#Balkon demirlerinden sarkan Çocuğu binaya tırmanarak kurtaran Örümcek adam

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi 02:07

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçir

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi ANKARA Eryaman'da güvenlik güçleri canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen bir teröristin bulunduğu binaya operasyon düzenledi. Operasyon s..

Almanya'da Türkleri Yakmak İstediler 02:13

Almanya'da Türkleri Yakmak İstediler

Almanya'da Türkleri Yakmak İstediler Almanya'nın Essen kentinde dün akşam saatlerinde bir Türk'e ait binaya molotoflu saldırı gerçekleştirildi...

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- Aynı Anda Patır Patır Patlatılan 19 Bina 00:31

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- Aynı Anda Patır Patır Patlatıla

Çin'de yıkılması istenen 19 binaya döşenen 5 ton TNT patlatılınca ortaya böyle görüntüler çıktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi 00:47

Park Geun-hye Halkından Özür Diledi

Güney Kore'de görevden azledilen eski Cumhurbaşkanı Park Geun-hye, hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında bu sabah ifade vermek üzere Seul Başsavcılığı'na gitti. 65 yaşındaki siyasetçi, binaya girişi sırasında bası..

Kudüs'te Silahlı Saldırı 01:00

Kudüs'te Silahlı Saldırı

Kudüs'te, iki İsrailli polisin öldürüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu olay, cuma günü Mescid'i Aksa'da meydana geldi. İsrailli makamlardan yapılan açıklamaya göre, üç saldırgan Aslanlı Kapı tarafınd..

Asansör Düşerse Ne Olur? 00:42

Asansör Düşerse Ne Olur?

Bu videoyu izledikten sonra bir daha asansöre binemeyebilirsiniz. Binaya yeni asansör takmak için revizyon işlemi yapan görevliler asansörü ikinci yada üçüncü kattan kontrollü bir şekilde zemine düşürüyor. Asansörün yere..

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chp İstanbul İl Merkezi'nde İcra Şoku 01:37

Chp İstanbul İl Merkezi'nde İcra Şoku

CHP İstanbul İl Merkezi'nde icra şoku yaşanıyor. Kirasının ödenmediği iddiasıyla mal sahinin şikâyeti üzerine icra işlemi başlatıldı. CHP İl Başkanlığına gelen icra memurlarının haciz işlemelerini gerçekleştirmek üzere b..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor 01:23

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyo

Kentsel Dönüşüme Giren Dev Binalar Saniyeler İçerisinde Böyle Yıkılıyor Bursa’da, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen 5 katlı bina, bir işçinin attığı taşla yerle bir olurken, o anlar kameralara yansı..

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
​Huzurevinin İçinde Açılan Anaokulu 00:44

​Huzurevinin İçinde Açılan Anaokulu

Seattle'da bir anaokulu huzurevinin bulunduğu binaya taşındı ve huzurevi sakinlerinin hayatını değişti. Küçük çocukların yaşlılarla iletişimi ve yaşlıların deneyimi koşulsuz sevgiyi aşılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı 00:27

Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı

Kayseri'de gece yarısı bir binaya giren hırsız, çaldığı bisikleti götürdüğü sırada güvenlik kamerasını fark edince ortaya benzerine az rastlanır görüntüler çıktı...

Hızlı Ve Öfkeli'deki Gökdelen Sahnesi Böyle Çekilmiş 02:30

Hızlı Ve Öfkeli'deki Gökdelen Sahnesi Böyle Çekilmiş

Hızlı ve Öfkeli 7'de gökdelenden diğer binaya atlayan ve daha sonra yere çakılan lüks otomobil sahnesi böyle çekilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalıştılar 03:55

Vatandaştan Bakırköy Belediyesi'ne tepki: Tüplü ocakla ısınmaya çalışt

Bakırköy Belediyesi'nce doğalgaz, elektrik ve suları kesilen bina sakinleri kış gününü mum ışığında battaniyler altında geçirdi. Zemin etüdünün zayıf olduğu iddiasıyla binaya yıkım kararı veren belediye ekiplerinin uygul..

