#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Bir Okul Servisi Skandalı Daha 00:23

Bir Okul Servisi Skandalı Daha

2017-2018 Eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte gözler yine okul servislerine çevrildi. Her geçen gün okul servisleriyle ilgili çıkan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Son olarak içinde öğrenci olduğu iddia edi..

Okul Alışverişinde Merdiven Altı Çantalara Dikkat 03:47

Okul Alışverişinde Merdiven Altı Çantalara Dikkat

Hakan Çanta İcra Kurulu Başkanı Hakan Hacısoyu, merdiven altı diye tabir edilen çantalara dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, “Mümkün olduğunca markalara göz atarak hareket etmeleri konusunda tavsiyede bulunuyoruz” d..

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı 04:22

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

Bağcılar'da, alkollü olduğu iddia edilen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle önce önündeki araca çarptı, ardından çevredeki bir dükkanın içine daldı. Otomobil içerisindeki hamile kadının yaralandığı ka..

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı 01:11

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı

ABD'de siyahi bir şüpheli üç polis tarafından gözaltına alınırken kurt köpeği tarafından feci şekilde ısırıldı. Ülkemizde bazı kesimler tarafında özgürlükler ülkesi olarak lanse edilen ABD'de polisin siyahilere şiddeti b..

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar 00:49

Patlayan Lastiği Değiştirirken Yolda Sızıp Kaldılar

Aydın Nazilli İsabeyli Mahallesi'nde alkollü olduğu iddia edilen 2 kişi eve dönüş yolunda araçlarının patlayan lastiğini değiştirirken otomobilin başında sızıp kaldı. Şahıslar jandarmanın uzun uğraşları sonucu ayıltılabi..

Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı 00:38

Aşk-ı Roman 17. Bölüm Fragmanı

Merakla beklenen Aşk-ı Roman TV8 ekranlarında devam ediyor. İlk bölümüyle ilgi odağı haline gelen dizide en çok merak edilen konulardan biri de Solmaz ve Kaan aşkı oldu. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerde Solmaz ve Kaa..

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan 01:22

İsrail’den Şeytanın Aklına Gelmeyecek Hain Plan

Onlarca yıllardır dillerden düşmeyen Filistinliler topraklarını sattı iddialarının aslı Filistinlilerin anı defterlerinde ortaya çıktı. İsrail mahkemeleri tarafından 67 kez müebbet ve 5200 yıl hapse mahkum edilen Abdul..

Evinin Önüne Park Eden Araçları Vuruyor 00:53

Evinin Önüne Park Eden Araçları Vuruyor

Her insan evinin önüne park edilen aracı sevmez.Görüntüde adam evinin önüne park eden tamirat araçlarını vuruyor..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Üniversitesi Önünde İbretlik Bonzai Manzarası 00:55

İstanbul Üniversitesi Önünde İbretlik Bonzai Manzarası

Bonzai' diye tabir edilen sentetik uyuşturucunun etkisindeki bir genç, eğitim ve öğretim döneminin başladığı şu günlerde İstanbul Üniversitesi'nin önünde krize girdi. Dakikalarca donuk halde kalan ve adım atmak istedikçe..

Süs Havuzuna Düşerek Öldü Sanılan Çocuk Hayata Döndürüldü 02:30

Süs Havuzuna Düşerek Öldü Sanılan Çocuk Hayata Döndürüldü

Konya’da akşam saatlerinde oyun oynarken süs havuzuna düşen ve öldü sanılan 2 yaşındaki çocuk yapılan müdahalelerle hayata döndürüldü. Kaldırıldığı özel hastaneden tıp fakültesi hastanesine sevk edilen ve durumu ağır ola..

Nurselle Evin Tadı - Fal Bakmak Neden Günahtır 03:13

Nurselle Evin Tadı - Fal Bakmak Neden Günahtır

Nursel'le Evin Tadı 30. Bölümde Cemalnur Sargut, fal ve rüya tabirleri hakkında merak edilen soruları yanıtlıyor! Gelecekten haber almaya çalışmak günah mıdır? Gördüğümüz rüyalar ne anlama gelir?..

  • ANKA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silecek Kaldırmak 00:42

Silecek Kaldırmak

Yasak Yere Park Edilen Arabanın Sileceğini Kaldırmak..

