#Banu parlak can yüce aklım gider aklına müzik dinle

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Eda Gören - Full Bebek 03:19

Eda Gören - Full Bebek

Eda Gören Şarkı Sözleri Mutluydum hep yanındayken Omzunda uyuttuğun film izlerken Durmadan konuştuğum bir sendin sen İçmeden sarhoş oldum gözlerinden Unuttuğum geçmiş günler bitmiş dertlerim artık sadece sen aşkına so..

Oh Wonder - High On Humans 03:13

Oh Wonder - High On Humans

I'm getting high, getting high Getting high on humans Sitting in the backseat, dead heat summer Staring at the ground in a lucid light I can feel a heartbeat built like thunder Running round my head in a holy fire Open ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze - Fanatik 03:36

Gamze - Fanatik

Gamze - Fanatik Dinle Şarkı Sözleri: Benle olmak zordur Aşkım sönmeyen kordur Sınırlarıma doğru bir adım atarken Bin kere düşün ! Yordum mu?Hadi söyle korktun mu? Okyanuslar gibi engin Benim gönlüm herkesten zengin İ..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göksel - Günün Birinde 04:03

Göksel - Günün Birinde

Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakac..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Hediye Biliç - Çevrimiçi 03:12

Hediye Biliç - Çevrimiçi

Çevrimiçi Şarkı Sözleri İle Belli ki birileri girmiş aklına Kandırmışlar aldatmışlar Bu kadar kolay değil ki bu işler Küçücük duvardan atlatmışlar Bakıyorum durumun çevrimiçi Sevişip sevişip hiç gelme Ama son sözler..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden 02:54

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Senin Yüzünden

Söz: Mertkan Erkan, Buray Müzik: Buray, Arem Ozguc, Arman Aydin Düzenleme: Arem Ozguc, Arman Aydin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kiral Yönetmen: Omid Saghafi Sanat Direktörü: Tuğçe Akış Işık - Teknik Destek: Ercan Şe..

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal 02:45

Sevcan Orhan - Dalal Oy Dalal

Dalal oy Dalal Bir ay doğdu karşıdan Yar bakıyor damdan (Dalal oy Dalal) Bir kez yanımdan gel geç Aklım al başımdan (Dalal oy Dalal) Gözlerin badem içi Sen gönlümün sevinci (Dalal oy Dalal) Gözünden akan yaşlar Sanki b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Ebru Keskin - Turned Up 02:47

Ebru Keskin - Turned Up

Verse I: I be in the club with a pocket full of K. Bet your baby daddy wanna fly me to LA I just got my visa politicking through the states Just got some OG Kush now it's time to celebrate I probably in the VIP taking ..

Trina - If It Ain't Me 03:39

Trina - If It Ain't Me

Fucked up... fucked up Shit How is this happening? How is this happening? I was just with you and we was unwrapping and All of them big things that come in them small packages I'm through with them savages Can't get no..

Gryffin Slander - All You Need To Know 03:26

Gryffin Slander - All You Need To Know

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: Simple as can be I got your hands in mine And you don't have to listen carefully I'll tell you a thousand times Anything you feel, put it all on me All of your thou..

We Are Fury - Heart Of Mine Ft Kobra Paige 03:37

We Are Fury - Heart Of Mine Ft Kobra Paige

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: I can see the horizon But it still feels so very far away Picking up the pieces of forever I'm afraid but I'm ok I, I I can feel the embers of the fire deep insid..

Gryffin Carly Rae Jepsen - Omg Lyrics 03:33

Gryffin Carly Rae Jepsen - Omg Lyrics

LYRICS: No chemical could recreate our chemistry Got what I need need need I'm technical but I lose sensibility When you're next to me I feel a boom feel a bang Inside my soul love When you lay me down When you do it tha..

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm) 38:00

Göksel - Bende Bi' Aşk Var (Full Albüm)

Ölürsem yalnızlıktan Ve senin kötü kalbinden Fikrimin dikenlerinden Batıyorsun, hala derinden Acıyor, acıyor, acıyor Her yolu denedim, bitmiyor Kalbimin ortasına bıraktın aşkını, batıyor Sakın gelme istemem Çok kor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadife - Üç Elma 03:42

Kadife - Üç Elma

Kadife - Üç Elma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mum ışıklıydı sana kurduğum sofralar Prenses kesim almıştım, kocaman ve parlak tek taşın var O gün söz vermiştin benimle ölmeye Elinde kürekle gelen ilk sen oldun beni gömmey..

Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan 02:47

Furkan Kızılay - Beklemem Ondan

Beklemem Ondan şarkı sözleri ile Son bir durak kaldı yol çok uzun Aklım sende kaldı düştüm yola Çok heveslenme, her şeyin farkındayım Bakmışsın arkandayım Sanırsın yıllar geçmiş, bitmiş hikaye Yanılmıştık birçok şeyde..

Cem Belevi  Aç Kollarını 03:25

Cem Belevi Aç Kollarını

Gelsen Ne Güzel Görsen Ne Güzel Bak Yollarına Gül Serdim Güz Bitti Bize Yaz Geldi Desen Aç Kollarını Ben Geldim Yüzüne Gözüne Kaşına Sözüne Kandım Off Sağımı Solumu Evimi Yolumu Şaştım Off Yanına Yaklaşınca Ateşe Yandım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.344 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses  Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Bulut - Yırtıl 02:13

Fatih Bulut - Yırtıl

Yırtıl şarkı sözleri ile... Bir sağa bir sola salla Salla dertleri kurtul İçinde kalmasın oyna Yırtıl dedim bir yırtıl Edirne'den şu kars’a Metre metre geziyoruz Seviyoruz bu hayatı var kı kral yaşıyoruz Bir sağa ..

Ece Mumay - Galaksi 02:50

Ece Mumay - Galaksi

Galaksi şarkı sözleri ile Şimdi ne farkeder Pazartesi, Cumartesi Yanımda yoksun iyi mi böylesi aklım almıyo geldiğin yer neresi nası’ bi galaksi Eline beline dokunamaz oldum, Su gibi tenine sarılamaz oldum, Sensiz bi’..