#Balık pazarı

Seals Hunt for Fish on Shallow Beach 00:25

Seals Hunt for Fish on Shallow Beach

Happened on the beach in Narooma in New South Wales, Australia, April 15, 2018 Sığ Plajda Balık için yakalayan büyük balık..

Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı 01:00

Karnına Saplanan Zıpkınla Hastaneye Kaldırıldı

Samsun'da balık tutmak için denize giden bir kişi yere bırakmak için elinden yere attığı balık avlamada kullandığı zıpkın yere düşünce mekanizmasından kurtularak fırlayıp karnına saplandı. Zıpkın karnına saplanmış halde ..

Burçların Tımarhanesi - Morkomedyen 03:56

Burçların Tımarhanesi - Morkomedyen

Selam arkadaşlar.Best of serimize bu seferde benim en sevdiklerimden Balık burcu ile devam ediyoruz.. en füzel 20 videomuzun ve balık burcu evlilik uyumu videomuzdan oluşan derlememizi umarım begenirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 263 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor- 01:40

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü’nde yaşanan balık ölümleri sonrası harekete geçti. Sabah erken saatte göle gelen bakanlık çalışanları, balık ölümlerinin nedeninin araştırılması için numune aldı...

Balıkçılar -Vira bismillah- diyerek sezona başladı 04:25

Balıkçılar -Vira bismillah- diyerek sezona başladı

15 Nisan’da başlayan av yasağının dün gece itibariyle sona ermesiyle birlikte tezgahlar dolmaya başladı. Tarihi Kumkapı Balıkçılar Çarşı’nda hareketlilik yaşanırken, en çok satılan balık palamut oldu...

Palamutun fiyatı yüz güldürüyor, istavrit ve mezgitin fiyatı ise üzüyor 03:39

Palamutun fiyatı yüz güldürüyor, istavrit ve mezgitin fiyatı ise üzüyo

Karadeniz’de 1 Eylül'de başlayan balık av sezonu geçtiğimiz yıla oranla bol palamut avı ile dikkat çekerken, geçen sezon başında 20-25 TL’den satılan palamut, tezgahlarda tanesi 7,5-10 TL arasında satılıyor. Palamut boll..

41 kere maşallah! Tezgahlarda 41 gündür palamut bolluğu 03:57

41 kere maşallah! Tezgahlarda 41 gündür palamut bolluğu

Karadeniz’de yaşanan balık bolluğu tezgahlara yansıdı. Palamutun tezgahları süslediğini belirten balıkçı Kenan Balcı, “Her taraftan balık fışkırıyor. Tut tut bitmiyor dedi...

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü 04:05

Suların kalitesini yok eden istilacı balıklar Eskişehir’de görüldü

Eskişehir’in İnönü ilçesinde bulunan bir akarsuda görülen iki istilacı balık türü hakkında konuşan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Emiroğlu, balık türlerinin doğal türlere v..

Sahilde kanca kabusu 02:01

Sahilde kanca kabusu

İSTANBUL'DAKİ KARTAL SAHİLİNDE BALIK TUTANLARIN UNUTKANLIĞI SOKAK HAYVANLARININ FELAKETİ OLDU. BALIK KOKAN KANCALARI YUTAN ONLARCA KEDİ YA YARALANDI YA DA HAYATINI KAYBETTİ...

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü 03:03

Havalar Soğudu, Hamsinin Fiyatı Yarı Yarıya Düştü

Havaların soğumasıyla birlikte hamsi bolluğu yaşanıyor. Hamsinin fiyatı Kasım ayında lezzetini bulması ve bollaşmasıyla birlikte yarı yarıya düştü. Kış mevsiminde balıkseverlerin vazgeçilmez lezzetlerinden olan hamsi, ha..

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor 08:51

Antalya'da Üretilen Yavru Alabalıklar İlgi Görüyor

Antalya’nın Akseki İlçesinde üretilen yavru alabalıklar çeşitli il ve ilçelerdeki üreticilere satılıyor. Antalya’nın Akseki İlçesi Sinanhoca Mahallesi Kozarası mevkiinde yetiştirilen alabalık yavruları talep görmeye başl..

