#Balkon demirlerinden sarkan Çocuğu binaya tırmanarak kurtaran Örümcek adam

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Kız çocuğuna taciz iddiası! 01:52

Kız çocuğuna taciz iddiası!

İSTANBUL ESENYURT'TA TACİZ GERGİNLİĞİ YAŞANDI BUGÜN... BİR ADAMIN, BOŞ ARSAYA GÖTÜRMEYE ÇALIŞTIĞI KIZ ÇOCUĞU ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BAĞIRINCA ORTALIK KARIŞTI... ÖFKELİ BİR GRUP, TACİZ ŞÜPHELİSİNİ LİNÇ ETMEYE KALKIŞTI...

Bu nasıl vicdan 01:55

Bu nasıl vicdan

ZALİMLİK ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜNDE ORTAYA ÇIKANIN FOTOĞRAFI İŞTE BU..ANKARA'DA BİR KAMYON ŞOFÖRÜ, KENDİSİNE EL HAREKETİ YAPAN ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ. YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN MİNİK MUHAMMED'İN AİLESİ, VİCDAN..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

14 yaşındaki kıza taciz iddiası! 01:34

14 yaşındaki kıza taciz iddiası!

“BENİ EN YAKININDAN KORUYAMADIN”... 14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU, BİR KAĞIDA BÖYLE YAZMIŞTI... O KAĞIDI ANNESİ BULDU VE AİLE DOSTLARININ, ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI TEŞEBBÜSÜNDE BULUNDUĞUNU ÖĞRENDİ.....

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1 14:48

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - SAİLERİ - BÖLÜM 1

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünya bu kuryeyi konuşuyor 02:01

Dünya bu kuryeyi konuşuyor

DÜNYA BU OLAYI KONUŞUYOR. EVDE YALNIZ BIRAKILAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 35 METREDEN DÜŞTÜ... ÇIĞLIKLARI DUYUP KOŞAN BİR KURYE ÖLÜMÜ GÖZE ALDI, KOLLARINI AÇIP ÇOCUĞU YERE ÇAKILMAKTAN KURTARDI...

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi 01:43

Şişli’de çantası alınmak istenen kadın metrelerce sürüklendi

Şişli'de cadde üzerinde yürüyen İranlı bir ailenin yanına otomobille yaklaşan şahıslar, kadının çantasını çalmak istedi. Ancak durumun farkına vararak çantasını bırakmayan kadın, eşi ve çocuğu otomobil tarafından metrele..

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2 07:10

MAFİA 1 DEFİNİTİVE EDİTİON - KAÇIŞ - BÖLÜM 2

Discord sunucumuz: https://discord.gg/agXF7tHwnnEtiketler:nmafia music,nmafia 2,nmafia 3,nmafia 1,nmafia definitive edition,nmafia city,nmafia trap,nmafia 1 remake,nmafia aggressive,nmafia arabic,nmafia android,nmafia ar..

  • Emrullah tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı 02:14

8 kız çocuğuna kabusu yaşatmıştı

ORTAOKUL ÖĞRENCİSİ 8 KIZ ÇOCUĞU,,, AYLARCA SERVİS ŞOFÖRÜNÜN TACİZİNE UĞRAMIŞ, SKANDALI SHOW HABER DUYURMUŞTU... AİLELERİ İSYAN ETTİREN GELİŞMELERLE İLERLEYEN O DAVADA KARAR ÇIKTI....

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması 02:51

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması

Bakıcılar tam kapanma kapsamında. 3 hafta çalışamayacaklar. Hem bakıcılar hem de çocuğu olanlar için sorun. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istisnalara değindi..

Arabanın Kapısını Açarken Çocuğunu Yere Seren Kadın 00:30

Arabanın Kapısını Açarken Çocuğunu Yere Seren Kadın

Evden çıkıp arabasına yönelen kadın, arabasının kapısını açmak isterken çocuğunu hesaba katmamış ve açtığı kapı çocuğu düşürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Ambulansı binmek istemeyen yaralı kız çocuğunu polis ikna etti 03:48

Ambulansı binmek istemeyen yaralı kız çocuğunu polis ikna etti

Konya'nın Ereğli ilçesinde otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve ambulansa binmek istemeyen 8 yaşındaki kız çocuğu, trafik polisinin ikna etmesi sonucu ön tarafa oturma şartıyla ambulansa binmeyi kabul etti...

Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı 02:41

Eyüpsultan'da köpek kız çocuğuna saldırdı

Eyüpsultan'da sokakta video çeken küçük kıza bir köpek saldırdı. Vatandaşların yardımıyla kurtarılan kız çocuğu yaşadığı korku dolu o anları ağlayarak anlattı...

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı 00:53

11 yaşındaki çocuk, yavru köpek balığını sıkıştığı kayalıktan kurtardı

Tazmanya Hobart'ın güneyindeki Kingston Beach'te yaşayan 11 yaşındaki Billie Rea isimli kız çocuğu kayalıkların arasında sıkışmış bir köpek balığı yavrusu görünce durumu annesine ve erkek kardeşine haber verdi. Annesi A..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Dilencilerin son oyunu! 01:25

Dilencilerin son oyunu!

İSTANBUL'DA İKİ KADIN, YANLARINDA BİR ERKEK ÇOCUĞU, KUCAKLARINDA DA YENİ DOĞMUŞ BEBEKLE DİLENCİLİK YAPTI. YAKALANDIKLARINDA DA YALANLARINI BİR BİR SIRALADILAR.....

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI 01:53

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI

4 yıl önce kaçarak evlendiği dini nikahlı kocasından 3 çocuğu oldu ancak genç kadının kocası kısa süre önce evden kaçtı 2 ayda bir aldığı 450 lirayla çocuklarını büyütmeye çalışan 24 yaşındaki Yağmur Kalıca ailesi de sır..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler 01:26

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler

Denizli'de 7 kişilik grup, sokak ortasında karşılaştıkları çocuğu ve ardından araya girerek onu korumaya çalışan esnafı tekme tokat dövdü. Uçan tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı, saniye saniye kameralar..

Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı 01:20

Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı

2 kız çocuğu olan aile, üçüncü çocukları için cinsiyet partisi yaparken bir kızları daha olacağını öğreniyor. Babanın pembe konfetileri gördüğü an verdiği tepki ise sosyal medyada viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 2 yıl önce
CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI! 02:42

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir camide, çocuğa yönelik tacizde bulunulduğu iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı. Mahalleli, cami önünde toplanırken, çocuğu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı. Cami önünde top..

Soros'un Değil Toros'un Silahsız Geleceğim Erkek Misin Süleyman Soylu Ümit Özdağ 07:38

Soros'un Değil Toros'un Silahsız Geleceğim Erkek Misin Süleyman Soylu

'Soros'un Değil Toros'un!' 'Silahsız Geleceğim!' Erkek misin? | Süleyman Soylu Ümit Özdağ KRT Haber İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Katıldığı Bir Televizyon Programında Sessiz İstila Filmini Hedef Aldı. Filmin Bir Ed..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..