#Barbaros İki elim kanda olsa müzik dinle

Sevgi Böyle Birşey 00:15

Sevgi Böyle Birşey

Hayvanda olsa insanda olsa sevgi böyle bir şey..

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı 02:56

Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye Darbeler Yaşadı

Türkiye kavgalar gördü, Türkiye darbeler yaşadı. Türkiye'de mafyalar, çeteler, dönemleri oldu. Ve bütün bu süreç içinde en ağır bedelleri biz ödedik, en ağırlarını ödedik. Bende bir çok arkadaşım gibi 10 yıla yakın ceza ..

Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:02

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen Ergenekon davasının bugün yapılan duruşmasında, Ankara Zir Vadisi ve Sapanca'daki bağ evinde yapılan aramaya ilişkin FETÖ'cü emniyet ve yargı mensuplarınca yıllarca sa..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

Ferdi Tayfur  Yuvasız Kuşlar 03:39

Ferdi Tayfur Yuvasız Kuşlar

Garibim halime bakıp ta gülme Yolun düşer gurbet ele sende yanarsın Yolun düşer gurbet ele hasret çekersin Ümitsizde olsa hayırsızda olsa Gönül verdiğin Ölümden korkmayıp yine seversin Kimseden korkmayıp yine seve..

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyh 100 Tekrar 16:06

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etû

Estağfirullah El Azim Ellezi La İlahe İlla Hüvel Hayyel Kayyume Ve Etûbu İleyhnn Kim, cuma günü sabahleyin sabah namazından önce şu sözleri üç defa söylerse, onun günahları deniz köpükleri kadar olsa bile, Allah onun gün..

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek 02:23

Selçuklu MHP’den Askıda Ekmek Kampanyasına Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı ‘askıda ekmek’ kampanyasına destek vererek muhalefetin bu konuda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. MHP lid..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Ben Fero - Mahallemiz Esmer 03:56

Ben Fero - Mahallemiz Esmer

Ben Fero - Mahallemiz Esmer Müzik Dinle Şarkı Sözleri Şehir dışı semtimiz (SEMT) fizikler hep sentetik (HEP) Biladerim her çeşit (HER) mahallede yok etik (BİLADER) Nefes tutup çek tetik (ÇEK) nişancı bu genetik (GENET..

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes  02:45

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes

Demet Akalın Feat Emrah Karaduman Ses Kes Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benden nefret ediyormuşsun Benim de buna vaktim olsa Tamam uzaktan kusursuzsun Yakından lüzumsuz oysa İki yüzü vardı, bi kalbi yoktu, Kırıklarımı ..

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık 03:51

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Gelse de Ayrılık Dinle Gelse de Ayrılık şarkı sözleri ile Bir kuşun gözleriydik yıllarca Bakıyorduk masumca dünyada olanlara Gökyüzü anlatır dili olsa Bedeli her ne varsa ödedik hadi n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü Kimdir? 01:56

Bengü Kimdir?

Bengü Erden, 23 Nisan 1979 yılında İzmir’de doğdu. Aslen Malatyalıdır Ortaokul ve liseyi Özel İzmir Amerikan Lisesinde okudu. Marmara Üniversitesi İsletme Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Akademi İstanbul-San Bölümü´nde ..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce