#Banker biloda yıllar sonra fark edilen yönetmen hatası

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle 1:28:16

Naciyem 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Naciye’nin başından geçenleri anlatır. Naciye, babasız büyümüştür. Annesi bir süre sonra istemese de başka biriyle evlenir. Naciye, üvey bir baba ve kör bir annenin yanında büyür. Uzak bir akrabasından Na..

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle 57:31

Nazar Değmez İnşallah 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zorla evlendirilmek istenen bir kadına yardım eden iki arkadaşının hikâyesi anlatılır. Müzisyen olan Saim ve Nazım, İstanbul’a gitmek için gemi yolculuğu yaparlar. Gemide intihar etmek üzere olan Belma ..

Dünyalı Full Hd Film İzle 1:27:08

Dünyalı Full Hd Film İzle

Dünyalı – The Man From Earth 2007 Türkçe Dublaj İzle Üniversitede tarih profesörü olan John Oldman aniden işini bırakıp başka bir yere taşınma kararı aldıktan sonra iş arkadaşları bunun ardında yatan sebebi öğrenmek içi..

  • Tv Series tarafından
  • 8.679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle 1:31:46

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı tarafından aldatılan bir adamın yaşadıkları anlatılır. Kaptan Tuğrul seferden döndüğü bir gün karısını bir erkekle yakalar. Karısına uyguladığı şiddet sonrası karısı bayılır. Tuğrul da cinayet iş..

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle 1:29:32

Sevinç Gözyaşları 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirlerini seven Ayhan ile Selma'nın aşkı konu edinir. Ayhan, küçük yaşta yetim kalır. Babasının hizmetkârlığını yaptığı Hulusi Paşa'nın yardımlarıyla tahsiline devam eder. Eğitimini tamamlayıp mühendis..

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle 1:28:10

Sokak Kızı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, babasının para için yapacağı haksızlığa karşı savaşan bir adam anlatılır. Hüdai Bey ile Halit Bey bir iş anlaşma yaparak ortak iş yapmaya başlarlar. Bu yüzden yeni ambarlara ve depolara ihtiyaçları var..

Tehlikeli Adımlar 1967 Türk Filmi İzle 1:33:50

Tehlikeli Adımlar 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birbirine âşık olan iki üniversiteli gencin hikâyesini konu edinir. Semra ile Metin aynı üniversitede okurlar. Semra zengin bir ailenin kızıyken, Metin yoksul bir hayat sürer. Metin derslerinde başarılı o..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle 1:16:20

Uzakta Kal Sevgilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ayrılmak zorunda kalan bir çiftin hikâyesini anlatır. Kaynak işçisi olarak çalışan Fikret, Hülya ile aynı mahallede yaşar. İkili evlenmeye karar verir. Bu sırada, Fikret’in Almanya’da işçi olmak için yapt..

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle 1:22:52

Yasak Sokaklar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, birlikte olmak istediği zengin bir kız uğruna hayatını alt üst eden Ali’nin hikâyesini konu edinir. Ali çalıştığı işlerde süreklilik gösterememiş bir çocuktur. Ablası Nermin ve sözlüsü Vedat’ın yardım çab..

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle 1:25:34

Yavaş Gel Güzelim 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, beşik kertmesi Ayhan ile Fatoş’un evlilik serüveni anlatılır. Üç kızı olan Hulusi Bey, büyük kızı Fatoş’u erkek gibi yetiştirir. Şımarık ve sert tabiatlı Fatoş, türlü oyunlar yaparak bütün taliplerini v..

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle 55:42

Yuvamı Yıkamazsın 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gönül ile Orhan’ın aşkını konu alır. Gönül, Ferit’in pavyonunda şarkıcılık yapmaktadır. Pavyona gelen Orhan kumarda şanslıdır. Ferit, Gönül’e Orhan’a yakınlaşmasını, böylelikle kaybettikleri paralarını ge..

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle 1:28:03

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Türklerin kaybettiği topraklarda kalarak azınlık durumuna düşen Türk halkının yaşadığı sıkıntıları anlatır. 20. yüzyılın başındaki savaşlardan sonra sınırlar yeniden çizilir. Türkiye dışında kalan bölgele..

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle 1:01:47

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Rambe Şatosu’nu almak için mücadele eden bir Türk akıncısının öyküsünü konu edinir. Kont Fley’in kardeşi Ibolya, bir Türk akıncısı olan Kara Pençe’nin çocuğunu dünyaya getirmiştir. Ancak Türk düşmanı olan..

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:39

Demir Adam 2 - Iron Man 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir animasyon filminde oyunculuk yaptıktan sonra Erkekler ne söyler, Kadınlar ne anlar ” filminde oyunculuk yapan ve size sunduğumuz bu filmde’de yerini alan güzel oyuncu Scarlett Johansson Mayıs ayında vizyona giricek o..

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

Eski Köye Yeni Adet Fragman 01:17

Eski Köye Yeni Adet Fragman

Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler..

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..