#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Arapsaçı Fragman 01:00

Arapsaçı Fragman

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Cüzdanınızda Saklanan Hastalık Ne 03:43

Cüzdanınızda Saklanan Hastalık Ne

Halk Sağlığı Uzmanı Oğuz Özyaral: Para çektikten sonra elinizi temizleyin...

  • NABIZ tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bowlingde Şansı Fazlasıyla Yaver Giden Kız 00:36

Bowlingde Şansı Fazlasıyla Yaver Giden Kız

Alana bomba atar gibi topu atıp kaçtıktan sonra '' aaa olmadı'' diye içlerimizden geçiriyoruz fakat ufaklığın şansı baya yüksek. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu 01:44

Poşetten Messi Forması Giyen Minik Murtaza, Kahramanı İle Buluştu

Poşetten yapılmış Messi formasıyla fotoğrafları sosyal medyada yayılan Murtaza, dün akşam oynanan El Ehli - Barcelona maçının başlama vuruşunu yaptı. Afganistan'ın Gazni vilayeti Caguri ilçesinde yaşayan Murtaza, fotoğr..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Polisten Kaçan Adamı Yakalayan Motorcu 02:36

Polisten Kaçan Adamı Yakalayan Motorcu

Uzun bir kovalamacadan sonra polisten kaçan kişi binaların arasına saklanıyor.Tam kaçıp kurtulacakken onu gören motorcu yakalayıp polisimize teslim ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tayvan'da Tuvalet Kağıdı Krizi 00:37

Tayvan'da Tuvalet Kağıdı Krizi

Tayvan'da tuvalet kağıdına yüzde 30 zam yapılacağı haberlerinden sonra tüketiciler mağazalara akın etti. …..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Otomobile Kung Fu Saldırısı 00:30

Seyir Halindeki Otomobile Kung Fu Saldırısı

Çin'de saldırgan, seyir halindeki otomobile Kung Fu yaparak uçan tekme atıp aracın camını kırdı. Havalanarak camı kırdıktan sonra yere düşen Kung Fu'cu adam hırsını alamayınca kalktı ve bir tekme daha savurdu. Bu sırada ..

  • JET TV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı 02:06

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Adıyaman'da Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak 02:03

Adıyaman'da Sokak Ortasında Öldüresiye Dayak

Adıyaman’da alacak verecek meselesi yüzünden tartıştıkları kişiyi kovalayıp yakalayan grup tekme tokat dövdükleri kişiyi, baygınlık geçirip yere düştükten sonra darbetmeyi sürdürdü. Saldırganlardan biri yerde yatan kişin..

  • JET TV tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı 03:07

Konya’da Deaş Operasyonu: 33 Gözaltı

Konya polisi tarafından DEAŞ terör örgütüne yönelik 43 ayrı adreste düzenlenen operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkarılan 51 kişiden 33'ü gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücade..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Boşluğa Düşen Emekliler (Aykut Elmas) 00:59

Boşluğa Düşen Emekliler (Aykut Elmas)

Emekli olduktan sonra kendilerine göre iş bulamayan ama evde de sıkılan astronottan bile daha fazla boşluğa düşen emeklilerimiz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızını Motorun Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Baba 01:51

Kızını Motorun Arkasına Bağlayarak Sürükleyen Baba

Sen nasıl bir babasın! Çin'de yaşanan olayda 10 yaşındaki kızını önce döven baba sonrasında motorun arkasına bağlayarak işkence etti. Çocuk istismarı suçuyla gözaltına alınan baba daha sonra tutuklandı. Cani baba verdiği..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 19. Bölüm 1. Fragmanı 00:39

Kadın 19. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Pepee Yaşasin Yemek Yemek 11:23

Pepee Yaşasin Yemek Yemek

Bu bölümde nene Pepee ve Şila'yı yemek yemeleri için çağırır. Kuru fasulye pişirmiştir. Çocuklar yemek istemez. Nenede onların yemeğini Köpüş'e vereceğini söyler. Şila sonra vazgeçip yemeye karar verir. Pepee yememekte ı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.726 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Survivor 2018 - 15.Bölüm -Hakan Hatipoğlu Turabi'ye Meydan Okudu Ona Gereken Karşılığı Vereceğim 01:11

Survivor 2018 - 15.Bölüm -Hakan Hatipoğlu Turabi'ye Meydan Okudu Ona G

Ada oyunu sonrası kendilerine yönelik All Star takımının söylediklerine dikkat çeken Hakan Hatipoğlu, iyileştikten sonra Turabi'ye karşılık vereceğini söyledi..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:07

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.184 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çatıdan Düşen Çığ Kamerada 00:39

Çatıdan Düşen Çığ Kamerada

Rusya'da bir çığ gibi çatıdan düşen kar saniye saniye böyle görüntülendi. Kazadan sonra kadının ve çocuğun hastaneye kaldırıldığı her ikisinin de sağlıklı olduğu bildirildi...

Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video 01:58

Minik Mehmet'ten Mehmetçik'i Duygulandıran Video

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek amacıyla öğrencilerin okullarda hazırladığı video, mektup ve resimler, Mehmetçiğe moral veriyor. Kahramanmaraş Hasan Balcı İlkokulu 3/E sınıfı öğrencisi Mehmet Tuğkan Şahi..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..