#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle 45:12

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Mayıs 1968’de Fransa’nın Sorbonne Üniversitesi’nde De Gaulle iktidarına karşı meydana gelen öğrenci hareketleri ve Türkiye'deki yansıması röportajlar ile anlat..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle 48:28

Bunalımlı Yıllar 2.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Türkiye’de 1968 yılı sonrasında yaşanan gençlik hareketleri, Adalet Partisi’nde yaşanan iç çatışmalar ve 1970 yılı bütçesinin reddedilmesiyle gelişen olaylar r..

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle 44:40

Bunalımlı Yıllar 3.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; CHP'deki Ortanın Solu hareketi, 1970'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi ve ekonomik sorunlar röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle 43:42

Bunalımlı Yıllar 4.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ’un sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 12 Mart muhtırası ile Türkiye'de yaşanan siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmeler röportajlar ile anlatılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 5.Bölüm İzle 43:33

Bunalımlı Yıllar 5.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Nihat Erim döneminde gerçekleştirilen Balyoz Harekatı, Erim Hükümeti'nde yaşanan istifalar, haşhaş ekiminin yasaklanması ve Kızıldere Olayı röportajlar ile anl..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle 48:52

Bunalımlı Yıllar 6.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; 70'li yıllarda Türkiye'de yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle 52:58

Bunalımlı Yıllar 7.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Naim Talu Hükümeti'nin istifası, CHP ve MSP koalisyonu ile Ecevit’in başbakan olması, Kıbrıs Sorunu, Kıbrıs çıkartmasının yarattığı uluslararası tepki, ABD amb..

Bunalımlı Yıllar 8.Bölüm İzle 47:05

Bunalımlı Yıllar 8.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı proramın 8. bölümünde; Güneş Motel Olayı, 1978 Krizi, 1979 ara seçimleri, 43. Hükümet'in kurulması ve 12 Eylül Darbesinin nedenleri röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle 41:17

Bunalımlı Yıllar 9.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; 1980 yılında CHP ile AP’nin çekişmeleri, sokaklarda anarşi ve terörün egemen olması, 12 Eylül 1980 Darbesi röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle 47:32

Bunalımlı Yıllar 10.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 10. bölümünde; 12 Eylül 1980 Darbesi sonrasında gelişen siyasi ve ekonomik süreç röportajlar ile anlatılmaktadır...

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle 51:07

Bunalımlı Yıllar 11.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 11. bölümünde; Türkiye'de 1983 yılında yaşanan siyasi olaylar röportajlar ile anlatılmaktadır...

Aslı Enverin Yıllar İçindeki Değişimi Şaşırttı 01:14

Aslı Enverin Yıllar İçindeki Değişimi Şaşırttı

Kısa bir magazin turu sizlerle..Kanalımıza abone olmayı unutmayın, iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış! 01:46

Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış!

Kuzey Irak'taki Bağımsızlık referandumu ile Kürdistan'ın temellerini atmaya çalışırken Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın 1992 yılındaki meclis konuşması tekrar akıllara geldi...

Serdar Ortaç İle Ebru Gündeş Yıllar Süren Küskünlüğü Bitirdi  Magazin D 11 Şubat 2018 02:31

Serdar Ortaç İle Ebru Gündeş Yıllar Süren Küskünlüğü Bitirdi Magazin

Yıllardır küs olan Serdar Ortaç ile Ebru Gündeş nasıl barıştı ?..

  • BETA tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra 04:59

Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra

....Ne yaparim Senden Sonra...Acima,dan gecer Yillar...Zaman,la Yanlizlik baslar...Yola cikar Pismanlik,lar... Kal..Sevgini,de al, gidiyorum ben...Sen Hoscakal.......

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2) 03:50

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2)

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra Şarkı Sözleri Bu aska hiç kimse engel olamaz Ben seni, sen beni sevdikten sonra Denizler asilir, daglar delinir Bizdeki bu yürek olduktan sonra... Ask kolay degil Bir emek gerek Aski y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:57:34

28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ölümcül bir virüs, İngiltere’yi tehdit altına almıştır. Bir araştırma laboratuarındaki hastalıklı şempanzelerden yayılan bu virüse yakalanan insanlar zor durumdadırlar. Bu işle mücadele eden kişiler sadece virüs..

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

28 Hafta Sonra 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı karışıklık kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çe..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı 01:51

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı

Gaziantep'te, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, önce intihara kalkıştı sonra da ailesini rehin aldı. Yaklaşık 2 saat süren uğraşlar sonucu ikna edilen şahıs, polis ekiplerine teslim olurken o anları izl..

30 Yıl Sonra İade-i İtibar 02:59

30 Yıl Sonra İade-i İtibar

17 Eylül 1961 günü idam edilen Adnan Menderes ve 16 Eylül 1961 günü idam edilen arkadaşları Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu'nun cenazeleri İmralı adasında bir çukura gömülmüş, 30 sene boyunca burada bırakılmıştı. İda..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değildi 02:59

13 Yaşında Kayboldu 3 Yıl Sonra Geri Döndü Ama Hiçbir Şey Göründüğü Gi

Konu: 13 yaşındaki Nicholas Barclay en son arkadaşlarıyla basketbol oynarken 13 Haziran 1994'de San Antanio, Teksas'da görüldü. Nicholas daha sonra eve gitmedi ve kendisinden bir haber alınamadı. Nicolas’ın ailesi, 3,5 ..

  • JET TV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 6 yıl önce