#Balı bal edən arıçılıq təsərrüfatı

 Yeni Yıl Tatlısı 06:33

Yeni Yıl Tatlısı

200 gr yulaf ezmesi 2 avuç iç kabak çekirdeği 2 avuç kuru dut 1 çorba kaşığı tarçın 1 çay kaşığı tuz 2 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı bal Muhallebisi için, 4 çorba kaşığı un 1 büyük bardaktan bir parmak fazla ,280 ..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Yayın Anında Sürpriz Evlilik Teklifi! 02:02

Ben Bilmem Eşim Bilir- Yayın Anında Sürpriz Evlilik Teklifi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 2 Temmuz bölümünde, yarışmacılarından Ozan Bal'ın, uzun süredir beraber olduğu Gizem Özçiller'e beklemediği anda yaptığı evlilik teklifi herkesi şok edecek! Ufuk Özkan yarışmacı hanımlardan Gizem..

  • ANKA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Pratik Fıstık Ezmeli Atıştırmalık Tarifi 03:59

Çok Pratik Fıstık Ezmeli Atıştırmalık Tarifi

Malzemeler: 1 bardak Yulaf Ezmesi 1/2 bardakFıstık Ezmesi 1/3 bardak Bal 4-5 adet Ceviz 3 yemek kaşığı Damla Çikolata 1 yemek kaşığı Keten Tohumu 2 yemek kaşığı Hindistan Cevizi..

Etli Noodle Nasıl Yapılır 05:42

Etli Noodle Nasıl Yapılır

300 gram Dana Stroganoff 3 diş Sarımsak 4 adet Arpacık Soğan 1 dal Yeşil Soğan 3-4 yaprak Taze Fesleğen 2 dilim Noodle 4 yemek kaşığı Soya Sos 2 yemek kaşığı Bal 1 tatlı kaşığı Pirinç Sirkesi Susam Yağı Tuz, Karabiber..

Kinoa Salatası Nasıl Yapılır (Tabule) 04:08

Kinoa Salatası Nasıl Yapılır (Tabule)

Taze soğan Maydonoz Nane Dere otu 1 kase yeşillik 15 tane çeri domates 2 su bardağı kinoa 200 gr tavuk Zeytinyağı Limon Hardal Bal Tuz Karabiber Paprika..

Hangi Hastalar Zerdeçal Tüketmeli 02:45

Hangi Hastalar Zerdeçal Tüketmeli

Beslenme Uzmanı Berrin Yiğit: Zerdeçal ve bal öksürüğe çok iyi gelir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Roka Salatası Tarifi 05:55

Pratik Roka Salatası Tarifi

1 paket Mini Roka (125 gram) 2 yemek kaşığı Keçi Peyniri 1 avuç ceviz 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Hardal 3 yemek kaşığı Esmer Şeker 1 yemek kaşığı Bal 3 yemek kaşığı Nar 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabibe..

Ballı Soya Soslu Tavuk Kanatları Tarifi 03:58

Ballı Soya Soslu Tavuk Kanatları Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Tavuk Kanatları 150 gram Bal 3 yk Soya Sosu 1 yk Köri Tuz, Karabiber..

Daldan Dala Konan Hacı Sabancı Burcu Esmersoy'la 00:41

Daldan Dala Konan Hacı Sabancı Burcu Esmersoy'la

Son dönemlerde farklı isimlerle adı anılan ve daldan dala konan Hacı Sabancı, çok beğeniyorum dediği Burcu Esmersoy'la tanıştı. Manken sevgilisi Özge Ulusoy'dan ayrılan Hacı Sabancı'yı bir arkadaşı çok beğendiği Burcu ..

  • ANKA tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 29.Bölüm- Ballı Pasta 07:25

Evim Lokanta 29.Bölüm- Ballı Pasta

Şef Burak Zafer Sırmaçekici'nin misafiri Renata 29. Bölüm'de Ballı Pasta tarifi verdi! Ballı Pasta MALZEMELER 3 Yemek Kaşığı Bal 1 Su Bardağı Şeker 1 Çay Kaşığı Karbonat 1 Paketin Yarısından Az Tereyağı 3 Adet Y..