Fiyatlar yarı yarıya düştü! 01:27

Fiyatlar yarı yarıya düştü!

BALIK BOL, FİYATLAR DÜŞTÜ...

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha 02:24

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik

Başkan Tahmazoglu Yerinde İnceledi Şahinbey Belediyesinden Bir Gençlik Merkezi Daha Toplam 8 bin 950 metrekare inşaat alanı olan Perilikaya Gençlik Merkezi ve Semt Pazarı yaklaşık olarak 5,5 milyon TL’ye mal olurken, in..

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi 01:27

Berlin Saldırısını IŞİD Üstlendi

Almanya’nın başkenti Berlin’de Noel pazarına düzenlenen saldırıyı IŞİD terör örgütü üstlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Pakistan uyruklu zanlı ise serbest bırakıldı. Eylemin olduğu meydana 2 km mesafede akşam saatl..

Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Online Satış Bit Pazarını Da Vurdu 00:59

Online Satış Bit Pazarını Da Vurdu

Kahramanmaraş'ta ikinci el satış yapan esnaf, internet üzerinden yapılan eşya satışı nedeniyle iş yapamamaktan yakınıyor. Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi, Ekmekçi Mahallesi'nde kurulan bit pazarları, artık eskisi ka..

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor 00:57

Yemenici Ustası Yıllara Meydan Okuyor

Şanlıurfa'nın son yemeni ustalarından 88 yaşındaki Ahmet Hastaoğlu, unutulmaya yüz tutan mesleğini özveriyle geleceğe taşıyor. Tarihi Kapalı Çarşı'da bulunan Eskici Pazarı'ndaki 5 metrekarelik küçük dükkanına, sabah erke..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli 01:08

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli

Fransa'da göçmen karşıtlığıyla bilinen aşırı sağcı Ulusal Cephe'nin lideri Marine Le Pen yine tartışma yarattı. Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Le Pen, ülkeye yasa dışı yollardan giren göçmenlerin çocuklarına devlet..

Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza 01:26

Polonyalı şoföre şeref madalyası için 33 bin imza

Berlin'de Noel pazarına dönük düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler toprağa verilmeye başlandı. Berlin'de çalışırken teröre hedef olan ve hayatını kaybeden 31 yaşındaki İtalyan vatandaşı Fabrizia Di Lorenzo için meml..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti 01:58

Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti

AZ Herakles'ten gelerek Alkmaar'a giden yolda. Almelo'da 1-2'ye çıktı. De gasten kregen kanser kanseri. Binnen tien minuten kreeg AZ degisim degerlendirilmeli. Dabney dos Santos'ta oyun alanını daraltmak için kaleci Bra..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Hipster Nedir 01:10

Hipster Nedir

Bu eskiye dönüş ve eski sevicilik, bit pazarı aşkı olarak tanımlanacak akımın tarihi 40’lı yıllara kadar gider. O zamanlar modern jazz dinleyenlerin oluşturduğu ve hippi akımına da örnek olmuştur. Temelde bir akım diyebi..

Aslanın Yanına Yaklaşan Yaşlı Adam Böyle Saldırıya Uğruyor 01:37

Aslanın Yanına Yaklaşan Yaşlı Adam Böyle Saldırıya Uğruyor

Güney Afrika’daki Marakele isimli vahşi yaşam parkında yaşlı bir adam, yanına gittiği aslan tarafından saldırıya uğradı. Etraftakilerin çığlıkları arasında aslanın ağzında yaşanan can pazarı kameralara saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze Ekşi 1 Milyoncudan Alınan Malzemelerle Makyaj Yaptım 12:39

Gamze Ekşi 1 Milyoncudan Alınan Malzemelerle Makyaj Yaptım

Merhaba bu videoda sizlere japon pazarı gibi yerlerde satılan makyaj malzemeleriyle makyaj yaptım. Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın ❤️..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..