#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

EYE 00:12

EYE

Naked Eye/ Çıplak Göz Bakış açılarımız hayatımıza ne kadar hakim ya da bizi ne kadar yönlendiriyor, yönetiyor?Kendimizi bildiğimiz andan itibaren, ileriki yıllarda oluşacak bakış açımızın temelleri rolmodeller aracılığıy..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

 Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar 04:21

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar

Oğuzhan Koç - Bu Yol Uzar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nedir onu hasta gibi kafama takan Yıllar oldu anlayamadım Gelip otursa yanıma kalmaz hiç tasam Çok istedim bağlayamadım Dedikodu sevmem ama bu kaçıncı adam Se..

Söz | 44.Bölüm 2:15:38

Söz | 44.Bölüm

Söz’ün 44. Bölümünde;nYavuz, babasının hayatından endişe ediyor!nnAgah’ın (Mehmet Özgür) deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz (Tolga Sarıtaş), babasının hayatından endişe duys..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan 03:40

İnci Mercan - Ta Uzak Yollardan

Ta Uzak Yollardan ( Şarkı Sözleri ) Ta uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına Sensizlik bir ölüm sanki Haykırsam göklere Şimdi yanımda Beni benden çok sev..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 03:00

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı şarkı sözleri ile Büyük yeminlere yenik düşüm Yalana boyalı yaslandığım dağ Yanlış yerde batıyor yine umudum Sana sorsak ne yaşadık ki Hepsini ben uydurdum Yıllar yarışıyor Ben hep geride Sen de öyle..

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video) 03:47

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video)

(Lyrics) Kimisi yüzüme dost Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok yok yok yok Görünen ooo, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar En di..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Emre Özdemir - Yarınım Ol 03:28

Emre Özdemir - Yarınım Ol

Yarınım Ol şarkı sözleri ile Gelipte yarınım ol Aklım almıyor dün de kalanları yarim kalbime saplı mı ok Düşünmeden edemiyorum hayallerin hepsini bir yerde saklı mı o Bulamadım hala ama silemedim izleri Kalbime değdi ..

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor? 06:00

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor?

Afganistan’da son 43 senedir savaş var. ABD, bir daha geri dönmemek üzere bir kaos ortamında Kabil’den ayrılıyor. Boş kalan meydanı Taliban dolduruyor. Afganistan’ı işgal edenlerin tası tarağı toplayıp orayı terk etm..

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç 00:28

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç A AA Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, FETÖ'yle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele..

Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı 04:07

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı DARBE darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecini..

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti 01:50

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti A AA Musul Operasyonu’nun sürdüğü sırada DEAŞ tarafından bugün servis edilen görüntülerde Musul içinde devriye gezen DEAŞ militanları yer alıyor. DEAŞ'lı komutan ise ABD’yi..

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı 02:30

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bin askerle terör örgütleriyle mücadeleye başlayan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), elde edilen başarılar sayesinde asker sayısını üç kat artırarak böl..

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı 00:23

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda 40 rütbeli asker gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamınd..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ge Seni Evererek - Evleneceksen Gel Antepce 06:38

Ge Seni Evererek - Evleneceksen Gel Antepce

Ge Seni Evererek - Evleneceksen Gel Antepce Seda Sayan ve Uğur Aslan tarafından sunulan, milyonlarca insan tarafından takip edilen, sevilen ve izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel, Antepce yapılıp sunulsaydı nasıl ..

  • Candy tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 02:20

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci ismi olduğu tespit edilen Kemal Batmaz’ın Beykoz’daki evi..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..