#Bakın neler oldu

Gece Yolcuları - Pişmanım 04:23

Gece Yolcuları - Pişmanım

Gece Yolcuları - Pişmanım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir günah sanki aşkımız Gözlerimdeki her damla hasretin Bu sensiz geçirdiğim ilk, gecenin Sabahı nasıl gelir ah sevgilim Her şeyim. Meğer ne kaybetmişim Canımdan ço..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı 01:24

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı

Türkiye’nin Katar’daki askeri varlığından Suudi Arabistanlı prens rahatsız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından Türk ürünlerini boykot çağrısında b..

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti 02:03

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti

ABD'de seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala iki rakip arasında çekişme devam ediyor. Başkan Trump bu sefer 77 yaşındaki rakibi Joe Biden'ın taklidini yaptı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu...

71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor 04:50

71 yaşında, 4'üncü üniversiteyi okuyor

Antalya'da yaşayan, daha önce 3 üniversite bitiren resim ve tezhip sanatçısı Rahime Halide Soysal (71), bu kez Anadolu Üniversitesi Açıöğrtemi Fakültesi (AÖF) Felsefe Bölümü'nde öğrenci oldu...

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi 08:46

Bücür Cadı' da Köfteci Abbas' ın Hatalı Büyüyle Değişmesi

Bücür Cadı dönemin çocukları tarafından çok sevilmişti ve güzel bir şekilde devam ediyordu.Yunus Bülbül ve Sezer Güvenirgil boşanınca Yunus Bülbül kadrodan ayrıldı ve yerine Ana Kuzusu'ndan tanıdığımız Önder Açıkalın dah..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 19 Ekim 2020 01:04

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 1

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 21 Ekim 2020 01:01

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü 02:18

Tuna-1 Kuyusundan Tarihi Görüntü

Sevgili izleyiciler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu duyurduğu yeni doğalgaz müjdesiyle birlikte toplam doğalgaz rezervi 405 milyar metreküp oldu. Türkiye petrolleri Fatih sondaj gemisinin çalışma yaptığı Tuna-1 Kuyu..

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 22 Ekim 2020 01:09

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. 00:28

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor.

Bazen bu dalgaları görmek için illa ki denizde olmak gerekmiyor. Aynen böyle hissettiğiniz, sizi bu kadar ürküten / yoran / zorlayan şeyler olmuştur elbet. Bizler de buradan paylaşım yaptığımızda bazen çok güçlü, çok m..

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Diyarbakır'da kadın cinayeti 01:54

Diyarbakır'da kadın cinayeti

Diyarbakır'da bir kadın, erkek kardeşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Abla katili şahıs, Namusumuza leke getirdi iddiasında bulunarak polislere teslim oldu...

Sinem Kobal doğum yaptı, bebeğini kucağına aldı! 36:23

Sinem Kobal doğum yaptı, bebeğini kucağına aldı!

Sinem Kobal anne oldu! Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal çiftinin bebekleri Lalin doğdu! Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin bebekleri Lalin'in dünyaya geldiği hab..

  • GÜL tarafından
  • 236 görüntüleme
  • 4 yıl önce
SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
KORKU EVİ VİDEOSU 18:58

KORKU EVİ VİDEOSU

KORKU EVİ VİDEOSU! Arkadaşlar selam, ben Halil İbrahim Göker, kanalıma ve videoma hoşgeldiniz. Bu videomuzda 5 arkadaş korku evine girdik ve korktuk :D korku evi konseptli bu videomuz cidden çok eğlenceli ve adrenalin do..

  • GÜL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sağlık kahramanları böyle çalışıyor 02:42

Sağlık kahramanları böyle çalışıyor

Sağlık çalışanları corona virüsle mücadelenin en önemli kahramanları. Çoğunluğu haftalardır evlerine gitmiyor. Aralarında hayatını kaybedenler de oldu. Onlarcası da tedavi altında. Virüsle olan savaşı kazanacaklarından e..

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 23 Ekim 2020 01:32

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 2

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Kapak açmak istedi ama telefonu parçalandı 00:27

Kapak açmak istedi ama telefonu parçalandı

Amasya’nın Taşova ilçesinde iki genç maden suyu şişesini çakmakla kullanarak açmak istedi. Çakmağı olmayınca telefonuyla maden suyunu açmaya çalışan genç telefonundan oldu...

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu! 01:49

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE ÖYLE BİR KAVGA ÇIKTI Kİ 2 KİŞİ DÖVÜLE DÖVÜLE HASTANELİK OLDU... ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA ÖNCE SİLAHLAR ÇIKTI MEYDANA,,, SONRA YUMRUKLAR KONUŞTU... BOKSÖR KARDEŞLERE DENK GELEN BAHT..

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi 01:34

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi

Esed rejimi ve Rusya'nın saldırıları nedeniyle evlerini terk ederek Türkiye sınır hattına göç etmek zorunda kalan İdlibli siviller ağır kış şartları altında yaşama tutunmaya çalışıyor.Beşşar Esed rejimi ve Rusya'nın aral..

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik) 05:34

Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk (Akustik)

Bulutlara Esir Olduk; Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti yıllarım bilemeden Neşeyi büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye İnen olmadı..

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik) 04:09

Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar (Akustik)

Beni İyi Sanıyorlar; Uzun oldu gideli sen Ne de koydu ah bi' bilsen Beni sorarsan iyi işte Nasıl olunursa öyleyim ayrıldıktan sonra Her şey aynı Aynı kuşlar Karanfiller Hepsinin selamı var sana Ne de zormuş başa çıkmak ..

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik) 02:19

Oğuzhan Koç - Bitmedi Elem (Akustik)

Bitmedi Elem; Bitmedi elem, hep aklımda sabah akşam Yakındayken hep uzaklaşan Bu mu hikayem, sen yanımda olmayınca Tadım mıydı sadece kaçan İnanmam, bir sağa döndüm, solu unuttum Görmeyince gül yüzünü o yanda Sorarsan ..

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و فادي هاشم للتحقيق من جديد. -  Nensi Acram şimdi de çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor 09:59

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و

Kurbanın annesi oğlunun masum olduğuna dair kanıtları hatırlıyor ve Nancy Ajram çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor. Ve Fadi Haşem yeniden araştırma yapacak. ام القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها ونانسي عجرم تعرض تبني الا..