#Bana yakışmazdı pardon yakışırdı

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

Tarık Mengüç - Naş Naş 04:21

Tarık Mengüç - Naş Naş

Benim Yarimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Aşkımı Da Kim Üzdü… Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Güzelimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı… Benim Bebeğimi Da Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı! Hadi Hadi H..

Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video ) 03:42

Hande Yener - Havaalanı ( Official Video )

Haha haha haha haha Haha haha haha haha Uçak gemi tren bir araba farketmez Bu yolu hiç dert etmez Kalbim kalbim Küçük ya da büyük Bir bavul hiç farketmez Anıları dert etmez Sildim sildim Tam şu anda çıkmalıyım ..

Kalben - Doya Doya 02:51

Kalben - Doya Doya

~~DOYA DOYA ~~ 70 kilo derdim var Anne bana simit al Neden burda değilsin? Rahat bir yerde misin? 70 kilo derdim var Baba bana kavun al Kavunu da hiç sevmem Sen bunu bilir misin? Dinlemiyor insanlar Bence anl..

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Nalan - Affedemem 04:02

Nalan - Affedemem

Açılmasın Hiç Dudakların Yine Mi Son Kez Duyuyorum Sensiz Geçse Bile Bu Hayatım Umudum Dinmeyecek Hiç Hayat Bana Yarım Affedemem Yine Yaşanırmı Bunu Bile Bile Yalanlar Vurmuş Biranda İkimizi Acılar Derinlerde Affedemem Y..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun 03:27

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim...

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 04:38

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Duvardaki resminle avunur gönlüm Daha dün yanımdaydın şimdi nerdesin Ne çabuk unutuldu nerde o sözün Belli ki dönülmeyen uzak yerdesin Ne güzelde duruyor resmin duvarda Sanki bana gel diyor çok uzaklarda Soruyorum..

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses) 04:08

Orhan Gencebay - Kaderimin Oyunu (Kaliteli Ses)

Orhan baba ile ün salmış olan üstadın en özel ve güzel şarkısını size yazdık, orhan gencebay kaderimin oyunu sözleri : Ne sevenim var ne soranım var Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok dert ararsan çok Öyle dertliyim ki ..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

BURAY - BU GECE 04:03

BURAY - BU GECE

Buray Sahiden Şarkı Sözü Sahiden Sevmemiş Beni Meğerse Bilmeden Geçmişim Hayatından Bir Iz Bırakmadan, Bir Söz Bırakmadan Sahiden Doğruymuş Söylenenler De Bir Defa Çıkmamış Adım Ağzından Sahiden Bi Hiçmişim Nazarında Ö..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti 04:08

Dersine Sosyal Medyada Çalıştı TEOG Sınavından Full Çekti

Sosyal medyayı doğru kullanarak, ders çalışma disiplinini de dikkatli kurguladığını anlatan Bilik, Öncelikle günlük tekrarlar çok önemli. Kendi yapamadığım konulardan özetler çıkardım ve bu özetlerle ilgili sorular çözd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Derya Uluğ - Canavar 03:21

Derya Uluğ - Canavar

Şimdi Beni Beğenmez Olmuş Bana Yüz Çevirip Gururlumusun Bırak Bakmasın isterse Sussun Ensem Ona Dönük Oraya Konuşsun Ne iyi Büyüttüm Besledim Güzel Bir Nankör Yetiştirdim Elime Sağlık Ben Ne Halt Ettim Kendime Bir Canava..

Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Oğuzhan Koç - Yapamam 03:59

Oğuzhan Koç - Yapamam

Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez daha... Güler miydin? Bakar mıydı..

Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım 04:37

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım

benim yanmam uzun sürer onun günahını aldım çektikleri yüzünden cehennemi kapattım yazıklar olsun ki bana aşkın tadını kaçırdım hiç sebepler uğruna onu elden kıskandım tutun benim elimden yanardağlara atın yakın yakın ak..