#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm 15:17

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm

Bizans İmparatoruluğu döneminde Bizans İmparatoru Jüstinyen tarafından yaptırılan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra camiye dönüştürdüğü Ayasofya tarihi yarım adanın en önemli eserlerinden biridir. Aynı..

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu 15:44

Aleynadan Kemal Doğuluya SÜRPRİZ Hediye - Göz Yaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Aleyna Eroğlu geçen gün Kemal Doğulu'yu sinirlendirmiş ve Kemal Doğulu, Aleyna'ya küsmüştü. Aleyna bugün Kemal Doğulu'nun gönlünü almak için..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa! 15:21

Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde bu sefer yarışmacılar jürinin değil jüri yarışmacıların dikkatini dağıttı ve Öykü Serter olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Bahar Candan is..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Un Kurabiyesi Tarifi  Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır 02:37

Un Kurabiyesi Tarifi Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Un kurabiyesi tarifimizi izleyerek kolay un kurabiyesi yapımını öğrenebilirsiniz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kurabiyeyi hiç zorlanmadan yapabileceğinizi düşünüyoruz. Tek yapmanız gereken un kurabiyesi nasıl yapıl..

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları 08:35

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları

İşte 25 destansı kaşık ve çatal tüyoları! Dikişini yapıp sonra da duvara resim asmaktan tutun makyaj yapmaya kadar her türlü ipuçları. Kaşıklarla güzel aynalar veya lamba dekorasyonları da yapabilirsiniz! Yaratıcılığ..

Başkentte Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi 01:11

Başkentte Kuvvetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara'da öğleden sonra başlayan kuvvetli yağış, Mamak ve Çankaya ilçelerinde su baskınlarına neden oldu...

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şeytan Dağında Bir Gece 56:08

Şeytan Dağında Bir Gece

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • ZULMA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Survivor 2018 105. Bölüm Özeti 11:22

Survivor 2018 105. Bölüm Özeti

Survivor 2018'de yarışmacılar baraka oyununda karşı karşıya geldiler. Daha sonra yarışmacılar ödül oyununda karşılaştılar...

  • BETA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama 06:56

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarının belli olmasından sonra açıklamalarda bulundu. Bahçeli 'Milli ve yerli duruşun Türkiye'de tesis edilmesi için çalışacağız' dedi...

Çağla  Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik 06:39

Çağla Topuklu Ayakkabı İle Nasıl Yürünür Moda Güzellik

Mezuniyet, nişan, düğün derken davet dönemine girdik. Tabi ki topuklu ayakkabımızı giyiyoruz. Ama nasıl yürüyoruz? :) Az çok bildiğim bu konuda üstüme düşeni anlatmak isterim. Öncelikle doğru topuğu seçiyoruz, sonra on..

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki 10:53

Cansu Yegin Alttan Aydınlatmalı Makyaj İnanılmaz Etki

Heeeyyyy Geçenlerde instagram’da geziniyorum.Keşfette makyaj videolarından bi’tanesinde bu tekniği gördüm.Videoda uygulamadan sonra cilt o kadar parlak,o kadar güzel duruyordu ki hemen denemek istedim! Her zaman denk gel..

Bayhan Kimdir? 01:56

Bayhan Kimdir?

BAYHAN GÜRKAN 15 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Bayhan aslen Adanalıdır. 4 yaşında annesini kaybeden Bayhan 13 yaşında da ablasını kaybetmiştir. 17 yaşında Adana'da markette hırsızlık yaptığı için gözlaltına alınmış..

Bedük Kimdir? 01:46

Bedük Kimdir?

Bedük, ilk albümü olan Nefes Almak Zor u 2004 yılında Serhat ismiyle yayınladı. İkinci albümünü ise ilk albümden 3 sene sonra Even Better ı 2007 yılında Audiology Records'dan yayınlayarak dinleyicilerin beğenisine sund..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

Ülkücüler Yaşar Okuyan İçin Meydana İndi 01:20

Ülkücüler Yaşar Okuyan İçin Meydana İndi

Eski bakanlardan Yaşar Okuyan'ın seçim öncesi sarf ettiği sözlerin gereğini yerine getirmesini isteyen bir grup ülkücü, Anadolu Meydanı'nda toplandı. Anadolu Meydanı'na eşek maketiyle gelen grup, Okuyan'ın seçim öncesi k..

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti 05:18

Beste Yapan Gençler Erdoğan'ı Davet Etti

Bursa’da bir grup gencin seçimden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için yaptığı patates ve soğan bestesi sosyal medyada büyük ilgi gördü. İhlas Haber Ajansı’na konuşan gençler, bestenin İzmir’de Erdoğan’..

Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım 05:07

Çağla Ödem Nasıl Atılır Güzellik Bakım

Kadın olmak çok güzel de bizim de derdimiz hiç bitmiyor di mi? :) Saç baş makyaj derken geldik ödem atmaya. Ödem biliyorsunuz hepimizin sorunu. Adet öncesi, sonrası, yemeklerden sonra, yemeklerden önce ne yazık ki hep bi..

Sebile Ölmez Korelilerin Gergin Parlak Nemli Cilt Sırrı  7 Tonik Tekniği 08:11

Sebile Ölmez Korelilerin Gergin Parlak Nemli Cilt Sırrı 7 Tonik Tekni

4-2-4 tekniğinden sonra Kore'lilerin ciltlerini neme doyuran ve anında hacim veren 7 Skin Method yani 7 Tonik tekniğini sizler için araştırdım. Deneyenlerin yorumlarını yine aşağıya bekliyorum...

Çim Biçme Makinesi İle Üşengeçliğin Getirdiği İlginç Yöntem 00:44

Çim Biçme Makinesi İle Üşengeçliğin Getirdiği İlginç Yöntem

ABD New York'ta kameraya yansıyan görüntülerde üşengeçliğinden olsa gerek bayır aşağı olan kısım için çim biçme makinesine ip bağlayıp aşağı indikten sonra makineyi yukarı çekerek devam eden adamın değişik yöntemi...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

Cansever Kimdir? 01:19

Cansever Kimdir?

Cansever, Temmuz 1967 yılında Makedonya’da Veles şehrinde 7 çocuklu ailede en küçük çocuk olarak doğmuştur. Gerçek adı Dzansever Dalipova’dır. Babası Makedonya’da tarlada çalışan bir ırgattı. Cansever, daha 12 yaşında kü..

Nergis Kumbasar'dan Bahara OLAY Yorum! Seni Gördükçe... 12:45

Nergis Kumbasar'dan Bahara OLAY Yorum! Seni Gördükçe...

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Bahar Candan'ın cuma şıklıklarına uygun abiye kombinler yapmadığını ve kendilerine haksızlık yaptığını söyleyince ikili arasında ..

  • ANKA tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

Dj Kedi Kahkaha DjBurakUlus Komik Remix 2018 01:11

Dj Kedi Kahkaha DjBurakUlus Komik Remix 2018

İzledikten sonra neden bunu izledim diye bir kaç saniye düşünüyoruz ...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kediye Sörf Yaptıran Adam 00:37

Kediye Sörf Yaptıran Adam

Tasma takılı kediye sörf yaptırdıktan sonra suyun kıyısına çeken adam çak yaparak son buluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 6 yıl önce