#Bakın neler oldu

Göklerde kartal gibi! 01:36

Göklerde kartal gibi!

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DAYDI... FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRİX'İ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ İSTANBUL PARK'TA YAPILDI... YARIŞLAR BİTSE DE AKILLARDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER KALDI... SOLOTÜRK F16'LARI BAKIN YARIŞLARIN YAPILDIĞI PİSTİ..

Aç kurtlar sürüye saldırdı! 01:11

Aç kurtlar sürüye saldırdı!

AÇ KURTLAR OTLAKTAN DÖNEN SÜRÜYE SALDIRDI. 35 KOYUNU TELEF ETTİ. HAYVANLARINI KAYBEDEN BESİCİ, KURT SALDIRISINI BAKIN NASIL ANLATTI...

Çalınan sondaj makinesi bulundu 02:28

Çalınan sondaj makinesi bulundu

TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANMIŞ, JEOLOJİ MÜHENDİSİ İLKER BALIK'IN SONDAJ MAKİNESİ PAZARLIK YAPILIRKEN ÇALINMIŞTI! BİZ DE BU OLAYI EKRANLARINIZA TAŞIMIŞTIK. NİHAYET İYİ HABER GELDİ. 2 MİLYON DEĞERİNDEKİ SONDAJ MAKİNESİ AYLAR ..

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler! 01:09

''Çay paketliyoruz'' dediler Sahte ilaç ürettiler!

SAHTEKARLIK İÇİN TÜRLÜ YOLLARA BAŞVURUYORLAR AMA ARTIK BU KADARINA DA PES!... BU KEZ ÇAY PAKETLİYORUZ DEDİKLERİ EVDE BAKIN NE ÜRETTİLER..

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Dönerci krizi fırsata çevirdi 02:22

Dönerci krizi fırsata çevirdi

RESTORANLAR SADECE PAKET SERVİSE DÖNÜNCE İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR İŞ YERİ KABUK DEĞİŞTİRDİ. O DEĞİŞİM SAYESİNDE HEM PATRON KAZANDI, HEM DE ÇALIŞANLAR İŞİNDEN OLMADI. BAKIN NASIL...

Corona Virüs Yayan Sümüklü Damat 00:11

Corona Virüs Yayan Sümüklü Damat

Çin'de bir düğünde damadın sergilediği hareket adeta pes dedirtmiş. Damat burnu akınca bakın nasıl bir hareket yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ugandalılardan sonra Nijeryalılar! 02:35

Ugandalılardan sonra Nijeryalılar!

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA İSTANBUL ESENYURT'TA BİR KORONAVİRÜS BASKINI YAPILMIŞ, GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇMEK İÇİN TOPLANAN UGANDALILARA CEZA YAĞMIŞTI... ESENYURT'TA BU KEZ DE NİJERYALILARA BASKIN DÜZENLENDİ... BAKIN ONLARI BİR..

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

Uslanmaz hırsızlar! 03:14

Uslanmaz hırsızlar!

İSTANBUL, ATAŞEHİR'DE HIRSIZLAR, ÇALINTI BİR MOTOSİKLETLE YİNE BİR MOTOSİKLETİ ÇALMAYA KALKTI. GENÇ KADIN HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI. MOTOSİKLETİNİ BULDU. AMA HIRSIZLAR KAÇTI VE BAKIN GENÇ KADININ MOTOSİKLETİNİ NE HALE ..

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı 00:21

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı

Bir ilişkiyi taçlandırmak güzel bir evlilik teklifi sürprizi ile olur. Bu sürprizi erkek arkadaşından bekleyen kadın bakın nasıl hayal kırıklığına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ecem'in baba özlemi... 02:48

Ecem'in baba özlemi...

BABA KEŞKE YANINA GELEBİLSEYDİM .. BU CÜMLE 5 YAŞINDA KÜÇÜCÜK BİR KIZIN DUDAKLARINDAN DÖKÜLÜNCE ÖYLESİNE DOKUNAKLI OLUYOR Kİ..HELE O KÜÇÜĞÜN SAĞLIK ÇALIŞANI BABASI KORONAYA YAKALANMIŞ VE KENDİNİ KARANTİNAYA ALMAK ZORUNDA..

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı! 02:04

Şimdi de bekçilere maskesiz yakalandı!

POLİSE MASKESİZ YAKALANAN VE 'BANA TEŞKİLATIN NUMARASINI VERİN' SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN KURYE YİNE SAHAYA ÇIKTI. BU KEZ DE BEKÇİLERE MASKESİZ YAKALANMIŞTI. BAKIN DÜN AKŞAM NASIL SAÇMALADI?..

Alev kapanında insan zinciri 01:25

Alev kapanında insan zinciri

NEVŞEHİR'DEKİ YANGINDA ÇOCUKLAR MAHSUR KALMIŞTI. BİRBİRİNİN MERDİVENİ OLAN MAHALLELİ, KURDUĞU İNSAN ZİNCİRİYLE ÇOCUKLARI BAKIN NASIL KURTARDI?..

Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi 01:00

Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi

Yunanistan karantina günlerinde yaşanacak en kötü ülkelerden biri listesine girdi. Yunanistan'ı sırasıyla bakın hangi ülkeler takip etti.....

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar! 02:01

Kış günü pandemide dışarıda kaldılar!

