#Bakan müezzinoğlu alabiliyorlarsa birazcık ders alsınlar

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı 01:27

CHP'li Öztürk Yılmaz'ın Canlı Yayında 'Zırhlı Araç-Telefon' İmtihanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faaliyetleri için 'harcama' imasında bulundu. Devletin verdiği uçakla önce Kurultaya ardından referandum programına gitmemesi ger..

Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle 1:25:02

Seven Kadın Unutmaz 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Türkan ile Kemal arasındaki aşk ve ayrılığın hikâyesi anlatılır. Türkan bir bankada müdürün sekreteri olarak çalışmaktadır. Bir gün tesadüfen Kemal ile tanışır. Kemal de zengin olan amcasının yanında ça..

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil' 03:13

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Kandil operasyonuyla ilgili 'Kandil hiç gündemimizden çıkmadı. Kim Türkiye'ye karşı haz etmiyorsa e..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

Psikopat Kediler 06:54

Psikopat Kediler

Komik Kediler 2018 içinde; uyurken koltuktan düşen kedi, oyuncak ayıyı bırakmayan kedi, inanılmaz tatlı yavru kedi, parmak emen kedi, oyuncak süngerde korkan kedi, mamasını ağzını doldurarak yiyen kedi, birbirleri ile oy..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Erdoğan Yüzde 50 Oy Alsın Kafama Sıkacağım' Demiş 01:01

'Erdoğan Yüzde 50 Oy Alsın Kafama Sıkacağım' Demiş

“MHP barajı aşsın eşek gibi anıracağım diyen ve seçimlerden sonra özür dileyen eski Bakan Yaşar Okuyan'ın yeni bir iddiası ortaya çıktı. Okuyan Halk TV'de ise “Erdoğan yüzde 50'liyi geçsin kafama sıkmazsam şerefsizim d..

 İrmikli Cevizpare Tatlısı 06:42

İrmikli Cevizpare Tatlısı

Bu tarif hakikaten muhteşem oluyor arkadaşlar, öyle nefis ki,tadına bakan herkes tarifini istiyor. İftar sofralarınıza ve bayram sofralarına çok yakışır. Mutlaka deneyin...

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Erman Toroğlu Her Boka Her Şeye Bakarım 00:09

Erman Toroğlu Her Boka Her Şeye Bakarım

Saçma sapan yorumlarıyla Erman Toroğlu yine karşımızda. Her boka, her şeye bakan adam...

  • JET TV tarafından
  • 1.740 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sefa Doğanay - Gamsız Taşkın Tiplemesi 00:59

Sefa Doğanay - Gamsız Taşkın Tiplemesi

Katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında birçok ünlünün taklidini yaparak birinci olan Sefa Doğanay'ın Herşeye iyi yönünden bakan Gamsız Taşkın tiplemesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selfie Uğruna Bebeklerini 3. Kattan Aşağı Düşürdüler 01:11

Selfie Uğruna Bebeklerini 3. Kattan Aşağı Düşürdüler

AVM'de bir anne, selfie çekmek uğruna yürüyen merdivende 10 aylık çocuğunu zemin kata düşürdü. Selfie çekmek için hazırlanan babanın elindeki telefona bakan anne, merdivene adımı attığında çocuğu kucağından kayarak merdi..

Engelli Öğrencisine İp Atlatan Öğretmen 01:05

Engelli Öğrencisine İp Atlatan Öğretmen

Arkadaşları gibi ip atlayamayan onlara imrenerek bakan engelli öğrencinin uktesinin gerçekleşmesi sonucunda yüzündeki mutluluğu görmek herkesi çok mutlu etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.482 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz 04:32

Meteliksiz Hacı Bilmecesini Çözebilir Misiniz

Elinizde 16 bloktan oluşan bir harita var. Batıdan doğuya uzanan 5 cadde ve kuzeyden güneye uzanan 5 cadde. Siz doğuya bakan en kuzey caddede duruyorsunuz, gideceğiniz tapınağın tek girişi işe en güneydoğudaki köşede bul..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı 01:30

