#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada 00:35

Kerkük'te Bomba Yüklü Motosikletle Saldırı Kamerada

Bugün öğleden sonra saat 2'de,Kerkük'ün merkezinde bulunan Türkmen Cephesi Genel Merkezin'e bomba yüklü bir motosikletle saldırı yapıldı. Saldırı yapılan merkezin Kerkük Şehir Meclisi üyesi Kasım Hamza'nın evinin yakının..

Kaleye Büyük Bir Zevkle Gol Atan Futbolcu 00:17

Kaleye Büyük Bir Zevkle Gol Atan Futbolcu

Emekliliğe ayrılması gereken kaleciden topu kurtardıktan sonra ''golümü artist gibi atayim'' deyip şekil yapan futbolcuyu izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Atom Meze  Tarifi 03:02

Atom Meze Tarifi

3-4 adet kurutulmuş kırmızı biber 3 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı süzme yoğurt Kuru kırmızı biberleri 1 dakika kaynar suda bekletip yumuşatın. Ardından 3 çorba kaşığı tereyağını eritip biberleri içine ekleyin...

Dinlediğin Şarkıya Dikkat Et (Sina Özer) 00:35

Dinlediğin Şarkıya Dikkat Et (Sina Özer)

Dinlediğiniz şarkının sözlerine dikkat edin. Kim bilir belki dua yerine geçer sonra arkanızdan daha gençti ya derler. Keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokunduğu Hayvanı Saniyeler İçinde Uyutan Ufak Kız 05:10

Dokunduğu Hayvanı Saniyeler İçinde Uyutan Ufak Kız

Küçük kız saniyeler içinde bir kuş, timsah, köpek ve kertenkeleyi uyuttu. İzleyenlerin şaşkın bakışları altında bir şov programında bunu başaran küçük kız daha sonra bir sözüyle tüm hayvanları aynı anda uykusundan uyandı..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Şahin - Özledim 04:59

Selami Şahin - Özledim

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özle..

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever) 04:39

Müslüm Gürses - Affet (Aşk Tesadüfleri Sever)

Eğer seni kırdıysam Darıl bana Ama bir gün beni ararsan Bak ruhuna Birden gecem tutarsa Güneşi çevir bana Sevgilim bağışla Biraz zor olsa da Affet beni akşamüstü Gölgem uzarken Öğleden sonra affet Ne zaman is..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

Kadın 21. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Kadın 21. Bölüm 1. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

Çiftlikbank Mehmet Aydın - Çok Geç Artık 02:49

Çiftlikbank Mehmet Aydın - Çok Geç Artık

Adam iş kurmuş kimseye de zorla birşey aldırmamış kendisinin olamayan bir şeyi de satmamış oyun içi satış yapmış tüm güncel oyunlar zaten bu şekilde satış yapıyor. Sonra tosun bakmış işler yürümüyor elimdeki paradan da ..

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl Ve Hakan Tartışmasına Cumali Yorumu 24. Bölüm Survivor 2018 01:49

Anıl Ve Hakan Tartışmasına Cumali Yorumu 24. Bölüm Survivor 2018

Anıl ve Hakan'ın ada oyunundaki tartışmasını Cumali adaya döndükten sonra Hakan'a değerlendirdi..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçek Kesit Manyak Fragmanı 02:18

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı

Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fi..

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Arapsaçı Orijinal Fragmanı 02:52

Arapsaçı Orijinal Fragmanı

Ünlü olduğu zamanlardan kalan bir ceketin içerisine loto kuponu koyan eski bir aktör bir süre sonra bunu unutmuştur. Büyük ikramiye de unutulan bilete çıkınca işler bir hayli karışır. Yaşanan rastlantısal olaylar sonucu ..

Çiftlikbank Mehmet Aydın - Sonum Yok ( Subliminal Mesaj İçerir ) 02:15

Çiftlikbank Mehmet Aydın - Sonum Yok ( Subliminal Mesaj İçerir )

Asıl işi yazılımcılık olan Mehmet Aydın, arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyle ortaya çıktı. Çiftlik Bank'ı ilk etapta oyun olarak geliştiren Mehmet Aydın, biriken paralarla 4-5 ay sonra 250 büyükbaş hayvan kapasitel..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Kadın 21. Bölüm 2. Fragmanı

Kocası Sarp’ın ölümünden sonra Bahar’ı hayata bağlayan iki şey vardır: Çocukları Nisan(7) ve Doruk (4). Onlarla elele verip hayatı bir oyuna, fakirliği eğlenceye, yokluğu neşeye çevirmeyi başarır. İnsanın yüzü güldüğünde..

'Muhammed'in Ordusu Geri Döndü' 01:04

'Muhammed'in Ordusu Geri Döndü'

ASSAM Güvenlik Uzmanı Ersan Ergür TVNET Özel Yayını'nda gündeme ait önemli açıklamalarda bulundu. Ergür, Bu ordu, Mescid-i Aksa'da, Mekke'de, Medine'de peygamberlik sancaktarlığını yaptı. Mehmetçik bu bölgelerden çekild..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Opera Dinlerken Gözyaşlarına Hakim Olamayan Ufaklık 01:34

Opera Dinlerken Gözyaşlarına Hakim Olamayan Ufaklık

Opera dinlerken insanların gözlerinin dolmasına veya ağlamasına şahit olabilirsiniz. Buradaki ufaklık da opera çalmaya başladıktan sonra duygularına hakim olamıyor ve ağlamaya başlıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var! 01:35

ABD'de havalimanında silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var!

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda silahlı bir kişinin kalabalığa ateş açtığı ve 5 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırının Term..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:51

Ruhlar Evi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Laura annesini kaybeden genç bir kadındır. Uyku apnesi ve gece teröründen muzdarip olan Laura, korkunç kabuslar görmeye başlar. Laura, bir süre sonra bu gördüğü kabusların annesinin ruhu olduğuna inanır. Hayatı kabusa dö..

Başbakan Yıldırım: Ülkemize Yönelen Her Terör Tehdidini Kararlılıkla Bertaraf Edeceğiz 00:43

Başbakan Yıldırım: Ülkemize Yönelen Her Terör Tehdidini Kararlılıkla B

Başbakan Yıldırım, Bugün olduğu gibi bundan sonra da ülkemize yönelen her terör tehdidini aynı kararlılıkla bertaraf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. dedi...