Notre Dame Katedrali'nde Yangın Çıktı 00:51

Notre Dame Katedrali'nde Yangın Çıktı

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan 850 yıllık Notre Dame Katedrali'nde yangın çıktı Katedralin tamirde olan çatı bölümünden akşam saatlerinde alevler yükselmeye başladı. Ziyaret edilen bölümlere yangın sıçramadığından ..

Gaziosmanpaşa’da çocukların ölümün eşiğinden döndüğü kaza kamerada 03:34

Gaziosmanpaşa’da çocukların ölümün eşiğinden döndüğü kaza kamerada

Gaziosmanpaşa'da yokuş yukarı virajı alamayan bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle bir binaya çarptı. Bina önünde oynayan çocukların facianın eşiğinden döndüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı...

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Drama açılan perde! 01:14

Drama açılan perde!

GELİN ŞİMDİ İSTANBUL ESENYURT'TA 4 KATLI BİR BİNAYA GİDELİM. O BİNANIN BODRUM KATININ CAMINDA 3 ÇOCUK, O 3 ÇOCUĞUN GÖZLERİNDE BÜYÜK BİR DRAM VARDI. O DRAMIN SIRRI BABALARI EVE DÖNÜNCE ORTAYA ÇIKTI...

Yıkımda hesap hatası 01:27

Yıkımda hesap hatası

İSTANBUL BAĞCILAR'DA 3 KATLI BİR BİNA DEPREMDE BÜYÜK HASAR GÖRME RİSKİNE KARŞI YIKILDI... ANCAK YIKIM ESNASINDA İŞİN UCU YAN BİNAYA DA UZANDI. KISITLAMADA MAHALLELİ EVDE ÖYLE SIKILMIŞTI Kİ, TEHLİKEYE RAĞMEN OLAN BİTENİ Y..

Fabrikada büyük patlama! 02:29

Fabrikada büyük patlama!

BAĞCILAR'DA BU SABAH BİR MAHALLEYİ UYKUSUNDAN UYANDIRAN KORKUNÇ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ.... AMBALAJ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKADAKİ PATLAMADA MUCİZE ESERİ KİMSE YARALANMADI. OLAYIN ARDINDAN ENKAZA DÖNEN BİNAYA GİREN EKİBİMİZ..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Küçükçekmece freni boşalan oto kurtarıcısı ağaca çarparak durdu 03:24

Küçükçekmece freni boşalan oto kurtarıcısı ağaca çarparak durdu

Küçükçekmece’de freni boşalan ve içinde sürücü bulunmayan bir oto kurtarıcısı ağaca çarparak durdu. Araç kurtarıcısı ağaç sayesinde binaya çarpmaktan son anda kurtuldu...

'Amcam bizi gözetliyor' davası! 02:55

'Amcam bizi gözetliyor' davası!

AMCA-YEĞEN ARASINDA BİR AĞAÇ YÜZÜNDEN BAŞLAYAN KAN DAVASI GİDEREK BÜYÜDÜ... BİRLİKTE OTURDUKLARI BİNAYA TAKILAN GÜVENLİK KAMERASIYLA ZİRVE YAPTI. YEĞEN ÖZEL HAYATIM KALMADI DERKEN.. 81 YAŞINDAKİ AMCA DA KENDİNİ BEN K..

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj! 01:54

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj!

Üsküdar'da girdikleri daireden yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyası çalan 2 hırsız kayıplara karıştı. Daireden çıkarken çaldıkları ziynet eşyalarının takı kutularının yanına su dolu sürahi bırakan hırsızlar binaya giri..

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olaylar Çıktı 01:05

Almanya İçin Alternatif Partisi'nin Köln'deki Kongresi Öncesinde Olayl

Aşırı sağ görüşleriyle bilinen Almanya için Alternatif (AfD) Partisi'nin Köln'de düzenlenen genel kongresi öncesinde olaylar çıktı. Kongrenin düzenlendiği Otel Maritim'in dışarısında toplanan sol görüşlü yaklaşık üç bi..