#Bankamatikteki parayı yiyen fareler hindistan

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Cocostar Tarifi 05:25

Cocostar Tarifi

MALZEMELER 3 Yumurta 3 Yemek kaşığı Un Yarım su bardağı Şeker 2 Yemek kaşığı Kakao Yarım paket Kabartma Tozu Bir Çay bardağı soğuk Süt Kremasının malzemeleri 2 Su bardağı Hindistan Cevizi 1 Su bardağı Süt 1 Paket Krem Şa..

Cocostar Pasta Tarifi  Pasta Tarifleri 04:23

Cocostar Pasta Tarifi Pasta Tarifleri

Hindistan cevizi ile yapılan cocostar pasta tarifi videosu hazıladık sizler için. Peki cocostar pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir diye merak ediyorsanız buyrun, tüm cevaplar bu video da bulunmaktadır..

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı 01:03

Kuyuya Düşen Leopar Merdivenle Kurtarıldı

Hindistan'ın Madhya Prades kentinde derin bir kuyuya düşen leoparın hırıltılarını duyan köylüler, orman güvenlik ekiplerine haber vermiş. 6 metrelik bir merdiven yardımıyla yaklaşık 20 dakika süren operasyonla leopar düş..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto 01:44

Mardin'de HDP’ye Mehteranlı Tokat Gibi Protesto

Mardin'de esnaf, seçim bürosu açılışında bayrak asmayan HDP'lileri iş yerlerine ve araçlarına bayrak asarak protesto etti. Bir vatandaş da HDP'lilere ses sistemiyle mehter marşı dinletti. Esnaflardan Kamil Mungan, 7 /24..

Patlayan Cep Telefonu Restoranda Panik Yarattı 00:44

Patlayan Cep Telefonu Restoranda Panik Yarattı

Hindistan'ın Mumbai şehrinde bulunan bir restoranda, bir vatandaşın cebindeki telefonun patlaması kısa süreliğine panik yaratmış...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cocostar Tarifi 04:03

Cocostar Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı hindistan cevizi, 1 su bardağı pudra şekeri, 1 su bardağı süt tozu (kahve beyazlatıcı değil, gerçek süt tozu), 1/2 kutu (100 ml) krema, 180 g bitter çikolata,..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır 02:31

İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizler için kolay imam sarığı tarifi hazırladık. İmam sarığı tatlısı nasıl yapılır videomuzu izleyerek öğrenebilirsiniz. Tatlının üst kısmına isterseniz sütlü çikolatayı benmari usulü eriterekte kullanabili..

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:31

Pratik İrmikli Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere nefis pratik irmikli pasta tarifi videosu hazırladık. Üç katlı olan irmikli pasta yapımı da kolaydır ve her katın lezzetini ayrı ayrı alabiliyorsunuz. En alt katta yulaflı bisküvi ile yapılan t..

Mozaik Pasta Tarifi 01:07

Mozaik Pasta Tarifi

Malzemeler 125 grammargarin 1 paket krema (soğuk) 2 yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı pudra şekeri (3 yemek kaşığı toz şeker kullanabilirsiniz) 1,5 paket petibör bisküvi Üzeri için: 1 çay bardağı rendelenmiş hindistan..

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 04:02

Üç Renkli Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Portakallı irmik tatlısı malzemeleri Tabanı için - 2 paket kakaolu petibör bisküvi - 3 yemek kaşığı tereyağ - 5 yemek kaşığı süt Arası için - 1 litre süt - 1 su bardağı şeker - 1 su bardağı irmik - 1 çay b..

Şekerpare Tarifi  Şekerpare Nasıl Yapılır 03:51

Şekerpare Tarifi Şekerpare Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı pudra şekeri 125 gram margarin veya tuzsuz tereyağı 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilin 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı irmik 3 su bardağı un Üzeri için: 20 adet ..