GÜNGÖREN'DE DEPREME DAYANIKSIZ OLAN BİNALARIN 30 GÜN İÇİNDE BOŞALTILMASINA KARAR VERİLDİ. PANDEMİ VAR, BİZ ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ DİYEN MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ.. BELEDİYEDEN BAKIN NASIL BİR AÇIKLAMA GELDİ..

Eşinize yardım ediyor musunuz- 03:00

Eşinize yardım ediyor musunuz-

MUTLU VE UZUN İLİŞKİLERİN SIRRI NE?... AMERİKA'DA YAPILAN BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE EV EŞLERİNİ PAYLAŞMAKTAN GEÇİYOR... PEKİ TÜRKİYE'DE DURUM BÖYLE Mİ? BAKIN SOKAK NE DİYOR?..

O tantuniciye 24 ceza! 02:29

O tantuniciye 24 ceza!

ZONGULDAK'TAKİ TANTUNİCİ DÜKKANIN CAMINA ASTIĞI YAZI VE AKIL DIŞI SAVUNMASIYLA HERKESİ İSYAN ETTİRMİŞTİ. BUGÜN ALDIĞI 23 CEZAYA İTİRAZ ETMEK İÇİN GİTTİĞİ ADLİYEDE CEZALARINA CEZA EKLEDİ. BAKIN NEDEN?..

Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi 02:44

Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi

KISITLAMADA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITAN GENÇ BİR KIZ... İDDİASINA GÖRE, 'BURADA KÖPEK BESLEYEMEZSİN' DİYEN BİR GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI... BAKIN O ANLARI NASIL GÖRÜNTÜLEDİ.....

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı 02:20

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı

KORONA ÖNLERİNDE, ONLAR PEŞİNDE. MİLYONLAR SALGINI DEFETMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPARKEN ONLAR TERSİNİ YAPTI. BİRİ KAHVEHANESİNİ GİZLİ GEÇİTLERİN ARDINA SAKLADI. DİĞERLERİYSE DAHA DA GARİP BİRŞEY YAPTI VE BASKIN SIRASINDA OY..

Koronaya rağmen eğlence! 02:19

Koronaya rağmen eğlence!

EĞLENİRKEN KORONA RİSKİNİ UMURSAMADILAR AMA POLİSİ KARŞILARINDA GÖRÜNCE DE KAÇICAK DELİK ARADILAR. KONYA VE BURSA'DA DÜZENLENEN BASKINLARDA KISITLAMAYI İHLAL EDEN VURDUMDUYMAZLAR, BAKIN NERELERDE YAKALANDI...

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi 01:53

Evsizken Kesilen Ceza Hayatını Değiştirdi

Tüm Türkiye onu Antalya'da sokak kısıtlamasında gidecek yeri olmadığını söylemesine rağmen polisten ceza yerken tanımıştı. O cezanın ardında yürek yakan bir dram çıkmıştı. Devlet şefkat elini Ali Çiftçi'ye uzattı. Evsizk..

Sarıya boyattığı saçları yandı! 01:43

Sarıya boyattığı saçları yandı!

ARKADAŞ TAVSİYESİYLE GİTTİĞİ KUAFÖRDE HÜSRANA UĞRADI. AVUKAT BAHAR EKİNCİ'NİN SARIYA BOYATTIĞI SAÇLARI YANDI, ÖBEK ÖBEK DÖKÜLDÜ. HER AYNAYA BAKTIĞINDA MORALİ BOZULAN KADIN SONUNDA BAKIN NE YAPTI....

Akşener'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimi' iddiası 02:12

Akşener'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimi' iddiası

SİYASETİN BİR BAŞKA POLEMİĞİ DE MERAL AKŞENER İLE MUHARREM İNCE ARASINDA... FİTİLİ AKŞENER'İN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE İNCE LEHİNE ÇEKİLMEMİ İSTEDİLER' SÖZLERİ ATEŞLEMİŞTİ. İNCE İSİM AÇIKLAMAYA DAVET EDİNCE İYİ PARTİ ..

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası! 02:31

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası!

BİR KÜSÜP BİR BARIŞTIĞI KOCASI ONU DA, MİNİK BEBEĞİNİ DE KAYNAR SUYLA YAKTI AMA SERBEST BIRAKILDI… TALİHSİZ KADIN YAŞADIKLARINI, SHOW HABER WHATSUPP İHBAR HATTINA BAKIN NASIL ANLATTI.....

Tek terlikle sokağa kaçtı! 01:04

Tek terlikle sokağa kaçtı!

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞINDAN DAYAK YEDİĞİNİ SÖYLEYEN KADIN ÇOCUĞUNU DA ALIP SOKAĞA KOŞTU. EVE TEKRAR GİREMEYİNCE POLİSİ ÇAĞIRDI. EKİPLER BAKIN NE YAPTI?..

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

Abdest alırken telefonu çalındı! 02:13

Abdest alırken telefonu çalındı!

BİR HIRSIZLIĞIN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... CAMİDE ABDEST ALAN ADAM, MONTUNU GİYDİĞİNDE CEBİNİN BOŞALTILDIĞINI FARK ETTİ... BAKIN, KAŞLA GÖZ ARASINDA NASIL SOYULDU.....

Sürücülerin zorlu sınavı 01:16

Sürücülerin zorlu sınavı

YOLA DÜŞEN KARLAR BUZA DÖNÜŞTÜ.. SÜRÜCÜLERİN ZORLU SINAVI BAŞLADI. BAKIN O SINAVDAN KİMLER GEÇTİ KİMLER KALDI...