#Balona rövaşata atan gencin futbolcu olması

Fobiler Neden Kaynaklanır 01:03

Fobiler Neden Kaynaklanır

Fobiler kimi zaman olumsuz bir deneyimle başlayabileceği gibi kimi zaman da olumsuz bir deneyim olmadan gelişir. Çocukken herhangi bir ebeveynin bir fobiye sahip olması çocuğun o durumdan ya da nesneden kaygı duymasına s..

  • NABIZ tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Elenirsem Gözüm Arkada Kalmaz 102. Bölüm Survivor 2018 01:38

Murat Elenirsem Gözüm Arkada Kalmaz 102. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 ada konseyinde eleme adayları arasında yer alan Murat, potada olması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patatesleri Preslemek 00:57

Patatesleri Preslemek

Ülkemizde fiyatı başını alıp giden patatesin böylesine zarar ziyan videolara malzeme olması bir miktar üzdü.....

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 02:31

Muzlu Bisküvili Top Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen muzlu bisküvili top pasta tarifi videosu. Muzlu truff olarakta bilinen bu tatlı tarifi yapımı kolay olması ve nefis tadı ile oldukça tercih edilmek..

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Sele Karşı Özel Taşıma 00:35

Sele Karşı Özel Taşıma

Yağmur nedeniyle ortalığın sel olması ve lüksün dibine vurarak forklift ile arabasına giden adamın lüksünü izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Diyetsiz Sporsuz Kilo Vermek 10 Adım 08:32

Özüm Sabay Diyetsiz Sporsuz Kilo Vermek 10 Adım

Hepinize seelamlar! :) Kış gelince kilo alanlardan mısınız? Öyleyse bu video tam sizin için. Sizlerle diyet yapmadan kilo vermenizi sağlayacak 10 tüyoyu paylaşıyorum. Hepimiziin fit, sağlıklı olması dileğiyle çok öpüldün..

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi 02:32

Kıymalı Lahana Sarması Tarifi

Malzemeler; Beyaz lahana Yarım yemek kaşığı tuz İç harcı için; 200 g kıyma 2 adet soğan 2 su bardağı pirinç 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pulbiber 2..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Browni Kurabiye Tarifi 05:46

Browni Kurabiye Tarifi

Malzemeler yarım paket 125 gram oda ısısında yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı dolusu kakao Yaklaşık 3 su ..

Tavuk Fajita Tarifi 03:21

Tavuk Fajita Tarifi

Tavuklu yemek tarifleri içinde en sevilenlerden olan tavuk fajita tarifi yapımı videosu hazırladık. Jülyen kesilmiş malzemeler ile yapılan fajitanın daha lezzetli olması için püf noktaları bu video mevcuttur...

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir 09:41

Aslı Afşaroğlu Klasik Ceket Nasıl Dİkilir

Bugün sizlerle orta zorlukta bir ceket dikimi paylaşıyorum. Bu dikiş videomun daha anlaşılır olması için çabaladım eğer hala eksiklerim varsa yorumlarda bırakmayı unutmayın :) Ayrıca videoda bahsettiklerim için kutucuğu ..

Tepsi Pizza Tarifi 07:15

Tepsi Pizza Tarifi

TEPSİ PİZZA Malzemeler; 1 su bardağı ılık süt ( 200 ml) 1 yemek kaşığı toz şeker 1 paket kuru maya ( önce bu üç malzemeyi karıştırma kabın alıp karıştırıp 8-10 dakika bekletiyoruz.) 1 yumurta 1 ay bardağı sıvıyağ ( 100 m..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak 07:31

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak

Göz altınızda oluşan morlukları nasıl kapatacağınızı gösterdiğim videoma hoşgeldiniz.Size referans olması açısından elimdeki tüm ürünleri örnekledim.Umarım işinize yarar bilgiler paylaşmışımdır ,kullandığım tüm ürünlerin..

