#Balkon demirlerinden sarkan Çocuğu binaya tırmanarak kurtaran Örümcek adam

Küçük Çocuğa Tekme Atan Adamın Yediği Feci Dayak 00:51

Küçük Çocuğa Tekme Atan Adamın Yediği Feci Dayak

6 yaşlarındaki çocuğu bilinmeyen bir sebeple kovalayan adam çocuğu bir süre kovaladıktan sonra tekme atıyor. Tekmenin şiddetiyle savrulan küçük çocuk yere düşerken, çevredeki olayı gören insanlar adamı linç ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Süpermen Uçma Şakası 01:03

Süpermen Uçma Şakası

Süpermen kostümü giyen adam yoldan geçenlere binadan binaya uçma şakası yapar komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'de Feci Kaza Kamerada 00:20

Çin'de Feci Kaza Kamerada

Çin'de Feci Kaza Kamerada Sorumsuz sürücü kazaya neden oldu. Çin’de bir kamyon sürücüsünün, araç kasasına yüklediği inşaat demiri feci bir kazaya yol açtı. Seyir halinde olan bir otomobil, o sırada dönüş yapmakta olan..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı! 08:59

Merve Sevin Şarkı Söyledi Kerimcan Aleynayı Tİye Aldı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Duygu Çevik, Dilara Taşkın ile değiştirdiği ayakkabılarına isyan etti ve Dilara ile gerçek arkadaş olmadıklarını söyledi. Merve Sevin ise ..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
200 Metreden Aşağıya Böyle Sarktı 00:59

200 Metreden Aşağıya Böyle Sarktı

Adrenalin tutkunu iki genç Moskova'daki Dinyeper Nehri üzerinde bir köprü inşaatında bulunan vinçe tırmandı. 200 metre yüksekliğinde bulunan vinçten aşağıya sarkan genç böyle görüntülendi...

Yok Artık Dedirten Görüntü 00:15

Yok Artık Dedirten Görüntü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hızla giden otomobilin kapısını açarak dışarı sarkan, bir yandan da ayaklarıyla otomobili kullanan gencin görüntüsü bu kadarına da pes dedirtti...

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Kızlar Kutuyu Arabaya Sığdıramazsa 00:18

Kızlar Kutuyu Arabaya Sığdıramazsa

Trafikte seyir halindeki arabanın camından elindeki kutu ile sarkan kızı görünler şaşırmış. Kızlar kutuyu arabaya bir türlü sığdıramayınca bu görüntüler ortaya çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

Yufkadan Yalancı Su Böreği Tarifi 02:07

Yufkadan Yalancı Su Böreği Tarifi

Malzemeler 3 tane yufka Yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı su 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 2 Çay kaşığı tuz İç harcı için: 300-400 gram beyaz peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Öncelikle sosu i..

Pizza Tarifi 06:16

Pizza Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Sodalı Tepsi Böreği 02:20

Sodalı Tepsi Böreği

Malzemeler 5 adet yufka 2 yumurta (birisinin sarısı üstüne) 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet maden suyu İÇ HARCI: 1 küçük demet maydanoz 250 gr yağlı peynir Hazırlanışı; 1.Sosu için uygun bir kapta b..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza tarifi 06:16

Pizza tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su Yarım cay bardağı sıvı yağ Yarım paket yaş maya (istiyenler bir yemek kasigi kuru maya katabilir) bir tatli kaşığı tuz 2 tatli kaşığı şeker Yaklaşık 5 su bardağ..

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

Şans Buna Denir 00:04

Şans Buna Denir

KArşıdan Karşıya geçmek isteyen Çocuğu kurtaran cesur Şoför..

  • PengoTV tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..

Rusya'da Karlı ve Sıradan Bir Gün 00:42

Rusya'da Karlı ve Sıradan Bir Gün

Adamlar tam bir sefa pezevengi. Ortam olsun da nasıl olursa olsun. Soğukta da olur, balkon da da olur...

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkollü Şahıs Evini Yaktı 02:17

Alkollü Şahıs Evini Yaktı

Adana’da alkollü şahıs sinir krizi geçirip annesi ve babasıyla kaldığı evi ateşe verdi. Evin balkon kısmında çıkan yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü...

Çatıdaki Karları Temizlemek İçin Yeni İcat 05:04

Çatıdaki Karları Temizlemek İçin Yeni İcat

Malum kış ayındayız ve çatı olsun balkon olsun hep kar oluyor ve kar atmak zor oluyor ama bunun için bir icat bulmuşlar ve oldukça kullanışlı...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur' 02:54

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı 'Şahsıma, ittifakıma ve partime güvenen tüm kardeşlerime, milletime şükranlarımı sunuyorum. Sayın Bahçeli'ye teşekkür e..

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor 01:30

Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Zaferi Kutlanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçim zaferinin ardından, bu gece AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşmasını yapacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor 00:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'ne Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balkon konuşması yapmak için AK Parti Genel Merkez'e geliyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyundan ilk görüntüler...

Küçükçekmece’de Yangın Paniği 03:57

Küçükçekmece’de Yangın Paniği

Küçükçekmece'de 12 katlı binanın 11'inci katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sararken, binadaki vatandaşlar balkon ve camlara çıktı. Yangın sırasında bir itfaiye eri de yaralandı...

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi 04:18

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi

Küçükçekmece'de havalandırmak için balkon demirine asıldıktan sonra rüzgarda düşen 10 bin dolar değerindeki yüz yıllık halıyı çalan hırsız yakalandı. Antika halı sahibine teslim edilirken, nalının çalınma anı kameraya ya..