#Barbaros İki elim kanda olsa müzik dinle

Kaan Sekban - Bir Tarkan İki Ben 04:04

Kaan Sekban - Bir Tarkan İki Ben

Kaan Sekban Harbiye gösterisinde sürprizleri ile şaşırttı. Esprileri ile kırdı geçirdi. Sekban gösteri öncesi magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Salgında Kritik İki Ay! 01:26

Salgında Kritik İki Ay!

Temmuz ayında koronavirüs vaka sayısının 100’ün altına inmesi hedeflenirken, Haziran ayında başlayan normalleşme süreci ile birlikte beklenen tablo gerçekleşmedi. ‘Virüs bitti, her şey normale döndü’ yanılgısına düşüldüğ..

Gökhan Özen - İki Kişi 14:39

Gökhan Özen - İki Kişi

pp..

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu 06:26

Ambulans Uçakla Bir Günde İki Bebek Operasyonu

Korona virüsle mücadelede yurtdışındaki hastaları Türkiye’ye ulaştırma noktasında önemli bir rol üstlenen sağlık bakanlığı bünyesindeki hava ambulansı, bu kez Kahramanmaraş’taki 3 günlük bebek Debbek ve Konya’daki 2 aylı..

Satranç Şampiyonu Görme Engelli Kız İki Defa Kanseri de Şah Mat Etti 03:38

Satranç Şampiyonu Görme Engelli Kız İki Defa Kanseri de Şah Mat Etti

Satranç Şampiyonu Görme Engelli Kız İki Defa Kanseri de Şah Mat Etti ..

Kovid aşısının arkasındaki iki Türk 01:51

Kovid aşısının arkasındaki iki Türk

Alman şirket Biontech'i Uğur Şahin ve Özlem Türeci kurdu!..

Altay - İki Satır 01:31

Altay - İki Satır

akpınar kavşağı 2008..

Altay - İki Satır 00:09

Altay - İki Satır

19..

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi 02:43

29 yaşındaydı, iki çocuk annesiydi

YİNE BİR KADIN, YİNE YİTİP GİDEN BİR HAYAT... 6 AY ÖNCE UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI KOCASINI AFFEDEN 29 YAŞINDAKİ KADIN, O MERHAMETİNİN BEDELİNİ CANIYLA ÖDEDİ... KIZININ DOĞUM GÜNÜNDE VAHŞİCE KATLEDİLDİ.....

Bir Motosikleti İki Kişi Kullanırken Polise Yakalanmak 00:29

Bir Motosikleti İki Kişi Kullanırken Polise Yakalanmak

Bindikleri motosikleti beraber kullanmayı deneyen gençler, bir süre bu şekilde yollarına devam etmişler ancak polise yakalanmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

İki buzağı koronavirüsten öldü!? 01:11

İki buzağı koronavirüsten öldü!?

KARS'TAN BİR BESİCİ RAHATSIZLANAN BUZAĞILARINI VETERİNERE GÖTÜRDÜ... ÇIKAN TEST SONUCU İNANILMAZDI. İDDİAYA GÖRE KORONAVİRÜS BUZAĞILARINA DA BULAŞMIŞTI..

İKİ İLDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 00:57

İKİ İLDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

17 ŞÜPHELİNİN YAKALANDIĞI OPERASYONDA ÇOK SAYIDA SİLAH BULUNDU..

Bursa'da iki otomobil çarpıştı- 3 yaralı 02:33

Bursa'da iki otomobil çarpıştı- 3 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada 2 otomobil çarpıştı, 3 kişi yaralandı. Kaza Ertuğrulgazi mahallesi Özkervan sokakta üzerinde meydana geldi...

İki ülke ortak hareket edecek 03:20

İki ülke ortak hareket edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesinin ardından Azerbaycan’a geçti. Bu ziyarette tarihi anlaşmaya imza atıldı. Şuşa Beyannamesi yeni bir dönemin başlangıcı oldu...

16 ve 22 yaşındaki iki genç koronadan öldü! 01:21

16 ve 22 yaşındaki iki genç koronadan öldü!

Kırıkkale'de 16 yaşındaki Murat Aktaş ile 22 yaşındaki Nurcan Keskin, tedavi gördüğü hastanede corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti...

İdlib’de iki şehit üç yaralı 02:33

İdlib’de iki şehit üç yaralı

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı...

İki Grup Trafik Yüzünden Kavga Etti Ambulans İlerlemekte Güçlük Çekti 00:48

İki Grup Trafik Yüzünden Kavga Etti Ambulans İlerlemekte Güçlük Çekti

İstanbul'da trafikte kavga eden sürücüler, saniyelerle yarışan ambulansın ilerlemesine engel oldu. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı...

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu 03:15

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tarihi bina kül oldu. Bandırma'nın deniz kenarında kalan tek tarihi bina nedeni bilinmeyen bir sebeple kül oldu...

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu 02:44

PKK_YPG'li teröristlerin taciz ateşi sonucu iki askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Harekat Alanı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından üs bölgesine açılan taciz ateşi sonucunda Tnk. Söz. Er Mevlüt Yoğurtçu ve Tnk. Söz. Er Mert Otal’ın şehit ol..

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

Sibel Alas - Adam 05:30

Sibel Alas - Adam

Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları Düşlerim var... Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla sonuna kadar görmeyi be..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..

Banu Parlak - Aman 03:05

Banu Parlak - Aman

Aman şarkı sözleri ile Tüm dünyanın yükü bende olsa Bugün aşkım beni bıraksa Kalbimi bin defa daha kırsa Yeniden yeniden düşüp kalksam İnancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa Can, bu can benim can, y..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) 02:59

Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Yoksun Başımda (Official Audio) Dur dedim ama kalbim, Dedi beni yolla Yolla yollara düşsün, Aşk yokuşlara küskün, Gitme kalbim sen beni bir ba..

Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar 04:16

Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar

Dört bir yanımı sardı Sensizlik acıları Deniz kurur taş erir Benim yerimde olsa Yüreğime damlıyor Hasretin göz yaşları Ateş donar su yanar Benim yerimde olsa Hep hazanı yaşarım Bir günümde yaz olsa Felek isyan ederdi Be..

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..