#Balona rövaşata atan gencin futbolcu olması

Orta Sahadan Basket Adamın Rahatlığı 00:13

Orta Sahadan Basket Adamın Rahatlığı

Elindeki içeceğe aldırış etmeden orta sahadan basket atan adam müthiş bir baskete imza atmış. Adamın rahatlığı inanılmaz.....

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ticari taksi ile çarpışan otomobil takla attı- 1 yaralı 02:56

Ticari taksi ile çarpışan otomobil takla attı- 1 yaralı

Kastamonu'da kavşakta ticari taksi ile çarpışması neticesinde takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı...

DAMADA TAKILAN PARA 'HARCAMAKLA' BİTMEZ! 02:38

DAMADA TAKILAN PARA 'HARCAMAKLA' BİTMEZ!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde dört arkadaş, düğünde damada 55 kilogram ağırlığında madeni para verdi. Damadın arkadaşları Necati Kaman, Şahin Madan, Volkan Aytekin ile Levent Aytürk, takı merasimi bittikten sonra sahneye..

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti 02:21

SON DAKİKA- Cüneyt Arkın Hayatını Kaybetti

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçısı Arkın 1937 yılında doğdu. Kimliğinde Fahrettin Cüreklibatur yazıyordu. Arkın, Eskişehir'in bir köyün..

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı 03:42

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı

Sakarya'da tandem uçuşları gerçekleştiren yamaç paraşütçüsü, kulübün köpeği ile beraber şehrin semalarında uçtu. Unutulmaz bir deneyime imza atan paraşütçü, “Kendisi uçmayı çok seviyor ve çok mutlu oluyor. Benim ilk defa..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu 04:21

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu

İlker Başbuğ 'Erdoğan'ın Mücadelesinde Tek Kaldığı Dönem Oldu İlker Başbuğ 'Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesinde tek kaldığı dönem oldu' 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olması durumunda nerede olacağımızı unutmama..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede 10:54

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede

Mete evde oyun oynamaktadır. Oyuncakları ile vakit geçirir. Ama Mete ev halkının gözü önünde oynarken ortadan kayıp olur. Mine, Müge, Galip ve Lale hanımı büyük bir telaş alır. Mete yoktur… Mine kardeşinin kayıp olması ü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇ 10:26

Canim Kardeşi̇m 59.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Evi̇

Mine bahçede gördüğü kaplumbağadan çok etkilenir. Kaplumbağanın kendi evi olması hoşuna gider. Evde annesi ve babası tarafından koyulmuş kurallardan sıkılan Mine kartondan kendine ev yapar ve bahçede yaşamaya karar verir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Düğün Hatırası Suya Düştü 00:50

Düğün Hatırası Suya Düştü

Düğün fotoğrafları için ideal bir manzara bulan gelin ve damat, konuklarını da alarak ahşap iskeleye çıkıp, poz verdiler. Ancak tam fotoğraf çekilirken eski iskele ağırlıklarına dayanamayarak bir anda yıkıldı ve herkes ç..

  • Cowboy tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbret Alınacak Video 00:59

İbret Alınacak Video

Ümmetin özelliklede STK larımızın uyanış ve dirilişine vesile olmasını diliyorum ibretlik güzel bir video şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum...

Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko 01:30

Dünyanın En Küçük Gece Kulübü -TeleDisko

Teledisko dünyanın en küçük gece kulübü olarak karşımıza çıkıyor. Berlin'in gözde Friedrichshain-Kreuzberg semtinde bulunan yeniden tasarlanmış bir telefon kulübesi olan ve Alman telekomünikasyon şirketi Deutsche Telekom..

  • Cowboy tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.444 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış 01:52

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış

Minik Kübra Böyle Kaçırılmış Gaziantep'te 2 gün önce kaybolarak ailesini ve Türkiye’yi endişeye sevk eden 2 buçuk yaşındaki Hatice Kübra’nın kaçırılma görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla sokakta oynadığı sırada y..

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet yardımı 00:58

Referandumun ardından İtalya- Bankacılık sektörü için son çare devlet

İtalya'da bankacılık reformuna izin verebilecek Anayasa değişikliğinin referandumda reddedilmesinin ardından ülkenin üçüncü en büyük bankası Monte dei Paschi di Siena'nın iflastan kurtulması için devlet yardımı dışında b..

Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu! 02:12

Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu!

Dünyada hala iyi insanların olması mutluluk verici! Sıcak katrana düşen köpek yol kenarında ölüme terk edildi. Ağlayan köpeğin sesini duyan bir yardımsever, vakit kaybetmeden Hindistan'ın hayvan yardım kurumuna haber ver..

  • Cowboy tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler :Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB) 06:01

Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler :Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB)

49yaşındaki Stephen Fode Obsesif hastası. Obsesif-Kompulsif Bozukluk (OKB) Tekrarlayıcı düşünce ve dürtüler Tekrarlayıcı davranışlara ya da düşünme biçimlerine girme eğilimi Tekrarlayıcı düşünce ve davranışların hayatı o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.370 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MangaldaEt Pişirmenin İncelikleri.Boludağından.. Davetsiz misafir 10:34

MangaldaEt Pişirmenin İncelikleri.Boludağından.. Davetsiz misafir

Mangalda etin püf noktaları..Ustasından..Etin daha lezzetli olması için yapılması gerekenler...