Sözde Çevreci Adalar Belediyesi Suçüstü Yakalandı

CHP'li Adalar Belediyesi, sorumluluk alanındaki çöpleri yakarak imha ederken cep telefonu kamerasına yakalandı. SuperHaber'in ulaştığı görüntülerde gemiyle adanın Heybeliada'ya bakan yüzüne getirilen çöp kamyonları ve yü..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Tuvalet Kağıdı Rulosunu Evin İçinde Açan Yavru Kediler 00:28

Tuvalet Kağıdı Rulosunu Evin İçinde Açan Yavru Kediler

Anneleri ölmüş dört yavru kediye bakan Brezilyalı ailenin evinde tuvalet kağıdı rulosunu bir şekilde bulup bir kaç metre açıp oynayan kedilerin görüntüleri.....

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acımasızca Yapılan Şakanın Sürpriz Sonu 00:44

Acımasızca Yapılan Şakanın Sürpriz Sonu

Elinde havalı korna ile şaka için yaklaşan adam, denize doğru bakan iki çıtırı korkutup telefonlarının düşmesine sebeb oldu..

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendi Kendine Oyun Oynayan Sevimli Köpek 00:50

Kendi Kendine Oyun Oynayan Sevimli Köpek

Kimseden beklediği ilgiyi göremeyince kendi başının çaresine bakan küçük köpeğin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili 02:18

Soylu PKK'nın Alayı Dün De Bebek Katiliydi Bugün De Bebek Katili

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karabük POMEM'de düzenlenen polis özel harekat yemin töreninde konuştu. Bakan Soylu, Hakkari'de asker eşinin ve 11 aylık oğlunun haince öldürülmesi olayını anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Yeni asgari ücret belli oldu 01:01

Yeni asgari ücret belli oldu

Bakan Selçuk, asgari ücretin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. 2020 yılında asgari ücret brüt 2 bin 943, net 2 bin 324 TL 70 kuruş oldu. Evli ve üç çocuklu bir işçi için asgari ücret 2 bin 479 lira 21 kuruş ol..

Motorcuya Saldıran Çılgın Teyze 00:29

Motorcuya Saldıran Çılgın Teyze

Arabadan kaçarken teyzeye tutulmak adlı bir video. Karşıya geçerken sağa sola değilde kulağında telefonla karşıya bakan teyze ve sonrasında yaşanan şiddet dolu anlar...

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Karneler Nasıl Alınacak 02:52

Karneler Nasıl Alınacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündeme dair kritik açıklamalar yaptı. Karnelerin nasıl alınacağından uzaktan eğitime kadar birçok soruyu yanıtlayan Bakan Selçuk sınavlarla ilgili alınan tedbirlere de değindi...

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da! 03:02

Maldivler Turu - Paradise Island Resort & Spa - TropikAdalar.com'da!

Paradise Island Resort & Spa #Maldivler, Hint Okyanusu'ndaki cennet gibi bir adada özel villalar ve bungalovlarla hizmet vermektedir. Tesiste açık yüzme havuzu, 4 adet restoran ve bir spa alanı vardır.nnTümü klimalı ve k..

Nasreddin Hoca  İz Peşinde 11:16

Nasreddin Hoca İz Peşinde

Zaman makinasını tamir etmeye çalışan Cemil çok önemli bir parçasının kaybolduğunu görür. Ağacın kamera görüntülerine bakan çocuklar Efe ve Tolga’nın gizlice ağaca girdiklerini görür ve zaman makinasını çalıştıracak pa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'da Deprem Dönüşümü 02:01

İstanbul'da Deprem Dönüşümü

İstanbul'da deprem riski olan binaların dönüşmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Zeytinburnu'nda inşa edilecek konutların temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum 39 ilçede 64 riskl..

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı 23:00

Mia And Me - 1. Sezon 16. Bölüm - Unicorn Tuzağı

Su kenarına bakan kaybolan seyi bulsun. Onçao'yu güvende tut, ne pahasına olursa olsun. Uçarım Sen Tobiya'nın göklerinde sihirli atımla. Yürürüm adım adım bu cennet kösesinde zamanı bilmeden. Bu bir rüya mı? Bir çesit fa..

  • ÇocukTV tarafından
  • 273 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..