#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:02:55

Evdeki Düşman Orphan Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bebekleri ana karnındayken yaşamını yitiren Kate ve John büyük bir travma yaşamışlardır. Hayatları perişan olan çift bir çıkış yolu bulmak zorundadırlar. Bu elim olay, hem evliliklerini hem de Kate'in kırılgan r..

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle 2:21:25

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm özeti: Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karş..

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle 1:20:00

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının..

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle 1:36:13

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Üç genç arkadaş cin temalı bir korku filimi çekmeye karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak isteyen bu üç genç, o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil'in kapısını çalar ve o andan itibaren aradıkları ko..

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle 1:24:07

Kanun Gücü 1979 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Film, polis memuru Ahmet’in Sungur ile mücadelesini anlatır. Sungur, İstanbul’daki uyuşturucu, kaçakçılık ve kumar piyasasını ele geçirmiştir. Ticareti istediği gibi yönlendirmektedir. Şehirde artan cinaye..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Servet 1. Tanıtım Fragmanı 00:47

Servet 1. Tanıtım Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle 1:10:55

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Keloğlan’ın padişahın kızına kavuşma serüvenini anlatır. Keloğlan, annesinin öğüdü üzerine değirmene gittiğinde, değirmenci Keloğlan’ın buğdaylarını döker. Bunun üzerine Keloğlan, Pamuk Prenses Fadik’in ve..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle 1:02:24

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gül, Ekrem ve Murat’ın arasındaki aşk üçgenini konu alır. Ekrem ve Murat, varlıklı bir ailenin oğullarıdır. Ailesi bacakları sakat olan Ekrem’e evleneceği bir kız bulmak için gazeteye ilân verir. Yaptığı ..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle 1:30:00

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kız olduğunu babasından saklayan Nermin’in komik hikâyesini anlatır. Feridun Bey, Samsun’un köklü bir ailesinden gelmektedir. Erkek çocuğunun da aile geleneğini devam ettirmesi ister. Ancak Feridun Bey’in ..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle 38:45

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya içinde yaşanan bir cinayetin yol açtığı olayları konu alır. Mafya patronlarından Kara Kenan, kimliği belirsiz kişilerce öldürülür. Kenan, bütün mirasını Marmara Hasan’a bırakır. Ancak bir şartı vard..

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

Servet 1. Bölüm Fragmanı 00:47

Servet 1. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Rampage Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Rampage Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı Teaser

İnsanları kendinden uzak tutan bir Primatolog olan Davis Okoye, doğumundan beri bakımıyla ilgilendiği oldukça zeki bir goril ile arasında inanılmaz bir bağ kurar. Oldukça nazik olan maymun, uygulanan yanlış bir deney son..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Servet 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Servet 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..