#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı 04:30

Kilis’te Salça ile Toz Biber Zamanı

Kilis’te, vatandaşlar biber salçası ile toz biberlerini kendileri üretiyor. Türkiye’de biber üretimi açısından 2’inci sırada bulunan Kilis’te, vatandaşlar tarladan veya sebze halinden aldıkları acı ve tatlı biberleri, sa..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi 10:56

Baklava Tarifi El Açması Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Bu videomuzda sizlere kolay baklava tarifi hazırladık. Enfes bir tada sahip olan bu el açması baklava nasıl yapılır gelin hep birlikte görelim. Şerbetli tatlı tarifleri arasında önemli bir yere sahip olan cevizli ev bakl..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini 04:47

Rubato - Unuturum Diye Yorma Kendini

Unuturum diye yorma kendini Her sevenle beni bir tutamazsın Bu kadar yürekten sevmişken seni Öyle kolay değil unutamazsın unutamazsın Yıllar sonra bir gün beni ararsan Kulakların değil kalbin çınlasın Yıllar sonra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle 1:35:31

Sana Dönmeyeceğim (1969) Türkan Şoray & Murat Soydan Türk Filmi İzle

Sana Dönmeyeceğim; 1969 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Murat Soydan'ın paylaştığı Türk Filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Filmde, yıllar önce ayrılan bir çiftin yollarının tekrardan kesişmesi konu edil..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.573 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Musallat 2007 Türk Filmi İzle 1:20:00

Musallat 2007 Türk Filmi İzle

Konusu : Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde b..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle 1:06:23

Gülüm Dalım Çiçeğim 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar önce âşık olduğu adamla yolu tekrar kesişen Şaziye’nin hayatını konu edinir. Şaziye, zamanında üniversiteden ayrılmış, gazinolarda şarkıcılık yapan yoksul biridir. Bir yandan hasta kardeşine bakmakta öte..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

İade Alınmayan Ayakkabıyı Mağaza Önünde Yakmak 00:50

İade Alınmayan Ayakkabıyı Mağaza Önünde Yakmak

1 gün giyilen ayakkabı koku yapıyor diye servise gönderimiş. Karar kullanıcı hatası. İade alınmayınca müşteri ayakkabıyı faturasıyla birlikte mağaza önünde yakmış ve bunu yüklemiş. Sonrasında 1 hafta sonra aranıp 120 TL ..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon 11. Bölüm 2:16:55

Şampiyon 11. Bölüm

Şampiyon 11. Bölüm Özet:nnFırat ve Derviş , Fırat’ı isteyenlerin kurşun yağmurunun arasında kalmışlardır. Bu durumdan kurtulmanın yolu yok gibi görünmektedir. Ateş hattında kalan ikili Fırat sayesinde kurtulur.nnOlanları..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece 48:44

Paranormal Olaylar Kanlı Köşkte Bir Gece

Köşke ilk taşınan ailenin 11 yaşında ufak bir kız çocuğu varmış.Aile bireylerinden anne büyü işleri, fal işleri ile uğraşırmış.Bir zaman sonra küçük kız evde farklı olaylar yaşamaya başlamış.Kendi odasında uyuyor, köşkün..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce