#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu 03:33

Eser Çobanoğlu - Gül Kurusu

Gül Kurusu şarkı sözleri ile Gül kurusu sevgin var bak bende Yaprağından tutsam dökülecekler elime Tomurcuk vermiştin sen bu sevgiye İnanmadılar senin açan o çiçeğine Dikenleri var kanarsın canın acır ağlarsın Se..

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı! 02:13

Ankara'da kadın cinayeti! Boşandığı karısını öldürüp kızını yaraladı!

Ankara'da Salih Ö.(38), takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel (33) ile erkek arkadaşı Mustafa D.(32) ve yanlarında bulunan kızı İsra Ö.'yü (4), oturdukları sitenin bahçesinde kurşun yağdırdıktan sonra kendi kafasına ateş ede..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video) 03:05

Ozan Koçer - Ben Yokum - (Official Video)

BEN YOKUM Bulursan kendini yasta Şakın suçu bana atma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Pişmanlıklar asla Fayda etmez unutma Ben yokum bundan sonra Alış sen de bu duruma Canımı mı acıtmaya çalışıyosun Ba..

Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ÖRÜMCEK ADAM 4 Spider-Man 2:10:43

ÖRÜMCEK ADAM 4 Spider-Man

Örümcek Adam 4 , Ailesinin terk etmiş olduğu peteri yakın akrabaları yetiştirmiştir. Lise çağındaki her genç gibi onunda artık aklı bazı şeylere yetmekte ve kendini alamadığı şeyleri düşünmeye itmektedir. Peter kimdir? n..

  • Film İzle tarafından
  • 27.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle 1:23:31

3 Silahşörler Gizli Görev Türkçe Dublaj Film İzle

3 Silahşörler Gizli Görev filminde,Alexandra D’Artagnan isimli yeni NSA ajanı,Başkana yapılacak olan bir suikast olayını öğrenir.Bu olayı engellemesi için üç deneyimli asker ile olayı engellemeye çalışırlar. Tür: Aksiyon..

  • Film İzle tarafından
  • 14.397 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İMERA - Bitmeyen Sevda 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ Yer : İstanbul/Sarıyer Kilyos - Tirmata Beach..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum) 04:31

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum)

Söz ve Müzik: ilhan irem Kırkbeşlik (1978) Dünden Yarına (1988) Sevgililer Günü (1995) Işık ve sevgiyle 30 Yıl (2004) ......... Altın Plak Ödülü (1978) (Klip/1995) Yönetmen: Hansu İrem (iba)..

Cevdet Bağca Al Ömrümü 03:21

Cevdet Bağca Al Ömrümü

Söz-Müzik: Cevdet Bağca YÖNETMEN: Vedat Çağırgan YAPIM: İber Müzik KLİP: FRM..

Fatih Boğalar feat. Ebru Keskin - Tehlikeliyim (remix) 03:47

Fatih Boğalar feat. Ebru Keskin - Tehlikeliyim (remix)

Fatih Boğalar feat. Ebru Keskin'in, Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan Tehlikeliyim (remix) isimli tekli çalışması, video klibiyle netd'de. Söz & Müzik: Özgür Yedievli Düzenleme: Toylan Kaya Yönetmen: Erdi Sevinç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 04:20

Mustafa Ceceli - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Mustafa Ceceli'nin, K Majör & DMC etiketiyle yayınlanan Kayahan'ın En İyileri 1 albümünde yer alan Sarı Saçlarından Sen Suçlusun isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz - Müzik: Kayahan Düzenleme: Mustafa Cece..

  • PengoTV tarafından
  • 3.562 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynur Aydın - Damla Damla 03:44

Aynur Aydın - Damla Damla

Aynur Aydın'ın, Seyhan Müzik Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan Emanet Beden albümünde yer alan Damla Damla isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz: Ahmet Kurtis Müzik: Bertan Asllani Düzenleme: Erhan Bayrak Yön..

  • PengoTV tarafından
  • 1.866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athena - Ses Etme 05:25

Athena - Ses Etme

Athena'nın, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan Altüst albümünde yer alan Ses Etme isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Söz & Müzik: Athena Yönetmen: Gönenç Uyanık (Depo Film)..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Behzat Uygur - Benimsin 02:56

Behzat Uygur - Benimsin

Behzat Uygur'un, DMC etiketiyle yayınlanan Benimsin isimli tekli çalışması, video klibiyle sizlerle. Söz: Hande Ünsal & Melda Gürbey Müzik: Hande Ünsal Düzenleme: Serkan Balkan Yönetmen: İmre Haydaroğlu..