#Balı bal edən arıçılıq təsərrüfatı

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi 07:47

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi

Karamelli triliçe Keki için 6 yumurta 1,5 su bardağı şeker 11 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı bal Sosu için 4 su bardağı süt 2 kutu sıvı krema toplamda 400 ml Karamel için 1 su ba..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Granola / Müsli Nasıl Yapılır 03:45

Granola / Müsli Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 bardak yulaf ezmesi yarım bardak çiğ ayçekirdeği ve kabak çekirdeği içi veya ikisinden biri yarım bardak kadar fındık veya ceviz içi (kavrulmuş ise sonradan eklenecek) 1 çay kaşığı kadar tuz 1 silme tatlı..

birşeyi orjinal gibi gösterme ! 01:00

birşeyi orjinal gibi gösterme !

gördüklerimiz ve gerçeği nasılmış ! bal beteği vay be . seyretmekten keyif alacağınız...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bora Denev - Gidiyorum 03:45

Bora Denev - Gidiyorum

Söz & Müzik: Bora Denev Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Mix : Hakan Turhal..

Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri) 02:15

Sezen Aksu - Bahane (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Bahane (Bahane, 2005) Şiir: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Rhodes-Piyano: Ayda Tunç Bahaneydi bu rüzgâr Güneş, bal ve kehribar Bahaneydi buzdan kanat Erimezse kırılacak Canım dostum, sırdaşım Aynaya baktım yüzünü ..

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

Ecemce - Korkularıma Yeniliyorum 03:08

Ecemce - Korkularıma Yeniliyorum

Söz & Müzik: Ecemce Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Mix mastering : Hakan Turhal..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Kuraklık arıcıları vurdu 01:34

Kuraklık arıcıları vurdu

BU YIL KURAKLIK YÜZÜNDEN ÇİÇEKLER ERKEN KURUDU... BAL ÜRETİMİ AZALDI. BAKIN ARICILAR NASIL DERT YAKINDI?..

Gökhan Türkmen - Heyecan 00:13

Gökhan Türkmen - Heyecan

bal..

Üç Çeşit Krep Tarifi 02:01

Üç Çeşit Krep Tarifi

Malzemeler Krep Harcı İçin: 2 adet yumurta 1 kahve fincanı toz şeker 2 su bardağı süt 1 su bardağı un 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 1 tutam tuz Pastacı Kreması İçin: 3 yemek kaşığı margarin 1 çay bardağ..

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Cinare Melikzade Feat. Alishahin  - İhtiyacı var ( Akustik )  05:36

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik )

Cinare Melikzade Feat. Alishahin - İhtiyacı var ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkmuyorum ölmekten, korkum sensiz yaşamak. Zor geliyor her güne, hasretinle başlamak. Kavuşmak istiyorum, her an sana kavuşmak..

Ceza - Holocaust 03:32

Ceza - Holocaust

Ceza - Holocaust Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı bomb gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt ayn..

Venesa Doci & Eli Türkoğlu - Yüreğimi Avutamadım 02:29

Venesa Doci & Eli Türkoğlu - Yüreğimi Avutamadım

Söz & Müzik: Sefa Nuh Polat Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Ferit Çetinkaya - Nasser Qeli Müzik Direktörü : Firuz Anlı..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ 04:20

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ

en bir aysın ben kara gece Gel derim gel derim gel derim Bu can senin sersebil ettim Al derim al derim al derim Sorsan bağın yaresini de Gül derim gül derim gül derim Şerbet diye zehir de versen bal derim Ben bozkırım s..