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Para İsteyince Babalarımız 00:43

Para İsteyince Babalarımız

Hayal edilen para isteme, gerçekte olan para isteme :)..

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamura Batan Hayvanı Kurtaran Hayvansever 01:00

Çamura Batan Hayvanı Kurtaran Hayvansever

Afrika'da çekildiği tahmin edilen görüntülerde genç bir adam, çamura batan ceylanı var gücüyle kurtarmaya çalışıyor. Talihsiz hayvanı özgürlüğüne kavuşturan hayvansever izleyenlerin takdirini topluyor...

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti 00:26

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti

Eyüp'de üç tekerlekli olarak tabir edilen bir araca binmeye çalışan adam, yanlışlıkla gaza basınca araç yola fırlayarak seyir halinde olan bir otomobile çarptı. Yaşanan o anlarda güvenlik kameraları tarafından saniye san..

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı 02:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araştırma üniversitesi olarak tespit edilen 10 ..

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı 00:26

İsveç'te Vandallar Camiyi Yaktı

İsveç'in Örebro kentinde kasten çıkartıldığı belirlenen yangında, aynı anda 250 kişinin ibadet edebildiği cami kullanılamaz hale geldi. Ölen ya da yaralanan olmazken, söndürme çalışmalarını izleyen imam göz yaşlarını tut..

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı 00:38

Çinde, Otobüste Uyuşturucu Kullanıcısı Tarafından Kaza Yaptırıldı

Orta Çin Hunana Eyaletindeki Chansha Şehrinde , Bir uyuşturucu kullanıcısı olduğu iddaa edilen bir adamın ( takım koçu ) aniden direksiyon simidini tutarak tünelin çarpmasına ve kazan yapmasına neden oldu. Şans eseri oto..

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..

Golf Sahasında Vahşet Bunu Yapan İnsan Olamaz! 00:21

Golf Sahasında Vahşet Bunu Yapan İnsan Olamaz!

Sosyal medyada yayılan görüntü büyük tepki çekti. Finlandiya'da çekildiği iddia edilen görüntülerde golf sahasında canlı bir ördek kafasına golf sopasıyla vurularak zevk için öldürülüyor. Bu sırada görüntüyü çeken kişini..

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada 01:16

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada

Sultanbeyli'de hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis havaya ateş açarak hırsızlara dur ihtarında bulunurken yapılan k..

Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi 01:02

Üniversitede Aç Kalan Köpekler Geyik Yedi

Bursa'da Uludağ Üniversitesi (UÜ) yerleşkesindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na tahsis edilen 100 hektarlık geyik yetiştirme alanındaki geyikler, aç kalan köpekler tarafından yenild..

Hazreti Süleyman'a Ait Olduğu Düşünülen Mühür Ele Geçirildi 01:37

Hazreti Süleyman'a Ait Olduğu Düşünülen Mühür Ele Geçirildi

Jandarma ekiplerince Hamamözü ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda aralarında Hazreti Süleyman'a ait olduğu değerlendirilen bronz mühür ile İbranice yazılı kitabeler, heykelcik ve 6 sayfalı Tevrat olduğu tahmin edile..

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi 00:43

Şehit Annesi Suikastçılara Böyle Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında karar açıklandı. Oğlu şehit edilen bir anne, vatan hainlerine bu sözlerle seslendi.....

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu 02:14

Bakanlık Çalışanlarına Büyük FETÖ Operasyonu

Maliye ve Çalışma bakanlıklarının çalışanlarına yönelik yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı. Operasyon kapsamında 133 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının kamu kurumlarındaki FETÖ yapıl..

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı 01:38

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adliye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda tutuklu sayısı 18'e yükseldi...

Adrenalin Tutkunlarının Base Jumping Yapması 00:56

Adrenalin Tutkunlarının Base Jumping Yapması

41 yaşındaki Chris McDougall tarafından Norveç'teki Kjerag dağında organize edilen Base Jumping atlayışının görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti 01:56

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti

Mardin Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 183 bin 550 paket kaçak sigara, 225 kilogram kaçak nargile tütünü, 9 adet Ecstasy hap, satışa hazır ..