Revani Tarifi  Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır 03:06

Revani Tarifi Revani Tatlısı Tarifi Portakallı Revani Nasıl Yapılır

Malzemeler Şerbet için 3 buçuk su bardağı şeker 3 buçuk su bardağı su Yarım limon suyu Hamuru İçin 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı şeker 1 adet portakal 1 su bardağı un 1 su bardağı irmik Yarım su bardağı hindistan cev..

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi 01:56

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 lt Süt, 1,5 su bardağı İrmik, 1 (çok şekerli seviyorsanız 1,5) su bardağı şeker, 2 tatlı kaşığı tereyağ, 1 paket vanilya, 3-4 yemek kaşığı hindistan cevizi...

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu 04:54

Tuğçe Ay Yapan Herkesi Şaşırtacak Porselen Gibi Oldu

Cildiniz çok yağlı ise hindistan cevizi yağını yarıya indirin! Bu Maske değerlenir söyleyeyim :) Herkesin evinde olduğunu tahmin ettiğim mısır unuyla neler yapabiliriz bi düşünelim ? Mesela balık ? çok iyi giderd..

Ameliyat Yapıldığı Sırada Ameliyathaneye Girerek Ortalığı Ayağa Kaldıran Kedi 00:17

Ameliyat Yapıldığı Sırada Ameliyathaneye Girerek Ortalığı Ayağa Kaldır

Hindistan'da gerçekleşen olayda, ameliyat yapıldığı sırada ameliyathaneye bir kedi girdi. Doktorlar bir yandan operasyona devam etmeye çalışırken diğer yandan da yavru kediyi yakalama telaşı başladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnek Gübresiyle Yıkanan Aile 00:56

İnek Gübresiyle Yıkanan Aile

Hindistan'da geçen olayda bir aile cilt hastalıklarına geldiği inandığı için yıkanmalarını inek gübreleriyle yapıyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sosyal Medyayı Sallayan Gaspçı Fil 00:43

Sosyal Medyayı Sallayan Gaspçı Fil

Hindistan'da bir yolcu otobüsünün camından hortumunu uzatıp içerideki yiyecekleri yemeye çalışan fil sosyal medyanın ilgi odağı olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı 01:07

Başkan Erdoğan Güney Afrika'da Böyle Karşılandı

Başkan Erdoğan, 10'uncu Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika (BRICS) Zirvesi'ne katılmak üzere Johannesburg'a geldi.Erdoğan, havalimanında Güney Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Rob Davies, Türkiye'nin Pretorya Büy..

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi 10:12

Bir Baba Hindu - Evlenme Sahnesi

Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai'ye giden Fadıl'ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan'ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor. Fadıl aşkı uğruna bütün imkanları reddedip..

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu 01:37

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü s..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kabak Tatlısı Tarifi  Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi 01:29

Kabak Tatlısı Tarifi Tatlı Kabak Tatlısı Balkabağı Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 3 kg balkabağı 3 su bardağı şeker 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı bal ÜZERİ İÇİN İri kıyılmış ceviz veya Hindistan cevizi TARİFİ Kabağın iç kısımları temizlenir, kabukları soyulur, dilimlenerek yıkanır. Tenc..

Mozaik Pasta Tarifi  Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılır 03:51

Mozaik Pasta Tarifi Piramit Pasta Tarifi Bisküvili Pasta Nasıl Yapılı

MALZEMELER 2 Paket pötibör bisküvi (400 gr.) 2 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya I su bardağı ceviz TARİFİ Kaseye şeker, vanilya, kakao ve oda ısısında yumu..

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle 2:39:52

Ek Tha Tiger 2 - Tiger Zinda Hai Türkçe Altyazılı İzle

Konusu günümüz dünyasında yaşanmış olaylardan alan Tiger Zinda Hai filmi daha önce çıkan, Ek Tha Tiger filminin devamı şeklindedir. Irakta geçen hikayede büyük bir kurtarma operasyonu konu edinmektedir. 2017 yapımı Hint ..