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Marvel Vs. Capcom Infinite  Launch Trailer  PS4 01:39

Marvel Vs. Capcom Infinite Launch Trailer PS4

The PSX 16 event was able to play a finger in the mouth of all of us. The long-lasting rumor revolves around the new Marvel. Capcom 4, Marvel, etc. Capcom: Infinite is real. The pleasing part was much more than seeing t..

  • BETA tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şekerpare Tarifi 09:16

Şekerpare Tarifi

125 gr tereyağı 100 gr çiğ badem 1 su bardağı irmik 1 su bardağı beyaz un 1 yumurta Ballı şerbet için, Yarım su bardağı bal Yarım su bardağı su Portakal çiçeği sulu şerbet için, Yarım su bardağı toz şeker Yarım su bardağ..

Ayvalı Crumble Tarifi 02:36

Ayvalı Crumble Tarifi

MALZEMELER 100 gr tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı şeker, 2 adet büyük boy ayva, 6 tatlı kaşığı bal...

Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti 02:05

Devlet Desteği Arıcı Çifti İhya Etti

Devlet desteğiyle başladıkları arıcılıkta 45 olan kovan sayısını kısa sürede 450'ye çıkaran İzmirli çift, yılda 20 ton bal, kraliçe arı ve polen satışıyla 300 bin lira gelire ulaştı...

Çilekli Yoğurt Tarifi 01:32

Çilekli Yoğurt Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı susuz Yoğurt, 1 su bardağı doğranmış Çilek, 1 yemek kaşığı bal...

Havuçlu Enerji Topları 03:29

Havuçlu Enerji Topları

1/2 kg haşlanmış havuç 10 petibör 4 yemek kaşığı dövülmüş fındık 4 yemek kaşığı hindistan cevizi 2 yemek kaşığı bal..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Ballı Bademli Pasta Tarifi 10:01

Ballı Bademli Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 4 Tane orta boy yumurta (Büyükse 3 tane kullanın) ben her zaman M büyüklükteki yumurtaları alırım. Sizin L ise 3 tane yeter. 1 su bardağı seker 1 buçuk su bardağı un (Hamurun kıvamı cıvıksa biraz da..

Mini Baklava Tarifi 05:51

Mini Baklava Tarifi

Lokmalık Mini Baklava için Malzemeler: 1/2 bardak Ceviz 3 adet Kuru Kayısı 1 çay kaşığı zencefil 1 yemek kaşığı bal 5 adet baklava yufkası Adımlar: 1- 2 baklava yufkasını üstüste koyun, ortadan ikiye katlayın bardak ve b..

Aydınlı Muavin Anons Yaparsa 01:07

Aydınlı Muavin Anons Yaparsa

Şehirlerarası yolcu otobüsünde çalışan muavinin anonsu sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı. Otobüsün Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne varmasına yakın bir zaman kala yolculara Aydın hakkında bilgiler paylaşan muav..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı'nı Okurken Hem Ağladı Hem Ağlattı 03:11

İstiklal Marşı'nı Okurken Hem Ağladı Hem Ağlattı

Ordu'da bir ilköğretim okulunda düzenlenen yıl sonu etkinliğinde 1. sınıf öğrencisi Nehir Neva Bal, okuduğu İstiklal Marşı ile hem ağladı hem de kendisini izleyenlere duygusal anlar yaşattı...

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık 06:33

Çağla Şikel - Nasıl Zen Smoothie Hazırlıyorum Form Ve Sağlık

Daha sağlıklı daha iyi hissetmek için bakın neler yapıyorum? Sıcak yaz günlerinde asitli içeceklerle kendimize yazık ediyoruz. Kendimizi daha iyi hissetmek, şımartmak için ferahlatıcı Zen Smoothie’yi yapıyoruz. Sağlıklı..

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi 16:50

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi

500 gr. buğday 200 gr haşlanmış kuru fasulye 200 gr haşlanmış nohut 500 gr toz şeker 15 adet kuru kayısı 15 adet gün kurusu kayısı 5 avuç ceviz 5 avuç fındık 5 avuç çiğ badem 3 avuç kuş üzümü 3 avuç kuru üzüm 10 adet ka..