#Bakın neler oldu

Tüketiciye sürpriz ödeme! 02:11

Tüketiciye sürpriz ödeme!

UZUN SÜRELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞAYANLAR BU HABERE DİKKAT.. ELEKRİTİK DAĞITIM ŞİRKETLERİ KESİNTİ İÇİN TÜKETİCİYE TAZMİNAT ÖDÜYOR. UYGULAMANIN İLK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ ANKARA ÇANKAYA'DA YAŞANDI. MAHALLE SAKİNLERİ, ELEKTİR..

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası! 02:58

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası!

BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA TAKTIĞI PERUKLA ÇOK KONUŞULAN KİBARİYE, BU KEZ DE SAÇLARINA KAYNAK YAPTIRDI. AMA İDDİAYA GÖRE PARASINI ÖDEMEDİ. KİBARİYE PARAMIZI ÖDEMEDİ DİYEN KUAFÖRLER BAKIN NASIL İSYAN ETTİ...

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybetti! 01:24

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybet

Ukrayna'nın Mariupol kentinde Rusya’nın topçu saldırılarında 18 aylık bir bebek de ağır yaralandı. Ailesi onu hastaneye yetiştirebilmek için büyük bir mücadele verdi. Ancak doktorların müdahalesine rağmen bebek kurtarıla..

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla' 02:01

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla'

KELEBEK LAKAPLI BİR HIRSIZ... 10 ARACIN CAMINI PATLATMIŞ, HEPSİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞTİ... YAKALANDI, AMA İKİ AY YATIP ÇIKINCA İŞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ... VE 9 ARACI DAHA SOYDU... BAKIN KELEBEK ATİLLA, BU KEZ YA..

Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...

Duygu tacirleri iş başında! 03:44

Duygu tacirleri iş başında!

ÇÖP KONTEYNIRLARININ ÖNÜNDE YEMEK YER GİBİ YAPARAK, KENDİLERİNİ ACINDIRIYORLAR. ÜSTELİK BU DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ELLERİNE KURU EKMEK VERDİKLERİ ÇOCUKLARI DA ALET EDİYORLAR. DİLENCİLER BU KEZ İSTANBUL, BEYAZIT MEYDANI'NDA SHOW..

Sahipsiz Binaya Çöktüler 02:47

Sahipsiz Binaya Çöktüler

İSTANBUL'UN ORTA YERİNDE CİHANGİR'DE.... ALMAN KARI-KOCAYA AİT ANCAK ONLAR HAYATINI KAYBETTİKTEN SONRA, SAHİPSİZ KALAN APARTMANA, FIRSATÇILAR ÇÖKTÜ... BİRİ KİRAYA VERDİ YILLARCA EKMEĞİNİ YEDİ... DİĞERİ DE SATTI, MİLYONLA..

Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı 01:55

Başkası Kaza Yaptı, Fatura Ona Çıktı

BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN HİÇ TANIMADIĞI BİRİNİN KAZA MASRAFLARINI ÖDEYEN, O YETMEZMİŞ GİBİ SİGORTA POLİÇESİ ÜÇE KATLANAN BİR SÜRÜCÜNÜN İSYANI VAR SIRADA... EKSPER HATASI, BAKIN BAŞINA NE İŞLER AÇTI.....

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Eşinizle Köye Gider Misiniz 02:26

Eşinizle Köye Gider Misiniz

ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORALIM... EŞİNİZİN TAYİNİ BİR KÖYE ÇIKSA NE YAPARSINIZ? ONUNLA GİDER MİSİNİZ? KONYA'DA BİR KADIN EŞİNE ''GİTMEM'' DEDİ... TARTIŞMA MAHKEMEDE BİTTİ... VE BAKIN YARGITAY KİME HAK VERDİ?..

Kayseri'de Canavarlı 1 Nisan Şakası 00:13

Kayseri'de Canavarlı 1 Nisan Şakası

1 Nisan'da şaka yapma adetini bir tık üste taşıtan Kayserili gençler tarihi sokaklarda gezen insanları bakın nasıl korkutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Minibüsçülerin hat kavgası... 01:53

Minibüsçülerin hat kavgası...

ADANA'DA MİNİBÜS ŞOFÖRLERİ ARASINDA HAT KAVGASI ÇIKTI... SEYİR HALİNDEKİ BİR MİNİBÜSÜN CAMLARI KIRILDI, DEHŞETİN ORTASINDA KALAN YOLCULARIN YAŞADIĞI PANİĞİ KAMERALAR BAKIN NASIL KAYDA ALDI?..

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi 01:41

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi

DÜNYADAKİ GÜZELLİK ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR... SIFIR BEDEN, GÜZELLİK ALGISINDAKİ TAHTINI YAVAŞ YAVAŞ BALIK ETE BIRAKIYOR. TARTIŞMA, ÜNLÜ MODACI VİCTORIA BECKHAM'LA BİRLİKTE YENİDEN GÜNDEME GELDİ, BAKIN SOKAK NE DEDİ.....

