#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

X  Men Film İzle 2:11:36

X Men Film İzle

X-Men Apocalypse Günümüzde pek çok çizgi roman kahramanı, Örümcek Adam’ ın gişede elde etmiş olduğu başarının ardından birer ikişer sinemaya transfer olmaya başlamıştır. Özellikle de çizgisel dünyaları sinema perdesine a..

  • Tv Series tarafından
  • 6.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anıldı 04:11

Galatasaray’ın Efsane Futbolcularından Turgay Şeren Mezarı Başında Anı

Galatasaray’ın efsane futbolcularından Turgay Şeren, vefatının 1. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray’ın efsane kalecilerinden Turgay Sabit Şener, vefatının 1. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabr..

  • OFSAYT tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor! 00:53

Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor!

Top model Adriana Lima ile birlikteliği gündeme oturan Metin Hara’nın kitaplarından kazandığı para ortaya çıktı Top model Adriana Lima ile Bodrum'daki birliktelikleriyle gündeme oturan Metin Hara’nın ‘Aşkın İstilası’ baş..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı 00:53

Ünlüleri Zayıflatan Şeyda Coşkun Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Diploması olmamasına rağmen zayıflamak isteyenlere diyet programı uygulatan ve birçok kez Sağlık Bakanlığı'na şikayet edilen Şeyda Coşkun hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. Ünlü isimlere diyet programları uygulayan..

  • ANKA tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi 00:46

Drift Yapan Şahinciler Polisten Pist İstedi

Şahinci gençlerin toplanacağı bilgisine ulaşan polis ekipleri ve trafik polisleri, belirlenen bölgeye baskın yaptı. Çevik kuvvetin de desteğiyle otomobilli gençlerin bulunduğu caddeyi 2 ayrı noktadan kapatan polis, 200 a..

Kızı İçin Hamile Kaldı 03:14

Kızı İçin Hamile Kaldı

42 yaşındaki anne İlkay Özkan, kanser oluşma riski tespit edilen 6 yaşındaki kızı Dünyam için tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Ancak kanama nedeniyle anne ve bebeğin hayatı riske girdi. Anne canı pahasına bebeğini düny..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu 02:25

Paris'te Askerleri Ezen Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Fransa'nın başkentinde bu sabah askerleri ezen saldırgan, ülkenin kuzeyindeki bir otoyolda yaralı tutuklandı. Yakalandığı sırada saldırganın silahsız olduğu belirtiliyor. Polisle çıkan çatışmada 5 kurşunun isabet ettiğ..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü 01:44

Erzincan'da PKK'ya Saldırı 5 Terörist Öldürüldü

Erzincan' Refahiye ilçesi kırsalında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist savaş uçakları tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Erzincana 70 kilometre uzaklıktaki Refahiye ilçesine bağlı Gül..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..