#Bakanlığı ziyaretinin

Rusya uzaya iletişim ve istihbarat uydusu gönderdi 00:57

Rusya uzaya iletişim ve istihbarat uydusu gönderdi

Rusya Savunma Bakanlığı, Gonets-M istihbarat ve iletişim uydularından birinin daha uzaya gönderildiğini açıkladı...

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru 02:20

İçişleri Bakanlığı'ndan yeni duyuru

KISITLAMA VE TEDBİRLERLE İLGİLİ SORU İŞARETLERİNİ GİDERMEK İÇİN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. SIKÇA SORULAN SORULARA YANIT VERDİ. BUNA GÖRE; RESTORAN VE LOKANTALAR HAFTA İÇİ 24.00'E KADAR PAKET SERVİSİ HİZMETİ VEREBİ..

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte 01:34

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte

Efsane Cuma, Şahane Cuma, Müthiş Cuma… farklı farklı isimlerle düzenlenen indirim günlerindeki oyun, vatandaşın şikayeti sonunda ortaya çıktı. Ticaret Bakanlığı e-ticaret firmalarından savunma istedi. Reklam Kurulu, Salı..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı 01:03

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı Burası Belbecer bölgesinde yer alan Zülfikarlı köyü. Yerleşim yeri Ermenistan'ın teslim olmasının ardından Azebaycan'a iade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görünt..

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor 04:40

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor

Korona virüs vakalarının yoğun görüldüğü iller arasındaki Adana’da korona hastasının yanına girmek için gelen yakınları sağlık çalışanlarına zorluk çıkartıyor. Pandemi Acil Servis Hemşiresi İklime Karatay, “Hastanın yanı..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Trump Türkiye Yaptırımlarını Veto Etti 01:03

Trump Türkiye Yaptırımlarını Veto Etti

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, imzasına sunulan ve aralarında Türkiye'ye yaptırımların da bulunduğu, savunma bakanlığı bütçesini veto etti...

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor 01:50

Çin Aşısı Sinovac İçin Analizler Yapılıyor

Çinli Sinovac aşısı geçtiğimiz hafta içerisinde 3 milyon doz olarak Türkiye'ye getirilmişti. Aşının analiz çalışmaları Sağlık Bakanlığı laboratuvarlarında yapılıyor. İşte detaylar.....

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

''Van kedisi'' operasyonu! 01:31

''Van kedisi'' operasyonu!

ANKARA SİNCAN'DA HAYVAN TİCARETİ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN KADIN, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI EKİPLERİNİ KARŞISINDA GÖRÜNCE FENALAŞTI. PARA KARŞILIĞI SATMAYI PLANLADIĞI 8 VAN KEDİSİYSE, SAHİPLENDİRİLMEK ÜZERE ELİNDEN ALINDI...

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı 00:28

Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine Roketli Saldırı

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan büyükelçilik binalarının iki kez bombalı saldırıya hedef olduğunu duyurdu. Büyükelçilik yerleşkesine iki roket atıldığı ve roketlerden birinin iç avluya düşt..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

Fahiş fiyata ceza yağdı! 02:07

Fahiş fiyata ceza yağdı!

HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALARA TİCARET BAKANLIĞI'NDAN CEZA YAĞDI. PİYASADA DENETİME ÇIKAN EKİPLER 10 BİNE YAKIN ÜRÜNÜN FİYATINI İNCELEDİ. FAHİŞ ARTIŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN 375 FİRMAYA 11 MİLYON LİRADAN FAZLA PARA CE..

TCG GÜR denizaltısından AKYA Talim Torpidosu atışı 00:25

TCG GÜR denizaltısından AKYA Talim Torpidosu atışı

TCG GÜR denizaltısı Marmara Denizi’nde AKYA Talim Torpidosu atışını başarıyla gerçekleştirdi. Görüntüleri Milli Savunma Bakanlığı yayınladı...

6,5 milyon doz aşı geldi 02:20

6,5 milyon doz aşı geldi

HEYECANLA BEKLENEN 2. PARTİ, YANİ 6,5 MİLYON DOZ AŞI DAHA TÜRKİYE'YE GELDİ. 2 HAFTALIK İNCELEMENİN ARDINDAN AŞILAMANIN HIZLANMASI BEKLENİRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI AŞILAMA HARİTASI UYGULAMASINI DEVREYE SOKTU. HANGİ İLDE KAÇ..

Milli Torpido AKYA'nın Atışı Başarıyla Tamamlandı 01:43

Milli Torpido AKYA'nın Atışı Başarıyla Tamamlandı

TCG Gür denizaltısı, Marmara Denizi'nde yerli ve milli torpido AKYA'nın atışını başarıyla gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanlığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o torpidonun atış anları geliyor ekranları..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak 01:12

F-35'ler BAE'ye de Satılmayacak

Amerikan Dışişleri Bakanlığı eski yönetimin başlattığı askeri satış işlemlerini askıya aldı. Washington, Türkiye'ye satışı durdurulan F-35'lerin Birleşik Arap Emirliklerine de satmayacak...

İçişlerinden Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu 01:21

İçişlerinden Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu

İçişleri Bakanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında vali ve kaymakamlara yönelik sarf ettiği militan ifadesi nedeniyle suç duyurusunda bulundu...

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı 02:00

Eren-7 Mercan-Munzur Operasyonu Başladı

İçişleri Bakanlığı, PKK'lı teröristlere son kışlarını yaşatmayı hedeflediklerini açıkladığından bu yana operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Yurt içindeki PKK'lı teröristlere yönelik Eren operasyonlarına bir yenisi dah..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimizi tehdittir 01:05

Rusya- -NATO'nun Polonya'ya yaptığı askeri tatbikat ulusal güvenliğimi

Rusya, NATO’nun Polonya’da düzenlemek istediği askeri tatbikat için ülkeye sevk edilen mühimmatın, ulusal güvenliklerini tehdit ettiğini açıkladı. ‘Atlantik Kararlılık Operasyonu’ kapsamında Almanya’nın Bremerhaven Lima..