#Bakın neler oldu

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

Vatandaşın kar mücadelesi 02:31

Vatandaşın kar mücadelesi

CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLADI, ARALIKSIZ YAĞDI… KİMİLERİ KEYFİNİ SÜRMEK İSTEDİ, KARTOPU OYNAMAK İÇİN CANINI BİLE HİÇE SAYIP ÇATILARA ÇIKTI... KİMİ DE KAYMAK İSTERKEN HASTANELİK OLDU... MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNDE İSE BAMBAŞKA BİR..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 17 Şubat 2021 01:00

Dolar ve Euro Kuru Bugün Ne Kadar- Altın Fiyatları - Döviz Kurları - 1

Dolar ve Euro kuru ne kadar ? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Döviz kurları, piyasalarda son durum, ekonomi haberleri....

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği 01:05

Polis ve Mehmetçiğe -Atak- Desteği

Yerli ve milli imkanlarla üretilen Atak Faz-2 helikopterlerinde ilk teslimat gerçekleşti. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı yeni Atak’larına kavuşmuş oldu...

Anneye son bakış... 03:00

Anneye son bakış...

DOKTOR, ÖNCE DİYETİSYEN KARISINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ..ANTALYA'DA KORKUNÇ BİR TRAJEDİ YAŞANDI.., ÇİFTİN ARASINDA SIK SIK KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞMA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLİYORDU..O TARTIŞMALARIN SONUNCUSU HER İKİSİNİN D..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar üyelik için kuyruğa girdi 08:15

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar ü

Rusya’dan gelerek yerleştiği Antalya’da bir Türk vatandaşıyla evlenen 2 çocuk annesi Ksenia Selin Akkanat’ın yaptığı çalışmalar sonucu AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nda STK ve Halkla İlişkiler Başkanı olduğunu du..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı 02:55

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan 10 yeni fezleke meclise ulaştı. Böylece meclise ulaşan fezleke sayısı bin 346 oldu. Ö..

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var! 01:30

Helikopter düştü- 9 şehidimiz var!

YÜREĞİMİZİ KOR EDEN BİR HABERLE BAŞLIYORUZ MAALESEF... MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI, BİR ASKERİ HELİKOPTERİMİZİN BİTLİS-TATVAN KIRSALINDA DÜŞTÜĞÜNÜ AÇIKLADI. KAZADA 9 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU, 4 MEHMETÇİĞİMİZ YARALANDI..

Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Köpek saldırınca... 01:09

Köpek saldırınca...

AKRABALARININ ÇİFTLİĞİNE GİTTİ. İÇERİ GİRDİĞİNE GİRECEĞİNE BİN PİŞMAN OLDU. KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN ADAMIN YAŞADIKLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTINA AFYONKARAHİSAR'DAN YOLLANDI...

Sitede kumru seferberliği 01:12

Sitede kumru seferberliği

ANTALYA'DA BİR SİTEDE CAMLA PANJUR ARASINA SIKIŞAN YAVRU KUMRU İÇİN KOMŞULAR SEFERBER OLDU. ONLAR KUŞU KURTARAMAYINCA DEVREYE İTFAİYE EKİBİ GİRDİ...

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait 01:25

Dünyanın en büyük donanması artık Çin'e ait

Çin'in deniz gücünü artırmaya yönelik hamleleri ABD'yi tedirgin edecek cinsten. Çünkü ABD'de yayınlanan rapora göre, 2020 yıl sonu itibariyle Çin dünyanın en büyük donanma sahibi ülke oldu...

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci 00:51

Çocuklarını Okula Gönderen Babanın Sevinci

Corona virüs dünyayı etkisi altına aldığından beri herkesin evinde geçirdiği bir süreç oldu. Vakaların azalması ile baz ülkelerde okullar açıldı. Okulların açılmasıyla çocuklarını sabah okula gönderen bir baba, çocukları..

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

İstanbul'un kabusu oldular 01:43

İstanbul'un kabusu oldular

EVLERE GİRİYORLAR, PARA, ALTIN, MÜCEVHER NE VARSA ÇALIYORLAR... AMA HEPSİ BU DEĞİL... EVDEKİ ANAHTARI BULUP OTOMOBİLİ DE GÖTÜRÜYORLAR... GÖZÜ DOYMAYAN HIRSIZLIK ÇETESİ İSTANBULLULARIN KABUSU OLDU... 'PERİŞANIZ' DİYEN MAĞ..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Kemal Sunal'lı Reklam Filminin Kamera Arkası 01:35

Kemal Sunal'lı Reklam Filminin Kamera Arkası

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, ölümünden 20 yıl sonra Ziraat Bankası'nın reklamıyla izleyicinin karşısına çıktı. Plastik makyajla Kemal Sunal’a benzetilen Gaziantepli sanatçı Mehmet Kurt’un oynadığı reklam f..

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..