#Bakan müezzinoğlu alabiliyorlarsa birazcık ders alsınlar

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

Babanın Son Öğüdü 03:26

Babanın Son Öğüdü

Evet Turkiye siyasetciler bunu dinlesinler ders alsinlar tartisip ďurmasinlâr birlesme zamani izleyin izlettirin..

 Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt 02:17

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun Gafına Yanıt

Ankara'da TÜGEF'in etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı gafla ilgili konuştu. Ana muhalefetin başındaki zat diyor ki, 'Hayır oyunun hiçbir vebali yok'. Bunla..

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde 02:57

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesinde

Sel afetinin vurduğu 22 Ağustos gecesinden itibaren Giresun'da bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dereli ilçesinden sonra Güce'de de incelemelerde bulundu. Helikopterle ilçe merkezine gelen Bakan Soylu, ilçeye bağlı..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka sayısı 670 01:04

Türkiye'de koronovirüsten ölenlerin sayısı 9'a yükseldi- Toplam vaka s

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, Türkiye'de koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısının 9'a ulaştığını söyledi. Yaşlı ve direnci zayıf 5 hastamızı kaybettik diyen Bakan Koca, 311 yeni vaka tespit edildiğini ve vaka say..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın 01:45

Numan Kurtulmuş_ Medyadaki Bazı Arkadaşlar Ayağını Denk Alsın

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: (Suriye'de çekildiği iddia edilen görüntüler) Kusura bakmasınlar, bazı arkadaşlar da medyadaki bazı arkadaşlar da lütfen ayaklarını denk alsınlar. Özellikle sosyal medya..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı 06:16

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı

Vatandaşa 'Çeyrek Gram Altın' Uyarısı..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM? 21:18

KISA ZAMANDA,EN AZ EMEKLE SINAVDA NASIL BAŞARILI OLURUM?

ETKİLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİnNASIL BAŞARILI OLUNURnVERİMLİ ÇALIŞMAnAZ ZAMANDA BAŞARMA ZAMANDAN TASARRUF SAĞLAMAnTAM ÖĞRENMEnKALICI ÖĞRENMEnHEDEF BELİRLEnKENDİNİ TANInGÜDÜLENMEnPLANLI ÇALIŞMAnPLAN PROĞRAM YAPMA VE UYGUL..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Süleyman Soylu AP'ye Sert Çıktı: Çok Zavallı Bir Karardır 02:23

Süleyman Soylu AP'ye Sert Çıktı: Çok Zavallı Bir Karardır

Edirne'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, skandal bir karara imza atan Avrupa Parlamentosuna sert sözlerle yüklendi. Avrupa'nın teröre destek verdiğini vurgulayan Bakan Soylu, 15 Temmuz'un yaşanmaması için cumh..

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı 03:00

Albayrak_ Tarihte İlk Defa 7 İletim Hattında Kopma Yaşandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, elektirik kesintileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Tarihte ilk defa 7 ana iletim hattında sorun yaşadıklarını buna rağmen sadece iki yarım gün elektrik verilemediğini bel..

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müdahale Etti 01:16

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müd

Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracının tutulduğu yerde toplanan gurbetçi vatandaşlarımızı güç kullanarak dağıttı. Hollanda polisi, Türkiye'nin Rottterdam Başkonsolosluğu y..

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim 05:17

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim

Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim Yağdı Yağmur Güneş Vurdu Eridim Evvel Yarin Sevdiğide Ben İdim Şimdi Uzaklardan Bakan Ben Oldum Yüce Dağ Başında Yatmış Uyumuş Ela Gözlerini Uyku Bürümüş Evvel Güçcüğüdü Şimdi Büyümüş Şimd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Erkeğin İlk Neresine Bakarsınız? 02:43

Bir Erkeğin İlk Neresine Bakarsınız?

Gözlerine bakan da var, neticesine bakan da :) Önce kılık kıyafetini bir süzerim diyene de rastladık, boş ver kıyafeti aklı önemli benim için diyeni de... Bir erkeğin ilk önce neresine bakarsınız?..

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Bi̇r Ci̇han Fati̇hi̇ Di̇zi̇si̇ Ara Mı Verdi̇ 01:40

Mehmet Bi̇r Ci̇han Fati̇hi̇ Di̇zi̇si̇ Ara Mı Verdi̇

Güzel oyuncu Seda Bakan dün akşam Uçankuş Tv kameraları tarafından görüntülendi. Merakla beklenen Fatih dizisindeki yönetmen değişikliği sebebiyle diziye ara verileceği haberlerine Seda Bakan’dan yanıt geldi. Senaryo ye..

  • BETA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı 01:53

Arif V 216 Ekibi Berlin'de Krallar Gibi Karşılandı

Berlinli sinemaseverlerin büyük ilgi gösterdiği Arif V 216 filminin galasına; başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Özkan Uğur, Can Yılmaz ve Zafer Algöz katıldı...

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistanlı Bakanı Konuşma Yaparken Elektrik Çarptı 00:56

Pakistanlı Bakanı Konuşma Yaparken Elektrik Çarptı

Pakistan'da vatandaşa seslenen Bakan Şeyh Raşit heyecanlı bir şekilde mitingde konuşurken aniden elektrik akımına kapılmış. Kazayı hafif atlatan Bakan konuşmasına gülerek devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..