#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Blockers Orijinal Fragmanı 02:34

Blockers Orijinal Fragmanı

Blockers Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Kızlarının mezuniyet gecesi, bekaretlerini kaybetmelerine hazırlandığını öğrenen üç baba birleşir ve kızlarını çok geç olmadan durdurmaya çalışırlar. Vizyon tarihi: 29 Haziran 201..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle 1:14:00

Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle

Konusu: İslamiyeti Anadolu'da yaymak için uğraş veren Hacı Bektaş'ın öyküsü Yapımı : 1967 - Türkiye Tür : Dram Süre: 90 Dak. Yönetmen : T. Fikret Uçak Oyuncular : Ali Şen , Ahmet Turgutlu , Gülgün Erdem , Cüneyt Gökç..

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı 01:01

Hadi Be Oğlum Tanıtım Fragmanı

Yönetmenliğini Bora Egemen'in üstlendiği Hadi Be Oğlum filminin başrollerine Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi yer alıyor. Vizyon tarihi: 16 Şubat 2018 Yönetmen: Bora Egemen Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Ali..

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı

Melez Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 2 Mart 2018 Yönetmen: Biray Dalkıran Oyuncular: Angela Durazo, Nathan Schellerup, Malinda Farrington Tür: Korku Ülke: ABD..

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle 1:32:01

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle

Konusu: Peygamber Hz. Yahya ile ona aşık olan Prenses Salome'nin öyküsü.. Yıl : 1995 Yönetmen : Muharrem Gürses Tür : Dram, Tarihi, Dini Oynayanlar : Alpay Önal, Çeçilya, Cemal Gencer, Nilüfer Aydan, Muharrem Gürses, Al..

Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser 00:36

Foxtrot Türkçe Altyazılı Teaser

Filmde askerdeki oğlunun ölüm haberi ile yıkılan bir babanın hayatı konu ediliyor. Acılı yas süresinde akrabalar ve ordu yetkililerinden bunalarak öfke nöbetine tutulan baba kendini, hayatın gerçekleriyle yüzleşirken bul..

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle 46:50

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle

Konusu : İçimizden Biri Yunus Emre filmi yunus emrenin allah sevgisini inancını güzel ahlakını anlatan bir yapıttır. Yıl : 1989 Tür : Bilim Kurgu & Fantastik Yapımcı : Atıf Yılmaz Yönetmen : Arslan Kacar Oyuncular : Ru..

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle 1:18:52

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Cüney Arkın'ın canlandırdığı bir komiserin uyuştucuru satıcılarına karşı verdiği amansız mücadele... Yıl : 1983 Tür : Gerilim , Macera Yönetmen : Çetin İnanç Oyuncular : Cüneyt Arkın , Sami Hazinses , Hüsey..

2018 Oscar'a Aday En İyi Filmler Açıklandı 00:33

2018 Oscar'a Aday En İyi Filmler Açıklandı

90. Akademi Ödüllerinin adayları Los Angeles'da açıklandı. The Shape of Water 13 dalda aday gösterilerek listenin başına geçerken, Dunkirk 8 ve Three Billboards 7 dalda aday oldular. En iyi film dalında diğer adaylar C..

İlişki 1983 Türk Filmi İzle 1:21:20

İlişki 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Çok ünlü bir fotomodelle, sapık eğilimli ve esrarkeş bir manken gencin öyküsü.. Tür: Dram Yıl: 1983 Yönetmen: Temel Gürsu Senarist: Erdoğan Tünaş Yapımcı: Temel Gürsu Oyuncular: Banu Alkan, Faruk Peker, Münir ..

İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle 1:25:54

İlk Aşk / Zeynep Değirmencioğlu 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Kadınlardan nefret eden bir adamla genç bir kızın aşk hikayesi. Tür: Romantik Yapım Yılı: 1972 Yönetmen: Osman F. Seden Yapımcı: Osman F. Seden Oyuncular: Zeynep Değirmencioğlu, İsmail Hakkı Şen, Muzaffer Tema..

Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölüm 04:03

Yılmaz Vural Aşkını Anlatıyor Arkadaşım Canlandırıyor TOLGSHOW 4. Bölü

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Klasik film Mamma Mia'nın devam halkasında; karakterlerin dününü ve bugününü araştırmak, geçmişte oluşan ilişkilerin günümüze nasıl etki ettiğini göste..

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle 1:26:49

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi uluslararası alanda güç duruma düşürmeyi amaçlayan ülkelere karşıTürk polisi Metin'in verdiği kahramanca mücadelenin öyküsü.. Yıl : 1975 Tür : Aile , Macera , Polisiye , Suç , Gençlik Yönetmen : Duy..

Cebimdeki Yabancı Basın Gösterimi 08:55

Cebimdeki Yabancı Basın Gösterimi

Oyuncu Serra Yılmaz bu kez yönetmen koltuğuna oturdu ve ‘Cebimdeki Yabancı’nın çekimlerine başladı...

  • BETA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Batur İçin Ağladılar Enes Batur Ortalığı Ayağa Kaldırdı 06:10

Enes Batur İçin Ağladılar Enes Batur Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Enes Batur İkinci Filminde Yönetmen Koltuğuna Oturacak..

  • BETA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Satılmaz 1970 Türk Filmi İzle 1:16:02

Kadın Satılmaz 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Osmanlının Devletinin son yıllarında birbirlerine düşman iki ailenin çocukları olan Nazif ile Gülün macera ve aşk öyküsü..M.Ali Akpınar ve Suphi Teknikerin başlıca kötü rolleri paylaştığı bu yapım ayrıca Şener ..

Oflu Hoca Trakya'da Teaser 01:00

Oflu Hoca Trakya'da Teaser

Vizyon tarihi: 13 Nisan 2018 Yönetmen: Adem Kılıç, Serkan Karaarslan Oyuncular: Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin Tür: Komedi Ülke: Türkiye..

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı 02:15

Dundee The Son of a Legend Returns Home Fragmanı

Vahşi ormanların sert ve bir o kadar da sempatik sakini Timsah Dundee geri döndü. Aslında o bir süredir kayıptı. Yabanda kaybolan Dundee’yi bulabilecek ise sadece bir kişi vardır; o da kimsenin varlığından haberdar olmad..

Gringo Fragmanı 02:49

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle 1:17:43

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Acımasız şartlar altında geçen çocukluğunun ardından ünlü bir tetikçi olan Kadir bir mafya hesaplaşmasının ortasında kalır. Yoksulluk çaresizlik neticesinde küçük yaşlarda suça bulaşmak zorunda kalan bir insanın ..

Kamil Abi 1963 Türk Filmi İzle 1:31:51

Kamil Abi 1963 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir kenar mahallede yaşayan küçük insanların öyküsü. Yapımı : 1963 Tür : Dram Yönetmen : Yavuz Yalınkılıç Senaryo : Yavuz Yalınkılıç Oyuncular : Turgut Özatay , Mualla Sürer , Çolpan İlhan , Ersun Kazançel , ..

Yere Düşen Bozuk Parayı Çaktırmadan Almak 01:02

Yere Düşen Bozuk Parayı Çaktırmadan Almak

How To Keep Your Dignity And Finances adlı mikro kısa film Dee Choi isimli yönetmen tarafından çekilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:25

Mission Impossible 6 Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam halkasıdır. Filmin başrolünü Tom Cruise üstlenirken kadroda Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunle..

Deadpool 2 Teaser (2018) 02:02

Deadpool 2 Teaser (2018)

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Deadpool 2 - Cable İle Tanışın Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:10

Deadpool 2 - Cable İle Tanışın Türkçe Altyazılı Fragmanı

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:47

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı

Küçük Kahramanlar Türkçe Dublajlı Fragmanı Yayınlandı. Vizyon tarihi: 9 Mart 2018 (1s 25dk) Yönetmen: Peter Lepeniotis Oyuncular: Becky G, Josh Peck, Tara Strong Tür: Animasyon Ülke: ABD..

Postacı Filminde Güldüren Hata 00:46

Postacı Filminde Güldüren Hata

Yönetmen ve yapımcılığını Memduh Ün'ün yaptığı 1984 yapımı Postacı filminde, postacı Adem rolündeki usta oyuncu Kemal Sunal bakkala girdiğinde kapalı olan bisküvi kutuları kamera açısı değişikliği sonrası birden açık o..

  • JET TV tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce