#Baklavaci mehmet yıldırım

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı 01:55

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı

Freni Patlayan Yolcu Otobüsünün Dehşet Saçtığı Anlar Mobese'ye Yansıdı Hatay’ın İskenderun ilçesinde freni patlayan yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta bekleyen 6 aracı biçtiği kazanın dehşet veren görüntüleri ortaya çıktı...

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Kısıklı'daki Sürpriz Görüşme Sona Erdi 00:57

Kısıklı'daki Sürpriz Görüşme Sona Erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Kısıklı'daki görüşmesi sona erdi...

Ünlü İsi̇mleri̇ Bi̇r Araya Geti̇ren Defi̇le Ki̇mler Yok Ki̇ 09:38

Ünlü İsi̇mleri̇ Bi̇r Araya Geti̇ren Defi̇le Ki̇mler Yok Ki̇

Ünlü modacı Mehtap Elaidi’nin dün akşam Bomanti Ada’da düzenlediği defileye ünlü isimler akın etti. Öykü Çelik, Şeyma Subaşı, Ferhan Şensoy, Derya Baykal, Pelin Öztekin, Ahu Yağtu, Kaan Yıldırım ve eşi Ezgi Eyüboğlu kat..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Mehmetçik'ten Askerlik Çağrısı 02:39

Mehmetçik'ten Askerlik Çağrısı

Başbakan Binali Yıldırım Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndaki askerlerle bir araya geldi. Ziyarette konuşmak için söz hakkı alan askerler, askerliğini yapmamışlara askerliğinizi yapın mesajı gönderdi...

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us 02:20

Bajar'dan Kürtçe Michael Jackson Şarkısı They Don’t Care About Us

Bajar, Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu'nun bir projesi olan[1] Kürtçe, Zazaca ve Türkçe folk rock müzik grubudur.[2] Vokalde Vedat Yıldırım ve Burak Korucu, elektro gitarda Cansun Küçüktürk, bas gitarda Ari Hergel, ..

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kübra Yıldırımın Ağız Tadıyla İzleyeceğiniz Dansı 01:06

Kübra Yıldırımın Ağız Tadıyla İzleyeceğiniz Dansı

Kübra Yıldırım hayatının anlamı, sonsuza kadar seveceği aşkı Adnan Oktar'ın o derin yeşil gözlerine bakarak içi erirmişcesine dans etmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Kübra'nın Münafıkları Hasedinden Delirten Dansı 02:40

Kübra'nın Münafıkları Hasedinden Delirten Dansı

Adnan Oktar'ın 19 yaşındaki beyaz tenli güzel kediciği Kübra Yıldırım müşrik ve münafıkları dansıyla hasetten delirtti..

  • JET TV tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir' 01:05

'Filistin Halkı Asla Yalnız Değildir'

Başbakan Binali Yıdırım Mecilis Bütçe görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım ABD'nin Kudüs kararıyla ilgili Bölge barışını ve küresel barışı tehdit etmektedir. Bilinmelidir ki yıllardır barış için bedel ödeyen Filis..

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:52

İTO Başkanı Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım dün yaşamını yitiren İTO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze namaz..

Arakanlı Müslümanlar Sahra Hastanesine Kavuşuyor 01:33

Arakanlı Müslümanlar Sahra Hastanesine Kavuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatlarıyla Bangladeş'in Cox's Bazar kenti yakınlarındaki Kutupalong bölgesinde Arakanlı Müslümanlar için yapılacak sahra hastanesinin inşasına başland..

Fırat Kalkanı Bölgesinde Hayat Normale Dönüyor 01:57

Fırat Kalkanı Bölgesinde Hayat Normale Dönüyor

Terör örgütü DEAŞ tarafından kaçırılan Alpaslan Türkiye'ye getirildi. Annesine kavuşan Alpaslan, Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti...

DEAŞ'ın Kaçırdığı Alpaslan Türkiye'ye Getirildi 00:32

DEAŞ'ın Kaçırdığı Alpaslan Türkiye'ye Getirildi

Terör örgütü DEAŞ tarafından kaçırılan Alpaslan Türkiye'ye getirildi. Annesine kavuşan Alpaslan, Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti...

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Keşfettiği Böceğe Babasının Adını Veren Profesör 01:30

Keşfettiği Böceğe Babasının Adını Veren Profesör

Böcekler üzerine uzun süredir araştırmalar yapan Prof. Dr. Erol Yıldırım, keşfettiği böcek türüne babasının ricası üzerine Tiphia Bahattini ismini verdi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğreti..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Taşeron İşçiler Kadroyu Lokum İle Kutladı 01:04

Taşeron İşçiler Kadroyu Lokum İle Kutladı

Yeni yılla birlikte kadro alan taşeron işçiler, sevinçlerini İstanbul Fatih Camii'nde cuma namazı sonrası cemaate lokum dağıtarak gösterdi. İşçiler, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ç..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elif Atakan Kimdir? 01:41

Elif Atakan Kimdir?

Elif Atakan, 22 Nisan 1993 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Selim Atakan, annesi Zeynep Özbatur'dur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Keman Bölümünde okudu. Daha önce Harry Potter g..

Doğa İçin Çal 8 - Hayde 05:51

Doğa İçin Çal 8 - Hayde

Doğa İçin Çal 8 Projesinde yer alan müzisyenler: Ali Kazım Akdağ, Ant Kurttekin, Aycan Yeter, Ayça Işıldar, Barbaros Cinpir, Burak Avcı, Cansu Tüzan, Cem Korkmaz, Cem Tarım, Cem Yılmaz, Duygu Şirin, Efgan Rende, Eser Ey..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.738 görüntüleme
  • 7 yıl önce