsın Ardımdan Annemden Sonra Ardımdan Bir Tek Sen Ağlarsın En Çok Sen Seversin Canından Kendinden Bile Yeri Gelir Sakınırda Saklarsın Hırçınlığım Sana Değil Kızgınlığım Kendime Alışkın Değilim Ne Sevmey..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Kundilli 2 Hd İzle 1:42:45

Ali Kundilli 2 Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın hamile olduğunu öğrenen Ferhat, şaşkına dönüyor! Ferhat, Aslı'dan uzak durma düşüncesi hakkında Yiğit ile hararetli bir tartışma içerisindedir. Yiğit, Ferhat'ın yanlı..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser 00:35

Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok Teaser

Cinayet masası dedektifi olan Salim, 30'lu yaşlarında olan içine kapanık bir adamdır. Eşinden ayrılan ve 3 yaşında bir kızı olan Salim, bir süredir devam etmekte olduğu göz tedavisinin sonuç vermediğini ve zamanla tamame..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..