#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Tutsak  - Elifin Amcasına Kenandan Gözdağı! 03:59

Tutsak - Elifin Amcasına Kenandan Gözdağı!

Sadullah'ın cenaze töreninde Elif'in yıllar sonra karşısına çıkan amcası, onun tekrar kabusu olmaya çalışıyor ancak Bahadır ve Kenan engeline takılıyor! Sadullah'ın cenazesinde beklenmedik bir durum yaşanıyor. Elif'in ta..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Kendi Gölgesinden Korkunca Hüngür Hüngür Ağlayan Ufaklık 00:20

Kendi Gölgesinden Korkunca Hüngür Hüngür Ağlayan Ufaklık

Bir anda fark ettiği gölgesinden korkan ufaklığın korkudan ağladığı o anları.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası 00:51

Tip III Ön Ön Dil Bağı - Ameliyat Öncesi ve Sonrası

​Tip III dil bağı, Tip II' ye göre daha geride olan ve dilin ucunda çatallanmaya neden olmayan dil bağı türüdür. Genellikle ileri yaşlarda fark edilir. Hızlı konuşma esnasında netlik bozulması, dili dışarıya çıkarırken z..

  • SAGLIK tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıllarca Kadın Kılığında Hemşirelik Yapan Adam 03:41

Yıllarca Kadın Kılığında Hemşirelik Yapan Adam

Yıllarca kimseye fark ettirmeden kadın kılığında takılan adam bir de bu kimliği ile hemşirelik yapmış... Tabi olayı yine kim aydınlığa kavuşturuyor? Müge Anlı!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.465 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terk Edilmiş Eve Geldik 11:04

Terk Edilmiş Eve Geldik

Girdiğimiz cinli evde başımıza gelen açıklayamadığımız olaylarla karşınızdayız.Bizim fark etmediğimiz şeyleri fark ederseniz yoruma atarsanız seviniriz!..

  • ZULMA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gururbey - Farketmez (Türkiyem) 03:08

Gururbey - Farketmez (Türkiyem)

Deli Gönlüm Kabardı Mı Coştu Mu Çanakkale Hiç Aklına Düştü Mü Dert Ettiğin Üç Beş Puşt Mu Tasa Etme Güzel Yurdum Türkiyem Yedi Düvel Sekiz Olsa Fark Etmez Atasından Duymadı Mı Fark Etmez Sönmedikçe Bir Ocak Terk Etmez Ta..

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı 00:33

Görev Üzerindeki İtfaiye Aracını Çalmaya Kalkıştı

Görev yapan itfaiye aracını çalmaya kalkan kişi izleyenleri şoke etti. İlginç görüntülerin adresi ABD'nin New York eyaleti. Manhattan bölgesinde, görev sırasında çalışır halindeki araca bir kişinin bindiğini fark eden it..

Subliminal Nedir 03:07

Subliminal Nedir

Subliminal sizce öyle olamayacağını fark edemeyin diye subliminaldir. Saniyenin 1000'de 1'i kadar ekranda kalan subliminal mesajı hiçbir şekilde fark edemeyiz. Zira zihnimiz onu bilinçaltına işlemiştir çoktan, geçmiş ols..

Kanalizasyona Düşen Yavru Ördekleri Polis Kurtardı 03:17

Kanalizasyona Düşen Yavru Ördekleri Polis Kurtardı

ABD'nin Chicago kentinde yaşanan olayda iki polis memuru kanalizasyon kapağının etrafından bekleyen anne ördeği fark ediyor. Durumu fark eden memurlar, uzun uğraşlar sonucu kanaliasyon kapağının içine düşen yavru ördekle..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamyona Kafa Atan Motosikletli 00:15

Kamyona Kafa Atan Motosikletli

Endonezya'da yoğun motosiklet trafiğinde ana yola çıkan dikkatsiz motosikletli üzerine gelen kamyonu fark etmemiş. Ancak kamyoncu motosikletliyi fark etmiş ve frene dokunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ege İle Gaga - 6. Bölüm - Kumdan Kale 07:37

Ege İle Gaga - 6. Bölüm - Kumdan Kale

Ege ile Gaga kumdan kale yapmak için sahile iner. Kalenin yapımını tamamladıklarında süslemek için deniz kabukları toplamaya giderler. Döndüklerinde ise yaptıkları kumdan kalenin yıkılmış olduğunu fark ederler. Yaptıklar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın En Gamsız Adamı 00:12

Dünyanın En Gamsız Adamı

Yolun solundan yürüyen adam arkasından gelen kamyonu fark etmemiş. Adamı da son anda fark eden kamyon fena halde kaza yapmış ama adamın umurunda değil...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anneye Evde Sosyal Deney Yapmak 00:28

Anneye Evde Sosyal Deney Yapmak

Annesinin çamaşır yıkama hazırlığını fark eden eleman , cebine para koyduğu eşofmanı annesine vermiş. Parayı fark eden anne , paraları cebe indirirken eleman olayın sosyal deney olduğunu söylemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 4 yıl önce
15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Kuzucuk Balon 04:03

Kuzucuk Balon

Kuzucuğun evinde bir sürü uçan balon vardır, pencereden onları gören horoz, eve girer, kuzucuğun uyuduğunu fark edince bir tane balonu alıp çıkar. Son anda bunu fark eden kuzucuk sinirlenir ve onu kovalar. Horoz da gidip..

  • ÇocukTV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. 02:29

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suç

Hillary Clinton, Yenilgisinden Dolayı Federal Soruşturma Bürosu'nu Suçladı. CNN'in haberine göre Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimleri kaybetmesinin ardından, Demokrat Parti'nin seçim kampanyasına ..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar! 06:07

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar!

Alp'in eski sevgilisi Pelin, gizlice Duygu ve Serkan'ın fotoğrafını çekiyor; ikili çekilen fotoğrafın peşine düşüyor! Duygu ve Serkan, yeniden yüzleşmek için bir araya gelirler. Bu sırada Alp'in eski sevgilisi Pelin, Duy..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu 01:40

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER BU YIL DA SHOW TV'DE! Fark yaratan dizileri ve eğlenceli yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Show TV, yeni yayın dönemi tanıtım filmini yayınladı. Yılın en popüler parçalarından..

  • ANKA tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Oyun Gecesi Teaser 00:30

Oyun Gecesi Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Oyun Gecesi Türkçe Altyazılı Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Alita Savaş Meleği Fragman 02:36

Alita Savaş Meleği Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..