#Bana kimse vuramaz

Ceza'dan Norm Ender'e Cevap Kimse Mekanın Sahibi Olamaz 06:10

Ceza'dan Norm Ender'e Cevap Kimse Mekanın Sahibi Olamaz

Ceza, Norm Ender'in Mekanın Sahibi iddiasına cevap verdi! Ben Fero'nun Demet Akalın şarkısında kinaye var dedi. Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Karakomik Filmler'in galasına katılan Ceza gündemdeki rap tartışmalarına değ..

  • BETA tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası dış politikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan F-35'ten S-400'ün ikinci paket alımına kadar net mesajlar verdi...

Bu caddede kimse kural tanımıyor! 02:18

Bu caddede kimse kural tanımıyor!

SIRASELVİLER CADDESİNİN SORUNLU KAVŞAĞI..

Kimse Tehlikeyi Görmüyor! 47:56

Kimse Tehlikeyi Görmüyor!

Kimse Tehlikeyi Görmüyor!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı! 16:03

Simay Damla Gezene Öyle Bir Yorum Yaptı ki Kimse Susturamadı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı, Damla Gezen'in aşk hayatına dair anlattıklarına çok şaşırdığını söyledi ve yaşının çok küçük olduğunu, tercihlerini doğru ya..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Dinle Söz: Mustafa Sandal Müzik: Praak- Jaani Düzenleme: Volga Tamöz Mix & Mastering: Tarık Ceran Klip Yönetmeni: Onur Kök Gel Bana şarkı sözleri ile Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barış Manço - Sarıl Bana 04:10

Barış Manço - Sarıl Bana

Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunu..

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferdi Tayfur - Bana Sor 05:36

Ferdi Tayfur - Bana Sor

uykusuz gecelerin sabahini bana sor , yarim kalan askimin acisini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor yikilan yuvalarin sonu gelmez yollarin yasanmamis yillarin ey..

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Emre Akad - Yaz Bana 03:49

Emre Akad - Yaz Bana

Yaz Bana şarkı sözleri ile Çok heyecanlı bakışmalar Nerde kaldı o yazışmalar Şimdi dize dize mesafe yerinde Sonrası büyük muharrebe Hadi aşka dokunsa Hadi korkma bıraksana Bir de yansa Alevler nasıl çıkar yukarıya Şi..

Yalın - Deme Bana Yokum 04:35

Yalın - Deme Bana Yokum

Deme Bana Yokum Şarkı Sözleri İle Kim demiş doğru duvar yıkılmaz ohoo Kim demiş bu dağlardan aşılmaz ohoo Çıkıp da gelişini görmüş mü hiç Güneşin kaçışını görmüş mü? Eliyle kendini gömmüş mü hiç Sana yanışımı görmüş mü?..

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak 03:54

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak

Derya ÜRKMEZ-Bana Bırak Şarkı Sözleri Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden öncede yaşıyordum Sen..

  • Dinleyelim tarafından
  • 1.894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağıl Serbeş - Bana Gel 02:49

Çağıl Serbeş - Bana Gel

Bana Gel şarkı sözleri ile Beni boğma! Deme bana zorba Hayallerim gerçek olmaz Güneş bana doğmaz Sevgini bağışla bulutlara Yağmur olup yağ bu insanlara Sevişmek kokunla Soluk soluğa… Adımızdan bahsediyorlar Bizi bi..

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio) 04:26

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma (Official Audio)

Cem Adrian & Melek Mosso - Bana Sorma “Anlatacaklarım Uzun” albümünden Söz & Müzik & Aranje & Mix: Cem ADRIAN Düet: Melek MOSSO Kayıt & Mastering: Erkan TATOĞLU (Midasın Kulaklığı / Ankara) belki de hiç geçmiyor acı...

Furkan Ceran - Bana Göresin 02:43

Furkan Ceran - Bana Göresin

Söz & Müzik : Hakan Altun Aranje & Mix : Onur Aşar Mastering : Onur Aşar Kaval : Vedat Aygıran Müzik yönetmeni : Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Yönetmen : Fatihhan Genç, Sedat Yağız Bedavacı Kurgu & Montaj : Berke Küçük Sty..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

Ziynet Sali - Bana da Söyle 04:06

Ziynet Sali - Bana da Söyle

Ziynet Sali Bana da Söyle şarkı sözleri ile Yılları bir güne nasıl sığdırdın, Bana da söyle bende bileyim Hasretin acısını nasıl dindirdin Bana da söyle bende bileyim Yüreğin ince ince sızlamadı mı? Gözlerin gizli g..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik) 03:43

Öykü Gürman - Sarıl Bana (Akustik)

Öykü Gürman Sarıl Bana (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sarıl bana Tenim sende soğumadan Sarıl bana Yüreğim kurumadan Sarıl bana Gözlerim kapanmadan Sarıl bana sarıl da Sarıl bana sarıl da Canı cana katsan d..

Orhan Olmez- Bana Bırak 04:08

Orhan Olmez- Bana Bırak

Bana bırak Bana bırak sevdayı giderken sadece Bana bırak acısını hallederim içimde Ben senden önce de yaşıyordum Senden sonra da yaşarım Hiç düşünme tüm dünyayı Tek başıma savaşırım Ben zaten hep savaşıyorum Senden son..

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi 03:07

Feride Hilal Akın - Ver Bana Düşlerimi

Gitmek kolay ıımhı ya sonrası Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Sende solan yüreğimi Silebilir misin Sende kalan dudaklarımın nemini Atamazsın biliyorum Senle solan yüreğimi Ver bana dü..

Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni 04:21

Ahmet Özhan Ft. Gülben Ergen - Bana Seni Gerek Seni

Aşkın aldı benden beni Bana seni gerek seni Ben yanarım dün-ü günü Bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim Ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum Bana seni gerek seni Aşkın aşıklar oldurur Aşk denizine daldırır Tece..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce