#Bana yakışmazdı pardon yakışırdı

Genç kızı devlet babadan istediler... 01:58

Genç kızı devlet babadan istediler...

SEVGİ EVLERİNDE BÜYÜDÜ, OKUDU, MEMUR OLDU, GÖNLÜNÜ BİR POLİSE KAPTIRDI, ''BANA ASIL BABALIĞI DEVLET YAPTI' DİYEN GENÇ KIZIN, EVLENMEK İÇİN BİR ŞARTI VARDI..

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez 03:07

Nahide Babashlı - Buralardan Geçmez

Buralardan Geçmez şarkı sözleri ile; Sen gideli aylar belki de yıllar oldu Herkese gülen yüzün bir bana gülmez oldu Sordum gelenden gidenden kimse bilmez oldu Buralardan geçmez geçse de geri gelmez Gözüm bir daha onu g..

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı 03:57

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı

Salih Yılmaz - Kumar Yaprağı Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Sevduğum Gözlerinde İki Damla Yaş Olsam Akşam Dereler Gibi Dudaklarına Dolsam Ver Bana Dertlerini Atayim Denizlere Koy Başını Omzuma Dal..

  • BLACKSEA tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız'' 01:20

''Yabancı uyruklulara 10 kat zam yapacağız''

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, ŞEHİRLERİNDEKİ YABANCI UYRUKLU KİŞİLERİN SU FATURALARINA 10 KAT ZAM YAPACAKLARINI DUYURDU. ''BANA FAŞİST DİYECEKLER, UMRUMDA DEĞİL, BU MİSAFİRLİK UZADI'' AÇIKLAMASI YAPTI.....

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video) 03:57

Soner Sarıkabadayı - Bitanem Deme Bitanem (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana bi daha bitanem deme bitanem Sen sözünü çabuk unutanlardan hemen avutulanlardansın Gidebilirsin gidebilirsen Ölmem ya kendi sırtımı kendi gönlüme dönmem ya Zaten aşkın hesabı tutulmuyor bi şekil olm..

Ailesini katleden çocuk ne anlattı? 01:59

Ailesini katleden çocuk ne anlattı?

ANNEM BANA KÖTÜ DAVRANIYORDU..

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri) 03:50

Ekin Ekinci - Yanımda Kal (Lyrics-Sözleri)

Sözleri Bu yürek sana tutsak Biliyorum suçluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda Ellerin nefesin bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım gitme Yokluğunda yüreğim delice Haykırır senin adını Hep yanımda kal gecemde..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte 03:53

Bilal SONSES - Bir Kulum İşte

''Bir Kulum İşte'' şarkı sözleri: Çok çileler çektim, eşi bulunmaz Hep içime attım, sesim duyulmaz Bana acıyana kalbim doğrulmaz, Allah'ın yarattığı bir kulum işte.. Hep yoksul perişan olabilirim, Acılar içinde kalabil..

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Oha Dememe Challenge 10:15

Oha Dememe Challenge

Merhabalar ben Mert Gültaş , bu video da oha dememe challenge yaptık gerçekten imkansız bir try not to say wow challenge oldu, şaşırtıcı ilginç komik ve eğlenceli bir video oldu. Bana destek olmak için kanalıma abone ola..

  • PengoTV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı 01:27

Pakistan Başbakanı ABD'de Tarafından Tehdit Aldı

Pakistan Başbakanı İmran Han, görevini bırakması için ABD'den tehdit mektubu aldığını açıkladı. Han, Bana gönderilen tehdit mektubu ABD'dendi ama istifa etmeyeceğim ifadelerini kullandı...

Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

Sila - Acısa da Öldürmez 03:25

Sila - Acısa da Öldürmez

Bir bir aklımda söylediklerin İşe yaramaz bu bildiklerim Hatırlamak laneti aklımın Acımaz anlatsam hadi buyrun.. Ben birine aşık, o bana vurgun Soranların kuzey yıldızıydık Beraber de yapamadık Kendi dünyamızın y..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Erkan Aksoy - Babam 03:31

Erkan Aksoy - Babam

Babam şarkı sözleri ile Nereye baksam kokun geliyor Yıllar geçse de acım dinmiyor Birgün çıkıp gelsen gittiğin yerden Bağışlasan beni evladım desen Sonra ben gelsem Yokluğunda hiç geçmedi zaman Mevsim sonbahar hep ba..