Miras kavgasında karar çıktı 01:42

Miras kavgasında karar çıktı

ÜNLÜ ÇİMENTO ŞİRKETİNİN ORTAĞI İŞ İNSANI ENVER PARALI VEFAT EDİNCE, ÇOCUKLARIYLA TORUNLARI ARASINDA MİRAS TARTIŞMASI YAŞANMIŞTI. DAVA SONUÇLANDI HUKUK SAVAŞINI BAKIN KİM KAZANDI?..

Kelek karpuz timi görev başında! 01:47

Kelek karpuz timi görev başında!

FİYATIYLA GÜNDEM OLAN KARPUZU ALIP ÇÖPE ATMAK İSTEMEYENLER DİKKAT! ADANA'DAKİ TARLALARDA ''KELEK KARPUZ TİMİ'' GÖREVE BAŞLADI... TİM, OLGUN KARPUZUN ÖZELLİKLERİNİ BAKIN NASIL ANLATTI?..

Baklava tahtını devretti! 02:20

Baklava tahtını devretti!

YABANCILARIN ÇOK SEVDİĞİ TÜRK TATLILARI ARASINDA BAKVALA YILLARDIR LİSTE BAŞI. AMA BU YIL BİR SÜRPRİZ YAŞANDI, BAKLAVA ŞAMPİYONLUĞU BAKIN HANGİ TATLIMIZA KAPTIRDI...

Bu tükürükçü hırsıza dikkat! 02:19

Bu tükürükçü hırsıza dikkat!

İSTANBUL, LALELİ'DE DÖVİZ BÜROSUNDAN ÇIKAN BİR ADAM AKILALMAZ BİR OLAY YAŞADI. ÖNCE BİRİ ÜZERİNE TÜKÜRDÜ. SONRA TEMİZLEME BAHANESİYLE CEBİNDEKİ PARAYI ÇALDI. BİNLERCE EURO ÇALAN HIRSIZIN TÜKÜRÜK TAKTİĞİ GÜVENLİK KAMERASI..

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın! 02:48

Bu haberi izlemeden tatile çıkmayın!

BU YAZ YİNE AYNI DEFTERLER AÇILDI... HERKES TATİL YÖRELERİNDEKİ FİYATLARI KONUŞMAYA BAŞLADI... UĞUR ALAATTİNOĞLU VE KAMERAMAN AHMET BOLAT'TAN OLUŞAN SHOW HABER EKİBİ BU SABAH HEM ESNAFIN NABZINI TUTMAK, HEM DE TATİLCİLER..

Kaplumbağa İle Tavşanın Komik Yarışı 00:34

Kaplumbağa İle Tavşanın Komik Yarışı

Kaplumbağa İle Tavşanın Komik Yarışı Kaplumbağa ve tavşan arasındaki yarış gerçek oldu...

Altında Büyük Sahtecilik 01:39

Altında Büyük Sahtecilik

Altında Büyük Sahtecilik Fiyatlardaki yükselişle birlikte son dönemde tüketiciler tarafından büyük rağbet gören gram altın, kalpazanların yeni gelir kapısı oldu...

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü 01:03

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü

ABD'de Polise Silahlı Saldırı- 2 Ölü ABD'nin California eyaletine bağlı Palm Springs kentinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 2 polis öldü, 1 polis de yaralandı...

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı 01:28

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı

Halep'e Hava Saldırısı- 49 Ölü, 113 Yaralı A AA Suriye'nin kuzeyindeki Halep'te rejim güçlerinin kuşatması altındaki bölgelere yönelik hava saldırılarında 49 kişi öldü, 113 kişi yaralandı...

Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Koma Se Bıra - Dıldarım 03:21

Koma Se Bıra - Dıldarım

Ez dinım, dıldar u dılbırinım Çend sale dıgerım te nabinım Gava tu wan çavên reş bınêri Ez dı wa çawên te da êsirim Dıldarım êşa canêm gırane Dıldarım Ferza tü pê nızane Dıldarım ser bırina mın nare Dıldarım… D..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 5.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu 03:52

Behiye Aksoy - Gizli Aşk Bu

Behiye Aksoyun Gizli Ask Bu Sarkisi eski Yesilcam Oyunculari esliginde. Gizli aşk bu söyleyemem derdimi hiç kimseye Zevke veda, neşeye de, veda artık herşeye Arzular bir hayâl oldu, baharımın gülleri soldu Gönlüm, hicrâ..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran 05:32

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran

Mustafa DEMiRCi - Bu Can Sana Hayran, Mustafa DEMiRCi - Bu can sana hayran Bu can sana hayran Bu can sana kurban Canı canan neylersin Aşk elinden oldu püryan Özge canı neylesin Canım ol cananım ol Derdim ol dermanım o..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu 09:53

İnternetin En Çok Güldüren 10 Fenomen Videosu

Diğer etiketler; komik, komik video, komik video izle, enteresan, enteresan video izle, gülme garanti, güldüren videolar, okuyom ben ya, artiz mi artiz ne arar la bazarda, ray ray kasım, çok iyi de oldu çok ta güzel oldu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.613 görüntüleme
  • 8 yıl önce