#Bakan müezzinoğlu alabiliyorlarsa birazcık ders alsınlar

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı Dar Ederim 05:58

Bakan Soylu Milletimden Bir Tek Kişinin Huzurunu Bozan Olursa Hayatı D

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt'ta Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği “5. Hamsi ve Horon Festivaline” katıldı. Etkinlikte uyuşturucu, doğal afet ve güvenlik konularına değinerek, “Vallahi y..

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın ilave geçiş belgesi aldık' - İhlas Haber Ajansı 08:06

Bakan Karaismailoğlu- '2021 yılında 21 farklı ülkeden 200 bini aşkın i

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Pazar günü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerle Bakanlığımızca verilen yetki belgeleri için istenilen imza sirküsü yerine artık sicil tasdiknamesi yeterli sayılacak..

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz 02:35

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışında devam eden terör operasyonlarıyla ilgili olarak, “Biz bu mücadeleyi teröristin olduğu yerde, Suriye'nin içinde, Irak'ın kuzeyinde temizlemezsek, kendi topraklarımızda bu m..

Bakan Karaismailoğlu AKM Gar Kızılay Metro Şantiyesi İşçileriyle Sahur Yaptı 09:37

Bakan Karaismailoğlu AKM Gar Kızılay Metro Şantiyesi İşçileriyle Sahur

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay metro şantiyesi çalışanları ile birlikte sahur yaptı...

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması 01:43

Bakan Bilgin’den Bayram İkramiyesi Ek Gösterge Ve EYT Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyükelçilerle İftar Programı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Suriyeli kardeşlerimizin gönüllü ve onurlu geri dönüşler..

Bakan Soylu'dan 'Sessiz İstila'yı Destekledim' Diyen Ümit Özdağ'a Sert Cevap Soros Çocuğu 05:25

Bakan Soylu'dan 'Sessiz İstila'yı Destekledim' Diyen Ümit Özdağ'a Sert

Mültecilerle ilgili 'Sessiz İstila' filmi çok konuşuldu. Ümit Özdağ filmi finanse ettiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise TGRT Haber canlı yayınında Özdağ'a sert cevap verdi: Operasyon çocuğu, Soros çocuğu..

Bakan Nebati konut sektörü temsilcileri ile bir araya geldi 00:56

Bakan Nebati konut sektörü temsilcileri ile bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektörü temsilcileriyle enflasyonla mücadelede vatandaşları rahatlatacak adımların atılması hususunda kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti...

Bakan Soylu, göç ve uyuşturucu konularıyla ilgili 81 ilin valisiyle görüştü 00:52

Bakan Soylu, göç ve uyuşturucu konularıyla ilgili 81 ilin valisiyle gö

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilin valisiyle videokonferans toplantısında bir araya geldi. Toplantıda göç ve metamfetamin uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik konular ele alındı...

Bakan Yanık, doludan zarar gören tarım arazilerinde köylülerin sorunlarını dinledi 01:23

Bakan Yanık, doludan zarar gören tarım arazilerinde köylülerin sorunla

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doludan zarar gören 40 bin dekar tarım arazisinde incelemelerde bulunarak köylülerin sorunlarını dinledi...

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ! 01:38

BAKAN BİLGİN'DEN ZAM MÜJDESİ!

Milyonlarca çalışan ve emekli yüzde 73'ü aşan enflasyona karşı Temmuz ayında kendilerine rahat bir nefes aldıracak zam beklentisine girdi. Asgari ücrete ek zam beklentileri Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'ın açıklamalarıyla ..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim 04:59

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim

ORHAN ÖLMEZ _ SENDEN VAZGEÇTİM Ben kendime yanmayı kestim anladım zamanla Gül bahçesi yapmaya kalktım bir avuç samanla Olmayacak duaya amin dedim nerden bilirdim Doğmayacak sabaha hevesle kendimden geçtim Boşver ..

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katıklı Dolma Tarifi 08:41

Katıklı Dolma Tarifi

Katıklı Dolma Tarifi ve Malzemeler : 1 kilo beyaz kabak İç malzemesi için gerekenler : 1 su bardağı ince köftelik bulgur 250 gr. orta yağlı dana kıyma 1 tane rendelenmiş kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatl..