#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:57

Korku Kapanı 2 - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Emekli deniz komutanı Albay Dale Murphy (Henry Rollins) tarafından yapılan reality şovun katılımcıları Batı Wirginia’nın uzak bir köşesinde yaşam savaşı vermektedir. Ama yaratılıştan yamyam olan ailenin onları a..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Düğüm Salonu Teaser 01:25

Düğüm Salonu Teaser

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:23:50

Chucky 2 - Çocuk Oyunu 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chucky geri döndü! Kötülüğü dillere destan katil bebek şeytani gülümsemesiyle yeniden aramızda! Kötü kalpli bebek bu sefer genç Andy Barclay’nin (Alex Vincent) ruhunu ele geçirmeye çalışır. Yıl : 1990 Tür : Kor..

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:29:34

Chucky 3 - Çocuk Oyunu 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Tüm zamanların insana en iyi Chucky filmi! Tüm zamanların insana en dehşet veren katili bir insan bedenine sahip olmak için geri dönüyor... gözünü eskisinden daha fazla kan bürümüş olarak. Katil bebeğin yok edil..

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

Gringo Fragmanı 01:45

Gringo Fragmanı

Yumuşak huylu iş adamı Harold Soyinka için işler pek iyi gitmemektedir. Kimi olaylar sonucunda Harold kendini, sırttan bıçaklayan meslektaşlarının, yerel uyuşturucu baronlarının ve yozlaşmış paralı askerlerin insafına ka..

Eğreti Gelin Ladik Fragman 02:28

Eğreti Gelin Ladik Fragman

Dram türündeki “Eğreti Gelin Ladik” filminin yönetmen koltuğunda Zaim Güvenç ve Deniz Güvenç oturuyor. Yeşim Salkım’ın başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Sevinç Meşe, Deniz Güvenç, Zaim Güvenç, Özgür ..

Hadi Ya Teaser 01:11

Hadi Ya Teaser

Yönetmen koltuğunda Vecihi Ener'in oturduğu komedi türündeki Hadi Ya filminin oyuncu kadrosunda Senem Kuyucuoğlu, Mehtap Yılmaz ve Cesur Doğan yer alıyor...

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Düğüm Salonu Fragman 02:04

Düğüm Salonu Fragman

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı 00:45

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı

Yaz aylarında dizisi ile FOX'ta yer almaya başlayacak fenomen hikayenin ikinci filmi “4N1K 2”nin senaryosunu Deniz Coşkun kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgö..

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle 1:42:44

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle

Konusu : İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin d..

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:44

Hush Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dilsiz ve sağır bir kadın olan Maddie gözlerden uzak, orman içerisindeki ıssız bir evde tek başına yaşamaktadır ama o akşam yalnız değildir çünkü psikopat bir katil sinsice onu izlemektedir. Yıl : 2016 Tür : K..

Zamanın Sınırında Fragman 01:04

Zamanın Sınırında Fragman

Michael Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Fakat keşfettiği bir kapı onun mükemmel yaşantısının dramatik bir şekilde değişmesine neden olur. Michael bulduğu kapı sayesinde zamanda yolculuk yapabilmektedir. Kapıdan geç..

Bordo Bereliler Afrin Fragman 02:04

Bordo Bereliler Afrin Fragman

Yapımcılığını Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur oturuyor. Afrin'de başlayıp İnegöl'de son bulan bir operasyonun konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda Cenk Ertan, Halil..

Kanun Benim 1966 Türk Filmi İzle 1:37:40

Kanun Benim 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Hafızasını yitiren bir gençle, onu bulup iyileştirmeye çalışan bir genç kadının kirli işler çeviren bir şebeke arasında geçen maceraların öyküsü. Yapımı : 1966 Tür : Dram & Romantik Senaryo : Safa Önal Yönetme..

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman 02:18

Sıfırın Altında Dağdaki Mucize Orijinal Fragman

Eski profesyonel hokey oyuncusu Eric LeMarque, snowboard yaparken çıkan bir kar fırtınası sonucu bir dağın tepesinde kaybolur. 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan koşullarda hayatta kalmak için mücadele eder. B..

Son Oyun Fragman 01:38

Son Oyun Fragman

İlhan Akgül ve Sinan Tabanlı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Son Oyun un oyuncu kadrosunda Recep Yağızoğlu, Ali Sürmeli, İlhan Akgül, Deniz Oral yer alıyor...

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:36

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un merakla beklenen, devamı niteliğindeki ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturuyor...

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj Fragman 01:52

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj Fragman

Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal seslendirme kadrosunda Eddie Redmayne, Tom ..

Eyvah Karım Teaser 00:31

Eyvah Karım Teaser

Raşit Çelikezer'in yönetmen koltuğunda oturduğu Eyvah Karım filminde, zengin ve sosyetik bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Karısının tatile gitmesini fırsat bilen adam hemen çapkınlık planları yapar. Fakat başına gelenl..

Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle 59:03

Kara Şahin 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Babasının katili ağanın kirli işlerini ortaya çıkarmak için kılık değiştiren kolej talebesi bir gencin öyküsü. YIl : 1964 Tür : Macera Senaryo : Azize Ar , Mustafa Alev Yönetmen : Nuri Akıncı Oyuncular : Yılma..

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Karaoğlan Bizanslı Zorba 1967 Türk Filmi İzle 1:07:46

Karaoğlan Bizanslı Zorba 1967 Türk Filmi İzle

Yaşlı papaz mihlailin herkesten sakladıgı çok güzel bir kızı vardır eleni.takii bu hersten sakladıgı güzel kızını vesilias ögrenene kadar.vesillas görür görmez aşık oladugu bu kızı sözlüsü olmaasına ragmen elinden gelni ..

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle 1:42:37

Kırık Plak 1959 Türk Filmi İzle

Zekiyi şöhret yapan patroniçe nermin kıskançlıgından onun ses tellerine zarar verir.ama kocası tarafından öldürülünce suç zekiye kalır.zeki olaydan kaçarken kaza ile öldügü sanılır oysaki o anadolunun ücra bir köşesinde ..