#Bakın neler oldu

Hindistan'da Hijyenik Ortamda Maske Üretimi 00:36

Hindistan'da Hijyenik Ortamda Maske Üretimi

Yemek konusunda hijyenik oldukları kadar maske üretiminde'de hijyeni en üst seviyeye çıkaran Hintliler koronavirüs salgını için bakın nasıl maske üretiyorlar...

  • PengoTV tarafından
  • 211 görüntüleme
  • 5 yıl önce
R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düşük Bütçeli Sinema Sektörü 00:11

Düşük Bütçeli Sinema Sektörü

Hintli gençler sosyal medya için video çekerken imkansızlıkların sınırlarını zorlamış. Gençler kendi imkanlarını bakın nasıl değerlendirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maske Takmamak İçin Bahane Çok 01:51

Maske Takmamak İçin Bahane Çok

İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Kurala uymayanlar bakın hangi bahanelere sarıldı.....

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı 02:10

YKS'nin İlk Oturumu TYT Yapıldı

Üniversiteli olma hayali kuran yaklaşık 2,5 milyon aday Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi‘nde ter döktü. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını beli..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
En Mutlu Günleri Kabusa Döndü 02:12

En Mutlu Günleri Kabusa Döndü

Onlar için 4 Ağustos rüya gibi başladı kabusla noktalandı. Patlama Beyrut'u yerle bir ederken Lübnanlı çift düğün çekimindeydi. O dehşet anlarında yaşananlar kameraya bakın nasıl yansıdı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezillik' 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim döneminde atıp tutanların, düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, bakın şimdi ne hale geldi. Ülkemizin..

Dünyanın en kısa evliliği! 01:26

Dünyanın en kısa evliliği!

HEM EN KISA SÜRELİ EVLİLİĞE, HEM DE DÜNYANIN EN HIZLI BOŞANMA DAVASINA İMZA ATTILAR... ÖMÜR BOYU BİRLİKTE MUTLU OLMAK İÇİN NİKAH MASASINA OTURAN ÇİFTİ, SADECE 3 DAKİKADA AYIRAN SEBEP İSE BAKIN NEYDİ.....

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Korkusu gözlerinden okunuyordu 01:08

Korkusu gözlerinden okunuyordu

YAŞANAN ONCA ACI TECRÜBE DERS OLMADI... SORUMSUZ BİR ANNE-BABA, İKİ YAŞINDAKİ BEBEKLERİNİ OTOMOBİLDE KİLİTLİ BIRAKIP ÇARŞIYA GEZMEYE GİTTİ... BAKIN O YAVRUCAK, NASIL KURTARILDI?..

Sürücü kaçtı, polis kovaladı! 01:59

Sürücü kaçtı, polis kovaladı!

İSTANBUL'DA TRAFİK EKİPLERİ KORSAN DENETİMİNE ÇIKMIŞTI. BİR ARACI DURDURMAK İSTEDİLER. SÜRÜCÜ KAÇTI. YAKALANDIĞINDA DA SINIRI BAKIN NASIL AŞTI?..

Buzdolabı kaçtı, o kovaladı! 01:26

Buzdolabı kaçtı, o kovaladı!

DÜNKÜ SAĞANAK İSTANBULLULARA ZOR ANLAR YAŞATTI... ÖZELLİKLE DE ESNAFA... BAKIN, BUZDOLAPLARI SEL SULARINA KAPILAN TOPTANCI GENÇ, ONLARI KURTARMAK İÇİN NASIL UĞRAŞTI...

Tiyatral Cin Çıkarma Seansı 00:36

Tiyatral Cin Çıkarma Seansı

Bitmek bilmeyen cinci hocalardan biri sosyal medya üzerinden cin çıkarma seanslarının videolarını paylaşmış. O seanslardan birinde bakın nasıl bir çalışma gerçekleştiriyor...

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lastik Jant- hırsızlığı! 01:44

Lastik Jant- hırsızlığı!

ARACINIZI PARK ETTİĞİNİZ YERLERE DİKKAT! OTOMOBİL HIRSIZLARININ YENİ GÖZDESİ LASTİKLER İLE JANTLAR... BAKIN, İSTANBULLU BİR SÜRÜCÜ DAHA 3 HAFTA ÖNCE ALDIĞI SIFIR ARACINI NE HALDE BULDU.....

Karantinada susuzluk kabusu! 02:59

Karantinada susuzluk kabusu!

İSTANBUL, KAĞITHANE'DE YAŞAYAN ARABACI AİLESİ, KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN KARANTİNAYA GİRDİ... KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVDE SU BORUSU PATLADI... ALT KOMŞUYA DA SU SIZDI... MECBUREN VANAYI KAPATAN AİLE SUSUZ KALDI... TESİS..

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'yı aldattı mı? Arto son noktayı koydu! 08:56

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'yı aldattı mı? Arto son noktayı koydu!

Söylemezsem Olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü bölümünde Sinan Akçıl Burcu Kıratlı haberi izleyenlere aktarıldı. Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'yı aldattı iddiaları son günlerde magazin gündemi..

  • GÜL tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

Hayat kurtaran mobil uygulamalar! 02:34

Hayat kurtaran mobil uygulamalar!

İZMİR'İ VURAN DEPREMDE, AKILLI TELEFONLAR DA HAYAT KURTARDI. GÖÇÜK ALTINDAKİ DEPREMZEDELERLE DAHA RAHAT İLETİŞİM KURULDU. TELEFONA YÜKLENİNCE HAYAT KURTARABİLECEK UYGULAMALAR VAR ŞİMDİ SIRADA... BAKIN O MOBİL UYGULAMALAR..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO Dizi Müziği ©Kalan Müzik] 04:07

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO

Şu yalan dünyaya geldim geleli Tas tas içtim ağuları sağ iken Zalim felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verd..

Altın faresi bu kez kapana kısıldı! 02:49

Altın faresi bu kez kapana kısıldı!

İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TA 2 HAFTA ÖNCE SAHTE ALTINLA DOLANDIRILAN KUYUMCU, BU KEZ AYNI NUMARAYI YUTMADI... ALTIN FARESİ, BAKIN NASIL KAPANA KISILDI.....

Film gibi operasyon! 01:16

Film gibi operasyon!

JANDARMA EKİPLERİ DENİZLİ'DE FİLM GİBİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI... DİKKAT ÇEKMEMEK İÇİN FİLYASYON EKİBİ KILIĞINA GİREN EKİP BİRİ KADIN İKİ ŞÜPHELİYİ, KALDIKLARI EVDE, BAKIN NASIL YAKALADI?..

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı 00:19

Annenin Çocukları ile Zorlu İmtihanı

Evden çocuklarını gezdirmek için çıkan anne bakın nasıl zor anlar yaşamış. Anne neyse ki her şeye yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Halk otobüsünde rezalet! 02:41

Halk otobüsünde rezalet!

BURSA'DA HALK OTOBÜSÜNE BİNEN BİR ADAM, BİR KADIN YOLCUNUN KARŞISINA GEÇİP İĞRENÇ HAREKETLER YAPMAYA BAŞLADI. FARK EDİLDİĞİNİ ANLAYINCA YAPTIĞI İĞRENÇ AÇIKLAMADA DA DUYANLARA ''PES'' DEDİRTTİ. BAKIN O TACİZCİ POLİSE NASI..

Kısa saç mı, uzun saç mı- 02:15

Kısa saç mı, uzun saç mı-

ERKEKLER, UZUN SAÇLI KADINLARI MI DAHA ÇOK BEĞENİYOR, KISA SAÇLI KADINLARI MI? AMERİKALI BİR YAZAR, SOSYAL MEDYADA BUNU TEST ETTİ... BAKIN NE SONUÇ ÇIKTI?..

Mazgal Başında Bekleyen Köpeğin Sırrı Ortaya Çıktı 01:49

Mazgal Başında Bekleyen Köpeğin Sırrı Ortaya Çıktı

Kocaeli'de bir köpek mazgalın başında saatlerce hatta günlerce ayrılmadan nöbet tutunca, vatandaşlar da durumu itfaiyeye haber verdi. Günlerdir merak konusu olan o bekleyişin sebebi bakın neydi.....

'Polisim' dedi, dolandırdı! 02:36

'Polisim' dedi, dolandırdı!

İSTANBUL'DA POLİS GİBİ GİYİNİP, SİLAHLA, KELEPÇEYLE GEZEN BİR GENÇ, TÜRLÜ BAHANELERLE BİRÇOK KİŞİYİ DOLANDIRDI... BAKIN POLİS, O SAHTE POLİSİ NASIL YAKALADI.....

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var! 01:06

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var!

MANİSA'DA GÖREVLİ DOKTOR CANAN SABAY'IN HEPİMİZE SÖYLEYECEKLERİ VAR. MASKESİNİ, SİPERLİĞİNİ HİÇ ÇIKARMAMIŞ, BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞTI.. AMA VİRÜSTEN KAÇAMADI. 2 GÜNDÜR KOVİD TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE ODASINDAN ÖZELLİKLE ''B..