#Bakın neler oldu

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Sahilde kanca kabusu 02:01

Sahilde kanca kabusu

İSTANBUL'DAKİ KARTAL SAHİLİNDE BALIK TUTANLARIN UNUTKANLIĞI SOKAK HAYVANLARININ FELAKETİ OLDU. BALIK KOKAN KANCALARI YUTAN ONLARCA KEDİ YA YARALANDI YA DA HAYATINI KAYBETTİ...

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek 01:07

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek

Bolivya'da bir maç sırasında artık gelenek haline gelen sahaya köpek girmesi gündem oldu. Bu kez oldukça heyecanlı ve hazırlıklı gelen köpek, kucaklanarak sahanın dışına alındı...

  • PengoTV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Viranşehir'de tenis sevdası... 01:51

Viranşehir'de tenis sevdası...

YUSUF AVCIBAŞI, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ OLDUKTAN SONRA MEMLEKETİNE, ŞANLIURFA'DAKİ KÖYÜNE DÖNDÜ. HEMŞERİLERİNİ TENİSLE TANIŞTIRDI. RAKETE ÖNCE MESAFELİ DURAN VİRANŞEHİRLİLER KORTTAN ÇIKMAZ OLDU...

Lastik düşmanları! 01:38

Lastik düşmanları!

İSTANBUL KAĞITHANE'DE KOCA BİR MAHALLENİN YILBAŞI GECESİ ADETA ZEHİR OLDU... YENİ YILA DAKİKALAR KALA ORTAYA ÇIKAN İKİ MAGANDA, MAHALLEDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ KESTİ...

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı 02:43

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı

Kafkasya'da tarih yazanlardan biri de Valih Memiyev'di. Memiyev, ortak tatbikatta Hulusi Akar'dan ödül alırken, Türkiye Milli Savunma Bakanı’na bir söz verdi. Sergilediği başarıyı ülkesinin topraklarını kurtarmak için ku..

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti 01:31

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇALI HENÜZ İKİ GÜN OLDU… 32 HAFTALIK DOĞAN KIZ BEBEK, KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN ANNESİNİ DAHA DOĞDUĞU GÜN KAYBETTİ... TALİHSİZ ANNE, BEBEĞİNİN KOKUSUNU İÇİNE BİR KEZ BİLE ÇEKEMEDİ.....

''Fakirsin'' dedi, boşandı! 02:31

''Fakirsin'' dedi, boşandı!

AZ MAAŞ ALAN EŞİYLE BOŞANMAK İSTEDİ. MAHKEMELİK OLDU. HAKİM KADINI KUSURLU BULDU. HATTA BİR DE KADININ TAZMİNAT ÖDEMESİNE HÜKMEDİLDİ. YARGITAYIN ÇOK KONUŞULAN KARARINI SOKAĞA SORDUK. PARASIZLIK BOŞANMA SEBEBİ Mİ? İŞTE CE..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler! 01:15

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler!

10 yaşındaki Muhammed Uğur Kaya bisiklet sürdüğü sırada komşularının oğlu ile çarpıştı. İki çocuk arasında çıkan tartışmanın ardından Uğur Kaya bisikletini apartmanlarının garajına bıraktı. Bu sırada kavga ettiği arkadaş..

  • GÜL tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı! 02:04

3 ineği öldü, üzüntüden bayıldı!

ÇOCUK BÜYÜTÜR GİBİ BÜYÜTTÜM BEN ONLARI... ONLAR ÖLDÜ, CANIMDAN CAN KOPTU ... YEDİKLERİ OTTAN ZEHİRLENDİKLERİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ 3 İNEĞİ İÇİN BÖYLE SÖYLEDİ... EVLATLARIM GİBİYDİ DEDİ, ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YERE YIĞILIVERDİ..İŞ..

Karabağ İçin Yeniden İnşa Planı 01:25

Karabağ İçin Yeniden İnşa Planı

Dağlık Karabağ'da yeni düzenlemeler için üç ülkenin lideri Moskova'da bir araya geldi. Toplantının en öncelikli gündemi ulaşım koridorları oldu..

Et ve kemik parçalarıyla dolu çanta! 01:39

Et ve kemik parçalarıyla dolu çanta!

ÖLDÜRÜLDÜ... CESEDİ İKİ AYRI TORBAYA BÖLÜŞTÜRÜLEREK DEREYE ATILDI. İHBAR ÜZERİNE BÖLGEYE GİDEN EKİPLER GÖRDÜKLERİNE İNANAMADI. SAKARYA EMNİYETİ YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE İŞLENDİĞİ TAHMİN EDİLEN CİNAYETİN SIR PERDESİNİ ARALAMAK ..

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

''Deli bal'' tehlikesi! 01:36

''Deli bal'' tehlikesi!

ŞİFA NİYETİNDE TÜKETİLEN DELİ BALIN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR. AMA ÖLÇÜ KAÇINCA ZEHRE DÖNÜŞÜYOR. TRABZON'DA O BALDAN KAŞIK KAŞIK YİYEN 2 KİŞİ HASTANELİK OLDU. NEYSE Kİ ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLDİ...

Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Ece Seçkin'in, Dgl Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan Acayip İyi isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: AyşennMüzik: Kemal ŞimşekyaynDüzenleme: Ozan DoğulunMix & Mastering: Aliş KaygusuznYönetmen: M..

  • GÜL tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak 01:52

Koronavirüs Aşısı 4 Aşamada Yapılacak

Koronavirüs aşılarında öncelikli meslek grupları belli oldu. Açıklama sağlık bakanlığından geldi...

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..