Çiçeği Burnunda Baba Tarkan'dan Eşine Büyük Jest 02:46

Çiçeği Burnunda Baba Tarkan'dan Eşine Büyük Jest

Megastar Tarkan, bebeğinin annesi Pınar Tevetoğlu'na yardımcı olması için emzirme koçu tuttu. Geçtiğimiz günlerde kızı Liya'yı kucağına olan Megastar Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'na büyük bir jest yaptı...

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceyhan Başlangıç Saç Bakımı Rutinim Parlak Ve Yumuşak Saçlar 09:35

Ceyhan Başlangıç Saç Bakımı Rutinim Parlak Ve Yumuşak Saçlar

Saçlarımı kestirdikten sonra yeni bir saç bakımı rutinim oluştu.Hem parlak hem yumuşak olması için neler yaptığımı anlattığım video umarım işinize yarar :)..

Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti 02:30

Star Tv Erkenci Kuş Dizisinde Neler Oluyor Başroller Kavga Mı Etti

Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş, izleyicilerin beğenisini topladı. Yeni sezonda ekranda olması beklenen Erkenci Kuş dizinde, Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Ser..

  • BETA tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anne Sevgisinini Tüm Canlılarda Ortak 00:58

Anne Sevgisinini Tüm Canlılarda Ortak

Anne sevgisinini tüm canlılarda ortak olması hayatın sürmesi için olmazsa olmaz bir duygudur. Öyleki karşılığı yoktur: En büyük aşklardan güçlü en yürekli kahramanalrdan cesur anneler.....

  • PengoTV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sucuklu Pide Tarifi 10:56

Sucuklu Pide Tarifi

Sucuklu pide tarifi Malzemeler 4 buçuk su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sıvıyağı yarım paket yaş maya( isteyenler 1 yemek kaşığı kuru..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..

Cevizli Baklava Tarifi 07:24

Cevizli Baklava Tarifi

Cevizli baklava tarifi bir paket hazir baklavalık yufka 200 gram eritilmiş tereyağı yaklaşık 200 gram kadar ince dövülmüş ceviz şerbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir dilim limon ..

Hollanda'daki Vinç Hotel'de Bir Gece - Geceliği 6000 TL 13:17

Hollanda'daki Vinç Hotel'de Bir Gece - Geceliği 6000 TL

Melih, Hollanda'nın en pahalı olan Crane Hotel Faralda'da, yani Vinç Otel'de bir gece geçirdi. Bu otelin özelliği adından da anlaşılacağı üzere odalarının bir vinçin üzerinde olması...

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 6 yıl önce
El Arabası Kullanan Amcanın Trafik Kurallarına Uyması 00:23

El Arabası Kullanan Amcanın Trafik Kurallarına Uyması

Yolda el arabası ile malzeme taşıyan amca kırmızı ışık yanınca beklemiş, yeşil ışık yanınca yoluna devam etmiş. Bu amcanın trafikte örnek olması dileğiyle.....

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı. 00:41

Beyoğlu'nda Freni Patlayan Otomobil Tehlike Saçtı.

Beyoğlu'nda yokuş aşağı indiği sırada freni patlayan otomobil kontrolden çıktı. Sokağın boş olması faciayı önlerken otomobil duvara çarparak durabildi. Otomobilin kontrolden çıktığı ve sokak kedisinin can havliyle kaçmay..

Pilav Yeme Kapışması- Kim Pes Edecek 17:34

Pilav Yeme Kapışması- Kim Pes Edecek

Yeni bir yeme kapışması ile beraberiz. Mediakraft ekibi bu kez pirinç pilavı yiyor. Bu kapışmada çok yeme kapasitesi kadar şansınızın da olması gerekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 157 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Buzdolabından Yaptıkları Saldan Düşen Kardeşler Boğuldu 00:35

Buzdolabından Yaptıkları Saldan Düşen Kardeşler Boğuldu

Kütahya'da dün buzdolabı kasasından yaptıkları salın gölette alabora olması sonucu suya düşen ve boğularak hayatlarını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Yedi Göller Mevkii'ndeki feci olayda ölenlerin Ali Rıza Sok..