#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Sami Yusuf - Mother 04:46

Sami Yusuf - Mother

Sami Yusuf - Mother mother - die einzig wahre liebe... the best video-song Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler verm..

  • Dini Mubin tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

onur akın - yağmur yüreklim 04:45

onur akın - yağmur yüreklim

Son vapur da ayrıldı limandan Son tren içimi çizipte geçti Bir bir ışıkları söndü odaların Kapılar gözlerini uykulara kapadı Yarim, yağmur yüreklim Uyuyor musun... İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin Susar yüreği..

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Coskun Sabah - Haberin Varmi ? 04:59

Coskun Sabah - Haberin Varmi ?

Yıllar yılı gizliyorum Hep içimde saklıyorum Kimselere diyemiyorum Gizlediğim aşkımsın sen Sakladığım sevdamsın sen Gönlümdeki büyük sırsın sen Haberin var mı? Seni çok sevdiğimden Haberin var mı? Yüreğimin sesi..

Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası 03:31

Türkiye'nin İlk Keçi Bankası

Nesli azalmakta olan ve Ankara'nın marka değerleri arasında yer alan Ankara Keçisi için Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Daşkın ve öğretim üyesi ekibi, TEKEBANK sperma bankası projesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma) 01:01

Yıldızlar Şahidim 1.Bölüm 2.Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma) 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragmanı (10 Şubat Cuma)

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman 00:50

Yıldızlar Şahidim 3. Bölüm Fragman

Aşkın dilinden sadece müzik anlar... Hem genç hem deneyimli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesini anlatıyor. Aras, tüm ülkenin sevgis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti 03:55

BMW ve LEGO’dan tam boyutlu uçan motosiklet konsepti

Geçtiğiz kasım ayında 603 parçadan oluşan BMW R 1200 GS LEGO tasarımıyla karşımıza çıkan tasarım ekibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak aynı set üzerinden uçan bir motosiklet konsepti tasarladı. LEGO dünyası içerisi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor 03:34

Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor

Qishlar ham o‘tdi, sendan esa darak yo‘q, Bahoru yozlar o‘tdi, sendan darak yo‘q, Xazonlar to‘kildi kuzda, darak yo‘q. Oradan qancha yillar o‘tdi, xabar yo‘q, Sen ketgan kundan beri menda orom yo‘q, Charchadim, sensizlik..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem 04:25

Elif Altıntaş - Zaraya Gidem

Ağlayam ağlayam Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Bir bilinmeze bıraktım kendimi Çok aradım bulamadım dengimi Kızılırmaklara bağla mendili Çağlayan çağlayan Zara'ya gidem Sivas yollarından Zara'ya gidem Ağla..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.566 görüntüleme
  • 8 yıl önce