#Bakın neler oldu

Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu 01:20

Afra Sarçoğlu Hakkında Çıkan Aşk İddialarına Son Noktayı Koydu

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin Ece’si Afra Saraçoğlu, önceki akşam ailesiyle birlikte Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi. Çıkışta objektiflere yansıyan Saraçoğlu, Alp Navruz’la çıkan aşk dedikodularına açıklık getir..

  • BETA tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık 06:33

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık

Daha sağlıklı daha iyi hissetmek için bakın neler yapıyorum? Sıcak yaz günlerinde asitli içeceklerle kendimize yazık ediyoruz. Kendimizi daha iyi hissetmek, şımartmak için ferahlatıcı Zen Smoothie’yi yapıyoruz. Sağlıklı..

Erkek Soyunma Odasından Kadınlar Çıkarsa 01:20

Erkek Soyunma Odasından Kadınlar Çıkarsa

Erkek Soyunma Odasından Kadınlar Çıkarsa Bakın Neler Olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İğne Yememek İçin Şebeklik Yapan Adam 03:03

İğne Yememek İçin Şebeklik Yapan Adam

Koca bir adam iğneden korkuyor ve bakın iğne korkusunu yenmek için neler yapıyor. Şebeklik yapmak bir yere kadar sonunda o iğne kıçına giriveriyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyin Yakan Yerli Filozof 00:11

Beyin Yakan Yerli Filozof

Düşüncesi ile hem dinleyenleri hemde bilim dünyasını uçurumun kenarına getiren bu şahıs bakın neler söylemiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Röportaj Fransa'nın Lyon Kentinde Yapıldı 01:14

Bu Röportaj Fransa'nın Lyon Kentinde Yapıldı

Recep Tayyip Erdoğan'ın en yüksek oy aldığı Avrupa şehri Lyon'da 24 Haziran seçim sonuçları için bakın neler denildi...

Yurdum İnsanı Deniz Bisikletini Sudan Çıkarmak İsterse 00:19

Yurdum İnsanı Deniz Bisikletini Sudan Çıkarmak İsterse

Yapay gölette deniz bisikletinden para kazanan esnaf bakımlarını yapmak için deniz bisikletini sudan çıkarmak isterken bakın başına neler gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 6 yıl önce
06:32

"Kezban erotizmi“ Karolin Fişekçi Grinin Elli Tonu Kitabını Böyle Yoru

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü programına katılan Karolin Fişekçi oldukça popüler Grininin Elli Tonu kitabını değerlendirdi. Kitap için ' kezban erotizmi' ifadesini kullanan Fişekçi bakın başka neler söyledi. Okan B..

  • BETA tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Bayülgen'e Uzmanlık Sorusu - Kadınlar 17:05

Okan Bayülgen'e Uzmanlık Sorusu - Kadınlar

Uykusuzlar Kulübü programında konu kadınlara geldi. Nilperi Şahinkaya'nın sorusu üzerine Okan Bayülgen bakın neler söyledi...

  • BETA tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Adana'da Film Sahnelerini Aratmayacak Kovalamaca Yaşandı 02:30

Adana'da Film Sahnelerini Aratmayacak Kovalamaca Yaşandı

Adana'da film sahnelerini aratmayacak kovalamaca yaşandı. Polisin dur ihtarına uymayan 3 şahıs ekiplerden kaçtı. Polise yakalanan şahsın üzerinden bakın neler çıktı.....

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası 02:12

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası

İDDİAYA GÖRE EŞİNİ ALDATTI... BOŞANMIYOR DİYE DE ONU ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ÇARE İSTEYEN YAŞLI KADIN BENİ KURTARIN DEDİ. SHOW HABER O İDDİAYI ARAŞTIRDI. BAKIN NELER ÇIKTI..

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında! 02:37

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında!

SHOW TV EKRANINDA TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN SAHTE GELİN ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ. POLİSİN BAŞLATTIĞI OPERASYONDA, SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI... BAKIN O ANLARDA NELER YAŞANDI?..

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu 02:20

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu

İSTANBUL'DA BİR KASİYER... MARKETE GİRİP HIRSIZLIK YAPAN KADINI YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN AZ KALSIN CANINDAN OLACAKTI... KADIN HIRSIZIN SUÇ ORTAKLARI, BAKIN O KASİYERE NELER YAPTI.....

Ambulans bunu yaparsa! 02:46

Ambulans bunu yaparsa!

TRAFİKTE MAKAS ATA ATA İLERLERDİ. EMNİYET ŞERİDİNE, TRAMVAY YOLUNA GEÇTİ. SHOW HABER EKİBİ DE ONU ADIM ADIM TAKİP ETTİ. YOLCULUK HASTANE ÖNÜNDE BİTTİ. ÇOK ACELESİ OLAN AMBULANSIN İÇİNDE HASTA OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. VE B..

Bebek değil numara çıktı! 03:03

Bebek değil numara çıktı!

EKMEĞİNİ VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KAZANANLARIN BİR KISMI YİNE İSTANBUL ÜSKÜDAR'DA MESAİDEYDİ. SHOW HABER EKİBİ ELİNDEKİ BEBEKLE DİLENEN BİR KADINI TAKİBE ALDI. ELİNDEKİ BATTANİYENİN BOŞ OLDUĞU ANLAŞILINCA ÖFKESİNİ EKİBİMİZDEN..

