#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Köpeğine Takılıp Düşen Kız 00:08

Köpeğine Takılıp Düşen Kız

Kamera karşısına geçip dans etmek isteyen kız, geri geri giderken arkasında duran köpeğini fark etmemiş ve yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Can Tuvuo - Dünya Kanatlarında 02:51

Can Tuvuo - Dünya Kanatlarında

Dünya Kanatlarında şarkı sözleri ile Avuçlarında mutluluklar yaşadım yıllarca Uçup giden hayallere alıştı gözyaşlarım sen yoktun burda Şimdi kiralık kelimeler dudaklarımda Engel değildi uzaklıklar kanatlarında Bir dam..

Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı 00:15

Arkadaşını Havuza İterken Telefonu Hesaba Katmadı

Havuz kenarındaki arkadaşını suya düşürmek isteyen genç kız amacına ulaşmış. Ancak arkadaşının elinde cep telefonu olduğunu sonradan fark etmiş. Artık iş işten geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Koridorda Koşu Yarışı Camda Bitti 00:15

Koridorda Koşu Yarışı Camda Bitti

Kız kardeşiyle iddiaya girip otel koridorunda koşmaya başlayan eleman bitişteki camı fark etmemiş ve bodoslama cama girmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı 01:41

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı

Büyükçekmece'de yol çalışmasını son anda fark eden ve hızla gelen İETT otobüsünün şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada bir kişi hafif yaralanırken yaşanan kaza anı ise otobüsün araç kamerası ta..

Düşen Parçayı Kurtarırken Kendini Feda Eden Çalışan 00:12

Düşen Parçayı Kurtarırken Kendini Feda Eden Çalışan

Bir restoranda aşçılık yapan adam, tezgahtaki parçanın düştüğünü fark etmiş. Hamlesiyle parçayı düşmekten kurtarmış ancak ayağa kayınca kendi düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı 01:25

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı

İNGİLTERE'DE BİR ADAM, SAVAŞTAN KAÇIP YANLARINA SIĞINAN UKRAYNALI GENÇ KADINA AŞIK OLDU, DURUMU FARK EDEN EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNU TERK ETTİ... YASAK AŞK SKANDALI ÜLKEDE BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI...

Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam 00:19

Kaplumbağanın İmdadına Yetişen Adam

Hayvanat bahçesinde kaplumbağaların bulunduğu alanda bir kaplumbağa yan yatmış ve her ne kadar çaba harcasa da bir türlü düzelememiş. Ziyaretçilerden biri durumu fark edip bir ağaç dalı yardımıyla kaplumbağayı düzeltmiş..

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ? 15:12

DÜNYAYI KİMLER, NASIL YÖNETİYOR ?

Dünyayı perde arkasından yönetenler hakkında birçok görüş belirtildi ve hala yeni yeni teoriler ortaya atılıyor. Biz bu kez David Icke'ın gözünden bakmak istedik. David Icke'ın yorumlarını bazen gayet mantıklı bulmakla b..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 7 ay önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 01:19

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybet

7’inci Kattan Atlayarak İntihar Etti 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Olay sabah saat 09:00 sıralarında Şehitkamil İlçesi Güvenevler Mahallesi 51 nolu cadde üzerinde bulunan inşatta meydana geldi. Faaliyette olmayan ..

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar 00:59

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar Alışveriş sepetindeki bebeği kaçırmaya çalışan şahıs böyle görüntülendi. İnanılmaz olay Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde gerçekleşti. Anne 14 aylık kızını ..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım 02:01

Süper Size Kardeşler : Acayip Vücutlar Bölüm 9 – Kısa Tanıtım

Gizemli yeme bozukluluğu, üç kardeşin asla dolgun hissetmemesine neden oluyor. Dört yaşındaki birinin , normal bir gencin ağırlığından daha ağır gelmektedir. Hindistan'ın Güney Gujarat kentindeki küçük bir köyde, anne v..

  • Cowboy tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Özgün - Dur Gitme (Official Video) 04:40

Özgün - Dur Gitme (Official Video)

Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lütfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Üzdüysem seni, affet saf yüreğim fark edemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk ..

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli 00:42

Kerry_Kudüs Konusunda İki Devletli Çözüm Getirilmeli

Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin-İsrail sorununa ilişkin bugün bir basın açıklaması düzenledi. Beyaz Saray’dan önemli mesajlar veren John Kerry, bölgede kalıcı bir çözümün sağlanması için iki devletli bir ..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.526 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

İnstagram Makyajı -  Dumanlı Göz  Bordo Dudak 10:40

İnstagram Makyajı - Dumanlı Göz Bordo Dudak

Özellikle Amerikalı blogger'ların şu sıralar neredeyse tek tip makyajlar yaptığını fark etmişsindir. Biz bu makyajlara Instagram makyajları diyoruz. Instagram makyajlarının çok fazla kadınsı ve çekici durduğunu kabul edi..

  • Kadınca tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

Yavru Hayvanlara Robot Anne 02:55

Yavru Hayvanlara Robot Anne

Yalova'da öğrenciler tarafından geliştirilen robot anne, annelerini kaybeden yavru hayvanları besliyor. 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin geliştirdikleri robot anne, bir şekilde annelerini kaybeden yav..

  • JokerS tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce