#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı 01:25

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı

Sinop'ta nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurları, denizde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop kent merkezindeki Kurt Kuyusu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize giden Ersin Muhammed Karaman, (35) ..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm 1:51:08

Kuzey Güney 6. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, önündeki engelleri kendi yöntemleriyle aşarken, hayatını da ortaya koyuyor.nnGüney, hayatlarını değiştiren o gece de, Kuzey'in kendini kaybetme sebebinin, Cemre olduğunu anlar. O andan itibaren, Cemre artık sadec..

  • Dizi TV tarafından
  • 440 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sinan Akçıl - Başka Şansın Yok - Yeni Klip 04:27

Sinan Akçıl - Başka Şansın Yok - Yeni Klip

Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Başka Şansın Yok isimli tekli çalışması, video klibiyle sizlerle.. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Ozan Akı Yönetmen: Hasan Kuyucu Yönetmen Yardımcısı: Lev Erçetingöz Klip..

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

Darbe(İki Arkadaş) Filminin Gösterilmeyen Sahnesi 4 03:46

Darbe(İki Arkadaş) Filminin Gösterilmeyen Sahnesi 4

Senarist,yönetmen Sinan Çetin yönetmen yardımcılığı yaptığı Darbe filminide kısa bir rolde oynamıştır Göremeyenler için seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komedi Dükkanı  -  Kız İsteme Sahnesi 10:23

Komedi Dükkanı - Kız İsteme Sahnesi

Konusu: Programdaki karakterler yönetmen, oyuncu, piyanist ve zaman zaman konuk oyunculardan oluşur. Televizyon için film veya hikâye çekimi yapılırken yönetmen ve oyuncular arasında yaşanan olaylar esprili bir dille aba..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bollywood Yıldızı Aamir Khan  Anıtkabir'i Ziyaret Etti 02:03

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan, Anıtkabir'i ziyaret etti...

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:22

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı

Küçük Ayak Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet: Bilinmeyen kriptozoolojik yaratık Yeti, insan olarak bilinen zor yaratıkların gerçekten varlığına inanmaktadır. Animasyon filminin yönetmen ve senaristliğini Kare..

Early Man Orijinal Fragmanı 02:26

Early Man Orijinal Fragmanı

3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun film Dinozorlar ve yünlü mamutların dünyada dolaştığında zamanın başlangıcında, şanslı bir mağara adamı kabilesini güçlü bir düşmana karşı birleştiriyor ve günü kurtarıyor. Orijinal ses..

Fulya Zenginer'i Kızdıran Soru 02:23

Fulya Zenginer'i Kızdıran Soru

Fulya Zenginer yeni sevgilisi Küntay Evren ile ilk kez elele görüntülendi. Oyuncu Fulya Zenginer 2015’te aşk yaşamaya başladığı Onur Koçal’dan geçen Nisan’da ayrılmıştı. Eylül’de de eski sevgilisi gibi yönetmen olan K..

  • BETA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi 00:33

Sümela’nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taksi Sahnesi

Taksi esnafını ve turistleri üzen kötü taksicilere bilin bakalim ne oldi? Efsane geri döndü! Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Teme..

Sümela'nın Şifresi 3 - Necati Hoca'nın Kadın Kaosu 00:50

Sümela'nın Şifresi 3 - Necati Hoca'nın Kadın Kaosu

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme de imza..

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel  Dolmuş Sahnesi 00:30

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Dolmuş Sahnesi

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” izleyici ile buşuyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme d..