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği 02:25

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği

ETSİZ YEMEK OLMAZ DEMEYİN. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EN İYİ 7 ETSİZ YEMEĞİ AÇIKLADI. HEPSİ DE SOFRALARIMIZDAN EKSİK OLMAYAN YEMEKLER. BAKIN O LEZZETLER NELER?..

İki kardeşe kelepçeli şaka! 01:38

İki kardeşe kelepçeli şaka!

ARKADAŞLARI,GERİ DÖNÜŞÜMDE ÇALIŞAN 2 KARDEŞE KÖTÜ BİR ŞAKA YAPMAK İSTEDİ, ÇÖPTE BULDUKLARI KELEPÇEYLE KARDEŞLERİ BAĞLAYAN GENÇLER, ANAHTARI BULAMAYINCA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDI... SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI....

Otobüste insanlık dersi! 01:19

Otobüste insanlık dersi!

KOCAELİ'DE HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ ARİF KORKMAZ DİREKSİYON BAŞINDAYKEN İFTAR SAATİ GELDİ, AMA İÇERİDE BİR YOLCUSU VARDI. BAKIN O ŞOFÖRLE YOLCU ARASINDA İFTAR VAKTİ NELER YAŞANDI?..

Atı asansöre bindirmeye kalktı 01:09

Atı asansöre bindirmeye kalktı

ARKADAŞINA ZİYARETE ATLA GİTTİ. ÇALINIR DİYE KORKUP ONU ASANSÖRE BİNDİRMEK İSTEDİ, SONRADAN DA VAZGEÇTİ. O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANINCA BAKIN BAŞINA NELER GELDİ?..

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Hafriyat döküp yolu kapattı 01:24

Hafriyat döküp yolu kapattı

''YOL BENİM'' DEDİ... HAFRİYATLA KAPATTI. AFYONKARAHİSAR'DA BELEDİYEYLE ARASINDAKİ İMAR SORUNUNU KENDİ YÖNTEMİYLE ÇÖZEN MEVLÜT TAYİŞ BAKIN NELER ANLATTI?..

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı 01:19

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı

ANTALYA'DA KARDEŞİYLE TARTIŞAN ADAM, ÖYLE ÖFKELENDİ Kİ, KAMYONETİYLE KARDEŞİNİN ECZANESİNE GİTTİ, SONRA BAKIN NELER YAŞANDI..

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Koltuğa sakladığı altınları unuttu 01:30

Koltuğa sakladığı altınları unuttu

TAMİR İÇİN GETİRİLEN KOLTUK TAKIMINDAN SERVET ÇIKTI... O ALTINLARIN EVİN HANIMI TARAFINDAN KOLTUĞA GİZLENDİĞİ VE UNUTULDUĞU ANLAŞILDI... BAKIN SONRA NELER YAŞANDI?..

Ayrılık acısına deva şarkılar! 02:45

Ayrılık acısına deva şarkılar!

POPÜLER BİLİM KİTAPLARIYLA TANINAN TARİHÇİ YAZAR HARARİ, SEVGİLİSİNDEN AYRILIP YAS TUTANLAR İÇİN İLAÇ GİBİ 5 TÜRKÇE ŞARKI ÖNERDİ... BAKIN O ŞARKILAR NELER.....

Yine taksi denetimi yine aynı manzara 02:42

Yine taksi denetimi yine aynı manzara

İSTANBUL'UN TAKSİ SORUNU AYLARDIR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR, VATANDAŞIN ARTIK İSYANA DÖNÜŞEN ŞİKAYETLERİNE BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMIYOR... İSTANBUL EMNİYETİ, SEKTÖRDEKİ ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAMAK İÇİN BUGÜN DE DENETİMDEYDİ... BAKIN..

Yine Bir Şemsiye Hikayesi 01:36

Yine Bir Şemsiye Hikayesi

3 YIL ÖNCE OSMANİYE'DE İZLENME REKORU KIRAN UÇAN ŞEMSİYE VAKASI YİNE TEKRARLANDI... BU KEZ YİNE BAŞROLDE BİR ŞEMSİYE VAR... FIRTINAYLA BİRLİKTE HAL ÇALIŞANI BAKIN NELER YAŞADI...

Peluş Ayı Başına İş Açtı 02:09

Peluş Ayı Başına İş Açtı

İSTANBUL'DA YAŞAYAN METİN ERDAĞI, ANTİKA PAZARINDAN ALDIĞI OYUNCAK AYIYLA BİRLİKTE EVİNE GİDİYORDU, YOLDA HIZ SINIRINI AŞIP CEZA YEDİ.. O CEZA KAĞIDI EVE GİDİNCE BAKIN BAŞINA NELER GELDİ....

Almanya bıraktı, Türkiye sahip çıktı Osman Amca evine döndü 02:47

Almanya bıraktı, Türkiye sahip çıktı Osman Amca evine döndü

Alman doktorlar ölüme terk etmişti. Hatta öyle ki, hastane aileden ötenazi için imza bile talep etmişti. Osman Kızılkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, Türkiye'ye getirildi. 59 yaşındaki Kızılkaya, Ankara Şehir H..