#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle 1:07:14

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın geçmişini bulma çabasını konu edinir. Hastanede gözlerini açan adam, geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bir süre sonra yel değirmenlerini ve bir şarkıyı hatırla..

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle 1:29:17

Sinekli Bakkal 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Müslüman Rabia ile eski bir peder olan Peregrini’nin aşkını konu edinir. Rabia, İmam İlhami’nin kızı Emine ile Kız Tevfik isimli bir hayalinin tek çocuğudur. Kız Tevfikin, sürgün edilmesi ve bir süre sonr..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

Furkan Karaca - Her Şey Biter De 04:18

Furkan Karaca - Her Şey Biter De

Furkan Karaca - Her Şey Biter De DinleHER ŞEY BİTER DE Yıldızlara uyanır acıya şarkı söylerim Korkarım anlatamam içimi sardı depremin Tüm kokular bulanık yüzüme kan oturmuş gölgelerde, aşkım.. Bugünden sonra, ağlamak y..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle 1:49:03

Kurtlar Arasında - Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi - Full Film İzle

Kurtlar Arasında | Türkçe Dublaj Yabancı Dram Filmi | Full Film İzle Filmin Konusu: Babası tarafından zengin toprak ağasına borcu karşılığında verdiği 7 yaşındaki Marcos'un hayatını anlatmakta. Marcos, babası tarafından..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Kopardığı Benzin Pompası ile Yoluna Devam Eden Sürücü 00:08

Kopardığı Benzin Pompası ile Yoluna Devam Eden Sürücü

Dalgın sürücü akaryakıt istasyonundan otomobiline benzin aldıktan sonra direksiyon başına geçerken, pompayı çıkarıp yerine takmayı unuttu. Pompanın önünden gaza basıp ayrılan sürücü hortumu kopardı. Yola çıkan dalgın sür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tom ve Jerry Merhaba Robot 02:58

Tom ve Jerry Merhaba Robot

Tom ve Jerry genç bir oğlanın evinde yaşıyorlar. Tom, genç oğlanın robot fare oyuncağını yok ettikten sonra, fareyi deliğinden dışarı çıkarıp midesine çekmeyi umarak, Jerry'yi yakalamak için robotlu bir kız fare yapar. A..

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Üzerinden Tren Geçen Kızın Hayatta Kalması 00:59

Üzerinden Tren Geçen Kızın Hayatta Kalması

Arkadaşı ile telefonla konuşurken raylarda trenin geldiğini son anda fark eden 19 yaşındaki kız ilk önce kaçmaya çalışıyor sonra trenin önünde sabit kalarak vagonların altında kalıyor. Sol gözünde hafif bir yaralanma ile..

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobiline Giren 2 Metrelik Yılanı Pişman Eden Vatandaş 02:58

Otomobiline Giren 2 Metrelik Yılanı Pişman Eden Vatandaş

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir işçi tarlada bıraktığı otomobiline yılan girdiğini fark etti. Yaklaşık 2 metre olan yılanı dakikalarca uğraştıktan sonra çıkarabilen vatandaş, eldivenle yakaladığı yılanı defalarca yere..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masa Tenisinde Kazanan Adamın İlginç Dansı 01:10

Masa Tenisinde Kazanan Adamın İlginç Dansı

Rakibine fark attıktan sonra maymunların çiftleşme dansını anımsatan bir dansla sevinç gösterisi tuhaf arkadaşı izliyoruz efenim.....

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakırlı Amcanın Türk Bayrağıyla Bayramlaşması 00:14

Diyarbakırlı Amcanın Türk Bayrağıyla Bayramlaşması

Sosyal medyada yayınlanan görüntüde Diyarbakır'da yaşayan bir amca, yoldan geçerken fark ettiği Türk bayrağını üç kere öpüp başına koyduktan sonra yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce