#Bakan Özhaseki türkiye’nin yeraltında deprem

TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Oluşturuyor 01:13

TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Ol

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA), geçen yıl yaptığı yardım miktarı, Türkiye'nin yaptığı resmi kalkınma yardımının yüzde 2,7'sini oluşturuyor...

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ DÖNEMDE DÜNYA - SSCB'NİN KURULAMASI VE GENEL POLİTİKALARI - ÇARLIK RUSYASI'NIN YIKILMASI VE BOLŞEVİK İHTİLALİ'NİN SEBEPLERİ 09:45

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ D

İKİ SAVAŞ ARASINDAKİ DÖNEMDE DÜNYA - SSCB'NİN KURULAMASI VE GENEL POLİTİKALARI - ÇARLIK RUSYASI'NIN YIKILMASI VE BOLŞEVİK İHTİLALİ'NİN SEBEPLERİ..

  • EBA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi 00:46

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi açıklarında Karadeniz'de bugün saat 11.18'de Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce..

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

İstanbul'da deprem uyarısı! 02:15

İstanbul'da deprem uyarısı!

İSTANBUL'DA 7.6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM OLABİLİR... KORKUTAN DEPREM UYARISI, PROF. DR. NACİ GÖRÜR'DEN GELDİ... ÜNLÜ DEPREM UZMANI, OLASI DEPREM İÇİN, MARMARA'DAKİ İKİ FAY KOLONUNA DİKKAT ÇEKTİ.....

Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem 02:36

Elazığ’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem

Elazığ’da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 06: 41 sıralarında Maden ilçesi merkez üssü olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği, 7...

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem! İşte ilk görüntüler... 01:05

Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem! İşte ilk görüntüler...

Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Bursa ve Balıkesir'de hissedildi. İşte depremden ilk görüntü.... Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Balıkesir'de 4, 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

İstanbul'da 27 Mart'ta Deprem Mi Olacak 12:32

İstanbul'da 27 Mart'ta Deprem Mi Olacak

İstanbul'da 27 Mart'ta deprem mi olacak? Prof. Dr. Naci Görür deprem iddialarına yanıt verdi Büyük İstanbul depremi sık sık gündemde yer alıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta deprem mi olacak, sorusunun yanıtı merak edilen konu..

Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem 00:45

Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem

Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyindeki Alaska eyaleti açıklarında 8,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), yerel saat ile 09.30 sıralarında yaşanan depremin merkez üssünün Kod..

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem 01:19

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem

Saat 02:54'te Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 02.54'te merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. ..

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var 01:25

Ege’de deprem- Enkaz altında insanlar var

İzmir’de saat 14.51'de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan 6,6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgelerinin birçok kentinden hissedildi. Deprem sırasında yurttaşlar panik içerisinde ev ve iş ye..

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

Deprem Ankara'yı vurdu! 02:07

Deprem Ankara'yı vurdu!

BU KEZ DE BAŞKENT ANKARA'LILAR DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI.. MERKEZ ÜSSÜ KALECİK İLÇESİ OLAN 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, PANİK VE KORKUYLA İNSANLARI SOKAKLARA DÖKTÜ...,DEPREM SIRASINDA BAZI EVLERDE ÇATLAK..

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir 04:58

4.6'lık deprem, 6.4'ün ayak sesi olabilir

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan 4.6 şiddetindeki deprem sonrasında bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Deprem Araştırmacısı Ahmet Yakut'tan şok uyarı geldi. Sarıköy fayının tehlike arz ettiğini ifade eden Yakut, y..

Korkutan deprem İzmir'de de hissedildi 01:52

Korkutan deprem İzmir'de de hissedildi

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevre illerde de şiddetli şekilde hissedildi...

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem 05:23

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğin..

Japonya'daki 7,2'lik deprem kamerada 01:37

Japonya'daki 7,2'lik deprem kamerada

Japonya'nın kuzeydoğusundaki Miyagi eyaleti açıklarında 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem anı kameralara yansıdı...

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem 00:45

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde İzmir'in Urla ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 01.54'te, merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir ..

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler 00:15

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler

12 Haziran 2017 tarihinde yani bugün yaşanan merkez üssü izmir olan deprem. İstanbul'dan da hissedildi. Canlı örneği gençlerden geliyor. Video çekmekte olan gençler deprem anınıda kayda almış oluyorlar. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deprem Olduğunda Türk Milleti 00:06

Deprem Olduğunda Türk Milleti

Deprem olduğunda türk milletinin herkese deprem olduğunu söylemesi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deprem Anı Kamerada 00:20

Deprem Anı Kamerada

Japonya'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi, 3 kişi hayatını kaybetti. Deprem anı kameralara yansıdı...

İzmir'de 6.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 08:24

İzmir'de 6.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

AFAD'dan Son Dakika Deprem Açıklaması! İzmir Seferihisar'da 6,6 Büyüklüğünde Deprem..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi Deprem Riski Taşıyan Alan İlan Edildi! İşte Detaylar 01:39

İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi Deprem Riski Taşıyan Alan İlan Edi

İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi Deprem Riski Taşıyan Alan İlan Edildi! İşte Detaylar, İstanbul'da Deprem Riski Olan İlçe ve Mahalleler! İşte Detaylar..