#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Ateş Böceği Yakında Star'da! 2. Tanıtım 00:53

Ateş Böceği Yakında Star'da! 2. Tanıtım

Senaristliğini Ebru Hacıoğlu’nun yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor. Dizide, Aslı karakterine hayat veren Nilay Deniz babasının ölümünden sonra onun taksisini devra..

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle 1:25:12

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Çok ünlü bir şarkıcı kızı (Harika Avcı), dört genç kaçırıp bir dağ evinde tecavüz ederler. Saldırgan gençlerinde biri (Hakan Ural), şarkıcıya aşık olur. Kadın bir süre sonra kendi yaşamına döner. Yapımı : ..

Aşk Mabudesi 1969 Türk Filmi İzle 1:33:47

Aşk Mabudesi 1969 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Önce saz salonlarında fıstık satıp, sonra da ünlü bir şarkıcı olan güzel bir kadınla, bir roman yazarının öyküsü. Oyuncular: Türkan Şoray , Cüneyt Arkın , Reha Yurdakul , Renan Fosforoğlu , Feri Cansel Tü..

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle 1:25:47

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Hapisten çıktıktan sonra, Çeşme'ye sürgüne gönderilen genç adam, orada bir kıza aşık olur. Bu arada genç adamı takip eden ve öldürmek isteyen bir de kabadayı vardır. genç adam iki olay arasında kalmıştır. ..

Dabbe 1 İzle 1:50:35

Dabbe 1 İzle

Konusu : Filmde üç harfli ve cinlerden uğraşan Tarık'ın hayatını anlatmaktadır. Tarık ölmeden önce böle işlerin içine girmesi arkadaşları arasından uzaklaştırmaya başlanır. Tarık ölmeden önce arkadaşlarına mail atar ara..

Fosforlu Cevriye 1959 Türk Filmi İzle 2:21:42

Fosforlu Cevriye 1959 Türk Filmi İzle

Konusu: Üvey anne ve sevgilisi tarafından işlenen bir cinayetin küçük kızkardeşin üzerine yıkılması, ablanın cinayeti üzerine alması sonra tutuklanarak cezaevine götürülürken kaçarak bu kaçış sırasında tanıdığı Çetin adl..

Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle 1:23:42

Güneş Yine Doğacak 1989 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının ölümünden sonra çaresiz kalan ve annesi tarafından para için küçük yaşta evlendirilen bir kız ve sonu hapishanede biten bir hikaye toplumsal bir film yine küçük yaşta evlendirmeler ve mutsuzluk ve ..

İbişo 1980 Türk Filmi İzle 1:11:02

İbişo 1980 Türk Filmi İzle

Konusu: İbişo (İlyas Salman), zengin ve büyük bir toprak ağasının yanında yanaşmadır. Bir gün zalim ağanın stok ettiği akaryakıtı tüm köy halkına bedava dağıtır. İbişo, bir süre sonra da yanaşmalıktan milletvekilliğine k..

Kadersiz Kullar 1987 Türk Filmi İzle 1:14:50

Kadersiz Kullar 1987 Türk Filmi İzle

Konusu: Köylü kızı Aysel, alkolik babasının baskısıyla başlık parası için yaşlı bir adamla evlendirilir. Genç kız mutlu olamadığı için evden kaçar. Bir süre sonra ise aklı başına gelen baba, kızını bu kötü adamdan kurtar..

Searching Orijinal Fragmanı 02:34

Searching Orijinal Fragmanı

David Kim’in 16 yaşındaki kızı kaybolunca, yerel soruşturma açılıp davaya dedektif atanmıştır. Dedektiflerin araştırmaya başlamasından 37 saat sonra David kimsenin bakmadığı bir yeri araştırmaya karar verir. Bütün sırlar..

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle 1:09:53

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle

Konusu : Kardeşinin intikamını alan bir kabadayı gencin öyküsü. Bir çete, kabadayı gencin kardeşini uyuşturucuya alıştırır. Bir süre sonra kardeşi ölür. Kabadayı genç çeteye karşı savaş açarak, kardeşinin intikamını alı..

Gökhan Özen - İki Kişi 03:45

Gökhan Özen - İki Kişi

Söz & Müzik: Gökhan Özen Düzenleme: Gökhan Özen Yönetmen: Gökhan Özen İKİ KİŞİ Sarılarak bitmedi senle en son kavgamız Anladım ki ayrı dünyalara mensup insanlarız Konuşulan cümleler baştan sona tutarsız Hadi sen de kalk..

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnanılmaz Sihirbazlar Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:17

İnanılmaz Sihirbazlar Türkçe Dublaj Film İzle

İNANILMAZ SİHİRBAZLAR The Incredible Burt WonderstoneFilmin Orjinal Adı:The Incredible Burt Wonderstone Filmin IMDB Puanı: 5.9/10 Filmin Sinemalar Puanı:8.7/10 Filmin Hdfilmsitesi.com.tr Puanı: 7.4/10 Filmin Yapım ve Ülk..

  • Film İzle tarafından
  • 6.499 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle 1:02:35

Kevin Costner - Son Üç Gün Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar Gizli servis ajanı Ethan Runner, şimdilerde eskiden olduğu kadar dinç ve sağlıklı değildir. Ciddi bir sağlık problemi yaşayan ve neredeyse ölümün eşiğinde olan; bu yüzden de uzaklaştığı kızıyla daha çok ..

  • Film İzle tarafından
  • 7.519 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşkiya Film İzle 2:02:40

Eşkiya Film İzle

35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hap..

  • Film İzle tarafından
  • 14.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor 01:01

İran'dan Abd'ye Demokrasinizin Arkasında Irkçılık Yatıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın yasakladığı 7 ülke arasında bulunan İran, Beyaz Saray’a en sert tepkiyi gösteren ülke oldu. Trump’ın imzası sonrası söz konusu ülke vatandaşları Amerika genelinde birçok hava alanında gözaltı..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi 07:07

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi

Caravan Of Courage (Cesaret Kervanı) olarak da bilinen The Ewok Adventure (Ewok Macerası) hikâyesini George Lucas’ın, yönetmenliğini John Korty’nin yaptığı 1984 yapımı bir film. Bir Ewok olan Wicket ve arkadaşları iki ka..

  • Şamışta tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..